Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

q..a w ten nasz schron to tylko bombę wsadzic i rozpi..dzić to całe kumoterstwo:angryy::angryy::angryy: jak o tym pomyślę, że to wet tak postarał sie o to "sanatorium" dla tego biedaka, i pewnie ten biedak tam w schronie się pochorował to mnie po prostu szlag trafia...biedne te zwierzaki, które tam są skazane na takich ludzi:shake:

Posted

czekam na wiesci co tam u chlopczyka:loveu:

dzis przyszlo mi podjac najgorsza, najtrudniejsza decyzje zycia:placz::placz::placz:
nie wiem jak sie pozbieram:placz:Aza kochanie spij z aniolkami:placz:(***)
sorki za offa:placz:

Posted

kopiuję z niebieskiego:
"Psiak ze schronu dostał imię Sven również z nimi pojechał! Jest chory wczoraj miał goraczkę, wcześniej został dość dotkiwie pogryziony przez rottka...Jest bardzo przerazony...Nie wiadomo co z nim bedzie...czy w schronie nie nabawił się jakiegoś paskudztwa...na razie same niewiadome Dzisiaj Aga pojedzie z nim do weta..."

:-( teraz to już siedze jak na szpilkach i czekam na wieści o nim.

Justysiek, trzymaj się...

Posted

Malenstwo dostalo antybiotyk. Nie dalysmy rady sprawdzic mu temperatury bo byl bardzo wystraszony i zestresowany. Jak widzi reke to ogonek idzie pod dupcie a glowa na dol. Najwazniejsze jest ze po paru chwilkach rozdaje buziaki. Bylismy na dlugim spacerku ladnie zrobil swoje potrzeby potrzebuje czasu zeby zrozumial ze krzywda juz mu sie niestanie.
Jest bardzo wystraszony.
Cioteczki wstrzymajmy sie jeszcze z ogloszeniami az maly nie dojdzie do siebie zebysmy wiedzialy jaki on jest naprawde.

Posted

Uff :) a jak Sven w domu, dużo kłopotu z nim jest? ;)

Nie dalysmy rady sprawdzic mu temperatury bo byl bardzo wystraszony i zestresowany. Jak widzi reke to ogonek idzie pod dupcie a glowa na dol

Biedak, w końcu zobaczy że u dobrej ciotki już nikt mu krzywdy nie zrobi..

Posted

Mogl byc tez bity w schronisku, bo tu to nie nowosc:-(:mad:
ale ciesze sie ze udalo sie go wyciagnac:loveu: choc taki powod do zadowolenia w tym strasznym dniu:placz:
napewno dojdzie do siebie, najwazniejsze ze nie jest agresywny.

Alicja dziekuje:placz:

Posted

a możemy liczyć na jakieś nowe fotki odmienionego Svena ? :cool3:

justysiek, czasem przychodzi taki dzień,że trzeba podjąć tą najtrudniejszą decyzje...b.mi przykro ale wiem,że z pewnością postąpiłaś słusznie :glaszcze:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Na foty musicie poczekac do poniedzialku . przykro mi bardzo
wazne ze jest bezpieczny, na fotki poczekamy:loveu:

justysiek, czasem przychodzi taki dzień,że trzeba podjąć tą najtrudniejszą decyzje...b.mi przykro ale wiem,że z pewnością postąpiłaś słusznie :glaszcze:

wiem, ze decyzja byla sluszna, ale pozostaje taka straszna pustka w sercu, do tego to patrzenie jak odchodzi:placz:nikomu nie zycze.
Dzieki Ewelinka_m za wsparcie:loveu:
ok juz nie offuje wiecej to jest watek bulka Svena:loveu:

Posted

Svenek dochodzi do siebie. Bylismy dzisiaj na dlugim spacerku jeszcze chwilami przy dotyku chowa ogonek ale sa poprawy bo na przywitanie machal nim wesolo. Jeszcze troche i chlopak bedzie nie do poznania:loveu:
Dostalam dzisiaj buziaka od niego lizal mnie po rekach.
Kochany :loveu:
Nie mam zdjec bo moj aparat sie zepsul ale na dniach beda.

Posted

Mogę podesłać ladny komplet smysz + obroża czerwony elegancki taki na bazarek ;) jutro napisze z czego to, nie byl używany wsumie wcale bo mój haszcz ucieka z obroży a smycz dla nas za krótkawa ;) dajcie tylko znac na PW gdzie by to podesłac ;)
Pozdrawiam, pieszczoty dla Svena! ;)