fridaoo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 q..a w ten nasz schron to tylko bombę wsadzic i rozpi..dzić to całe kumoterstwo:angryy::angryy::angryy: jak o tym pomyślę, że to wet tak postarał sie o to "sanatorium" dla tego biedaka, i pewnie ten biedak tam w schronie się pochorował to mnie po prostu szlag trafia...biedne te zwierzaki, które tam są skazane na takich ludzi:shake: Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cioteczki, rzućcie okiem na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/astek-ulica-zle-miejsce-do-zycia-szukamy-domu-144775/#post12831394 Quote
justysiek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 czekam na wiesci co tam u chlopczyka:loveu: dzis przyszlo mi podjac najgorsza, najtrudniejsza decyzje zycia:placz::placz::placz: nie wiem jak sie pozbieram:placz:Aza kochanie spij z aniolkami:placz:(***) sorki za offa:placz: Quote
pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 kopiuję z niebieskiego: "Psiak ze schronu dostał imię Sven również z nimi pojechał! Jest chory wczoraj miał goraczkę, wcześniej został dość dotkiwie pogryziony przez rottka...Jest bardzo przerazony...Nie wiadomo co z nim bedzie...czy w schronie nie nabawił się jakiegoś paskudztwa...na razie same niewiadome Dzisiaj Aga pojedzie z nim do weta..." :-( teraz to już siedze jak na szpilkach i czekam na wieści o nim. Justysiek, trzymaj się... Quote
agni Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mogę go wrzucić na allegro jako zbiórkę charytatywną na leczenie to może któraś z Was zrobiłaby mi gotowy tekst :p Quote
pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Poczekajmy aż Aga napisze co o Svenie powiedział wet i jaki będzie orientacyjny koszt leczenia. Quote
justysiek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Dziekuje pinkmoon:loveu: nic nie jest w stanie zapelnic pustki po niej:placz: mam nadzieje ze Sven-owei sie uda:loveu: to piekny psiak. Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Justysiek :glaszcze: agni a nie usuną ci Charytatywnej ?? Czekamy na wieści aż Cioteczka wróci Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Malenstwo dostalo antybiotyk. Nie dalysmy rady sprawdzic mu temperatury bo byl bardzo wystraszony i zestresowany. Jak widzi reke to ogonek idzie pod dupcie a glowa na dol. Najwazniejsze jest ze po paru chwilkach rozdaje buziaki. Bylismy na dlugim spacerku ladnie zrobil swoje potrzeby potrzebuje czasu zeby zrozumial ze krzywda juz mu sie niestanie. Jest bardzo wystraszony. Cioteczki wstrzymajmy sie jeszcze z ogloszeniami az maly nie dojdzie do siebie zebysmy wiedzialy jaki on jest naprawde. Quote
pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A pogryzienia? Na niebieskim dziewczyny pisały że go jakiś rottek wytarmosił, to prawda? Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 pinkmoon napisał(a):A pogryzienia? Na niebieskim dziewczyny pisały że go jakiś rottek wytarmosił, to prawda? ma ugryzienie na tylku i napewno jest tam obolaly ale dobrze wyglada. Quote
pinkmoon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Uff :) a jak Sven w domu, dużo kłopotu z nim jest? ;) Nie dalysmy rady sprawdzic mu temperatury bo byl bardzo wystraszony i zestresowany. Jak widzi reke to ogonek idzie pod dupcie a glowa na dol Biedak, w końcu zobaczy że u dobrej ciotki już nikt mu krzywdy nie zrobi.. Quote
justysiek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Mogl byc tez bity w schronisku, bo tu to nie nowosc:-(:mad: ale ciesze sie ze udalo sie go wyciagnac:loveu: choc taki powod do zadowolenia w tym strasznym dniu:placz: napewno dojdzie do siebie, najwazniejsze ze nie jest agresywny. Alicja dziekuje:placz: Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 a możemy liczyć na jakieś nowe fotki odmienionego Svena ? :cool3: justysiek, czasem przychodzi taki dzień,że trzeba podjąć tą najtrudniejszą decyzje...b.mi przykro ale wiem,że z pewnością postąpiłaś słusznie :glaszcze: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Na foty musicie poczekac do poniedzialku . przykro mi bardzo Quote
justysiek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Na foty musicie poczekac do poniedzialku . przykro mi bardzo wazne ze jest bezpieczny, na fotki poczekamy:loveu: justysiek, czasem przychodzi taki dzień,że trzeba podjąć tą najtrudniejszą decyzje...b.mi przykro ale wiem,że z pewnością postąpiłaś słusznie :glaszcze: wiem, ze decyzja byla sluszna, ale pozostaje taka straszna pustka w sercu, do tego to patrzenie jak odchodzi:placz:nikomu nie zycze. Dzieki Ewelinka_m za wsparcie:loveu: ok juz nie offuje wiecej to jest watek bulka Svena:loveu: Quote
pinkmoon Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja pamiętam o Svenku i czekam na jakieś wieści. Quote
ab-agnieszka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Svenek dochodzi do siebie. Bylismy dzisiaj na dlugim spacerku jeszcze chwilami przy dotyku chowa ogonek ale sa poprawy bo na przywitanie machal nim wesolo. Jeszcze troche i chlopak bedzie nie do poznania:loveu: Dostalam dzisiaj buziaka od niego lizal mnie po rekach. Kochany :loveu: Nie mam zdjec bo moj aparat sie zepsul ale na dniach beda. Quote
pinkmoon Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Aga, masz teraz moich dwóch dogo-ulubieńców bullowatych, Ambulka i Svena :loveu: Co z nim teraz będzie, jak długo może być u Ciebie? Sveen :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mogę podesłać ladny komplet smysz + obroża czerwony elegancki taki na bazarek ;) jutro napisze z czego to, nie byl używany wsumie wcale bo mój haszcz ucieka z obroży a smycz dla nas za krótkawa ;) dajcie tylko znac na PW gdzie by to podesłac ;) Pozdrawiam, pieszczoty dla Svena! ;) Quote
fridaoo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a może jakieś zdjecia udałoby się zrobić...można by go wtedy poogłaszać, bo te ze schronu to takie...be Quote
pinkmoon Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Agnieszka pisała że ma zepsuty aparat, ale fotki i tak obiecała :diabloti: Ja czekam żeby tę Svenową mordę zobaczyć uśmiechniętą :) Quote
Recommended Posts