Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haneczka jest młoda sunia,ma góra dwa lata.Imie zostalo jej nadane z czułoscia,bo takie wlasnie emocje wywołuje ta cudowna psinka .Haneczka nie tylko jest sliczną sunią (w domu,przy właściwej pięlęgnacji porosnie jeszcze piekniejszym wlosem i bedzie prawdziwa damą),ale rowniez bardzo mądra,stonowaną i niekłopotliwa.Pieknie chodzi na smyczy-byla na 100% domowym psem,ktoremu po prostu nie ułozylo sie zycie,bo trafila na niegodziwych ludzi,ktorzy ja porzucili :(
Jest niewielka,okolo 35 cm w kłebie,nie siega nawet do kolan.Uwielbia głaskanie,co zreszta widac na zdjeciach.Bardzo cierpliwa przy czesaniu.

Wygladem przypomina małego owczarka szkockiego sheltie.

Nie wyobrażam sobie,zeby musiala dłuzej czekac na dom.Przyjedz,zaadoptuj,przygarnij Haneczke do swojej rodziny!

...i nigdy nie porzucaj.....

Kontakt ze schroniskiem:
Telefon 607 540 557,w godzinach 10-17

Dojazd: na stronce Dąbrówka - Schronisko dla bezdomnych zwierząt | Kontakt z nami

Adres:
Dąbrówka Młyn 30
84-242 Luzino

wszelkie pytania do mnie,postaram sie w miare mozliwosci udzielic odpowiedzi

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Typowy piesek dla kobiety:) akurat na spacer po parku,jak i do wspolnego poogladania serialu ;)

na trojmiejksich juz jest-zasypmy ludzi ogloszeniami o psach z Dabrowki,wtedy musza ruszyc adopcje!

Suczka została w schronisku wysterylizowana

Posted

Cudna, cudna i jeszcze raz cudna! Kiedyś miałam "fazę" na sheltie, więc chciałabym jednocześnie uprzedzić przyszłych właścicieli: to, że sheltie są male, wcale nie znaczy, że nie są owczarkami! To nadal będzie pies, który musi mieć zajęcie i kontakt z właścicielem. Ale poza tym, to wspaniałe psy. Nadają się nawet do mieszkania, tylko trzeba im poświęcić sporo uwagi.

Posted

akucha napisał(a):
Przecież wszystkie teksty są na pierwszych stronach wątków :razz:

Akucha, bo ja ten tego jestem i nigdy nie robiłam psom ogłoszeń... Dlatego chciałam jakiegoś instruktażu... ;)

Posted

widzisz,jaka jestem gapa :p,Litterko.Tekstem dla pieskow z Dabrowki sa teksty "powitalne" w pierwszym poście.Oczywiscie wszelka inwencja własna mile widziana,mozna skracac,umilać,dodawac ,byle informacje najistotniejsze o pieskach-pozostały.

Posted

Litterka napisał(a):
Akucha, bo ja ten tego jestem i nigdy nie robiłam psom ogłoszeń... Dlatego chciałam jakiegoś instruktażu... ;)

Widzisz, ja juz cię za starą dogomaniaczke liczę :evil_lol:

To wrzuce ci tu kontkt do wszystkich ogłoszeń psów z Dąbrówki:

Kontakt ze schroniskiem:
Telefon: 607 540 557, w godzinach 10 - 17
Adres:
Dąbrówka Młyn 30
84-242 Luzino

Posted

akucha napisał(a):
Widzisz, ja juz cię za starą dogomaniaczke liczę :evil_lol:

Dzięki za komplement :oops: Ale jednak ogłoszeniami zajmę się jutro... Czyli dzisiaj :cool3: