Reno2001 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='wtatara']musimy teraz pozostałe osoby zdeklarowane zmobilizować o wpłatę. Sunia niedługo wyląduje w hoteliku i co dalej.......[/quote] Z tego co wiem, Sarenek jest psem ;). Quote
wtatara Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Reno2001']Z tego co wiem, Sarenek jest psem ;).[/quote] ja też wiem że jest psem. jednak moje ostatnie dni a raczej tygodnie to koszmar. Niedługo to nie bede wiedzieć kiedy dzien a kiedy noc Quote
grzenka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :crazyeye:Ja wpłaciłam już dawno swoje 20 zł za wrzesień na podany przez Yoko nr konta na Sarenka i dwa razy pisałam do Yoko potwierdzając wplatę na PW. Za kilka dni dokonam wpłaty za październik. Quote
agusiazet Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja nie wpłacałam nic, oprócz tego, co Yoko uzbierała ze sprzedaży książek i co wpłaciła na kastrację:) Jak Sarenek będzie w hoteliku wpłacę obiecane 50 zł, tylko nie wiem na czyje konto? Czy do Yoko, czy bezpośrednio Pani Asi? Niech Sylwia zadecyduje jak chce, żeby jej było wygodnie w podsumowaniach!!! I ew. poda mi numer swojego konta, bo myśę, że Sarenek w październiku już pojedzie, teraz chyba Pani Asia jest na wakacjach, a hotelikiem rządzi jej tato:) Quote
yoko100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Grzenka tak wiem ze wplacilas tylko ja zwiecha zapomnialam napisac Agusiu w sumie niewiem jak bedzie wygodniej moze wplacaj do Pani Asi to ja bede reszte doplacac Quote
coronaaj Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='yoko100']ty wplacilas , coronaaj i bcz 150 czyli za 5 miesiecy[/quote] Nie widze swojej deklaracji w 1 poscie:angryy::angryy:co to jets bcz?:shake: Quote
yoko100 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wtatara ma zmienic ja nie moge tego pozmieniac.bcz jest to Pani ktora zadeklarowala na Sarenka 30 zl.Ja jedynie w moim zeszycie wszystko zanotowalam zeby ni sie n ie pomylilo. Quote
wtatara Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='coronaaj']Nie widze swojej deklaracji w 1 poscie:angryy::angryy:co to jets bcz?:shake:[/quote] Alicja wszystko uzupełnię- pamiętam Quote
agusiazet Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 I jak to, nikt nie zajrzał do Sarenka w październiku??? Quote
yoko100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Zadzwonie sie zapytac czy juz po wszystkim.Dov tej pory nie mialam zabardzo kiedy bo moj pies mialm stareylke i szkole mialam i dopiero od dzis mam wiecej czasu.To jak bede cos wiedziec dam znac Quote
coronaaj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='agusiazet']I jak to, nikt nie zajrzał do Sarenka w październiku???[/quote] Zagladaja tylko czasu nie maja:shake::shake:zajeta innymi bidami, chorobami, etc... Kiedy zabieg? Quote
agusiazet Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Podrzucam Sarenka i czekam na wieści od Yoko! Quote
yoko100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Coronaaj a czy doszla do ciebie przesylka? Quote
kaskadaffik Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 To teraz wyszło że jednak wszystkie zaglądały, tylko nie pisały;) Ciekawe czy juz jest piesek po? Quote
yoko100 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Napisalam do kierownika ale jeszcze nie odpisal napewno apsize jak bedzie mial chwilke Quote
Ulka18 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kierownik ma mlyn zwiazany z ostatnimi niemilymi wydarzeniami i donosami. Dzisiaj ma powiatowego na glowie. Prosil o cierpliwosc. Quote
yoko100 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Tak wlasnie myslalam dlatego cierpliwie czekamy. A przy okazji: Zostały ostatnie 2 dni bazarku na nasze mieleckie bidy u MURKI i w związku z tym SUPER OBNIŻKA CEN na sprayowe obrazy:cool3:ZAPRASZAMY!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obnizka-cen-na-mieleckie-psiaki-do-9-10-a-147371/[/URL] Zapraszam także na zakupy do drugiego bazarku z różnościami na budy dla psiaków i mieleckie pieski u Murki. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ciuchy-ksiazki-inne-roznosci-na-budy-psiaki-w-hoteliku-u-murki-do-15-10-a-147742/[/URL] Quote
Sabina02 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Ulka18']Kierownik ma mlyn zwiazany z ostatnimi niemilymi wydarzeniami i donosami. Dzisiaj ma powiatowego na glowie. Prosil o cierpliwosc.[/quote] Nie chce juz tam na mieleckim watku nic pisac zeby nie dolewac oliwy do ognia, ale ci ludzie to sa naprawde wredni... Tak samo bylo z Neris i Azalią. :shake: Quote
kaskadaffik Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kierownik przez to wszystko niedługo cienki jak nitka zostanie, bo juz mu niewiele brakuje:roll: Sarenek przed zimą napewno zdąży opuścić schron i tego się trzymamy:oops: A my tymczasem na bazarek zapraszamy. nowe ciuszki dodane [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-ciuszki-dla-dzieci-dolozone-str-6-szelki-skarpetki-do-25-10-a-147958/[/URL] Quote
yoko100 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Narazie czekam jesli w tym tygodniu kierownik nie odpisze to ja podjade i zapytam. Zabawki od wtatary czekaja:):) na Sarenka Zapraszam na obnizki na bazarku dla mieleckich psiaków!! zostały ostatnie 3 dni!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obnizka-ciuchy-ksiazki-inne-roznosci-na-budy-psiaki-w-hoteliku-u-murki-do15-10-a-147742/[/url] Quote
Recommended Posts