karoluch Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sarenki nie ma już z nami Zasnęła dziś popołudniu. Wiedziałam, że kiedyś odejdzie, ale to za wcześnie, nie zdążyła nacieszyć się życiem, mam nadzieję, że te baby, które zamieniły 13 lat jej życia w pasmo udręk, głodu i bólu będą smażyły się w piekle i spotka je kara za to co zrobiły temu wspaniałemu, mądremu, kochającemu życie psu. Sarenko, przykro mi, że nie mogliśmy zrobić już nic więcej, na zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Przepraszam, że nie udało mi się ukraść dla nas więcej wspólnych chwil. Śpij spokojnie maleńka, teraz już nic cię nie boli ['] Quote
Asia & Ginger Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tak strasznie mi przykro... :placz: :placz: :placz: Chociaż resztę życia miała spokojną i była otoczona prawdziwą miłością. :glaszcze: Śpij spokojnie Aniołku... :angel: Dla Sarenki Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Nieee..... to za krótko, Sarenko...... :placz: Quote
Nikki Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :( bądź szczęśliwa za Tęczowym Mostem :( Quote
Asia & Ginger Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Karoluch czy to Twoje allegro: http://www.allegro.pl/item963662094_piekny_cocker_spaniel_pies_adopcja.html Masz kolejną spanielastą na tymczasie? :cool3: Quote
karoluch Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Karoluch czy to Twoje allegro: http://www.allegro.pl/item963662094_piekny_cocker_spaniel_pies_adopcja.html Masz kolejną spanielastą na tymczasie? :cool3: tak, to też Sarenka :) wzięliśmy ją njakieś 2-3 tygodnie temu ze schroniska na dt, zastanawialiśmy się, czy nie zostawić jej u nas, ale to młodziutki piękny pies, może mieć wspaniały dom, który będzie miał dla niej więcej czasu niż my. wolelibyśmy jakiegoś staruszka ;) Sarenka juniorka jest powypadkowa, trafiła do nas ze starym złamaniem łapy, na początku w ogóle nie opierała się na łapce, ćwiczymy ją na spacerach, dostała preparaty wzmacniające i jest już lepiej, widać, że tak jej nie boli. zabraliśmy ją w ostatniej chwili, kilka dni po tym, jak do nas przyjechała zaczęła pierwszą cieczkę. W wolnej chwili założę jej wątek :) Quote
Asia & Ginger Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 karoluch napisał(a):tak, to też Sarenka :) wzięliśmy ją njakieś 2-3 tygodnie temu ze schroniska na dt, zastanawialiśmy się, czy nie zostawić jej u nas, ale to młodziutki piękny pies, może mieć wspaniały dom, który będzie miał dla niej więcej czasu niż my. wolelibyśmy jakiegoś staruszka ;) Sarenka juniorka jest powypadkowa, trafiła do nas ze starym złamaniem łapy, na początku w ogóle nie opierała się na łapce, ćwiczymy ją na spacerach, dostała preparaty wzmacniające i jest już lepiej, widać, że tak jej nie boli. zabraliśmy ją w ostatniej chwili, kilka dni po tym, jak do nas przyjechała zaczęła pierwszą cieczkę. W wolnej chwili założę jej wątek :) To czekam, śliczna z niej psina. :loveu: :loveu: :loveu: Wiedziałam, że jak Sarenka, to na na pewno Wy ją tak nazwaliście. :p Czyli ona nie ma nawet roku? :-o Wrzucę ją na spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli. Podrzuciałam też linka do aukcji dziewczynie zainteresowanej adopcją spanielka. Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 I co tam u Sareki Juniorki? Ma już nowy domek? :cool3: Quote
karoluch Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Asiu, dziękujemy Ci za pomoc :) Sarenka juniorka, obecnie Ciri, jest w swoim nowym domku :) radzi sobie wspaniale i trafiła do cudownego domu, o jakim dla niej marzyłam. Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 karoluch napisał(a):Asiu, dziękujemy Ci za pomoc :) Sarenka juniorka, obecnie Ciri, jest w swoim nowym domku :) radzi sobie wspaniale i trafiła do cudownego domu, o jakim dla niej marzyłam. Bardzo się cieszę! :multi: A będą jakieś foteczki z nowego domku? :cool3: Quote
Recommended Posts