GoskaGoska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 BUGI JEGO NR 1280/08 TEN SUPER PIESEK JUZ OD ROKU CZEKA NA DOM - A CHARAKTEREK MA SUPER - RODZINNY PIESEK TRZEBA GO POOGLASZAC, A MOZE KTOS GO POKOCHA, BO JAKOS PRZYPADKOWI LUDZIE NIE DOSTRZEGAJĄ TEGO CUDENKA Bugi - cztery lata, pies, średni. Miły, pogodny, przyjazny i wylewny. Wspaniały pies rodzinny. Uwielbia pieszczoty i długie spacery. ZDJ ZE STRONY NEGRI: I ZDJECIA ZE SCHRONISKA : od Mruczki 25zl na allegro 25zl-12,5zl=12,5 Wystawienie przedmiotu 0,15 zł Opłata za pokazanie miniaturki 0,15 zł Opłata za wyróżnienie 12,00 zł Opłata za 14 dni 0,20 zł Suma 12,50 zł 1. NIEDUŻY PIES KOCHAJĄCY LUDZI OD ROKU W SCHRONIE (719563132) - Aukcje internetowe Allegro 2. to jeszcze jedno podejście Quote
kikou Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 właśnie zaraz po naszej wizycie w schronisku, jak zobaczyłamjaki on słodki jak rozdaje całusy pielęgniarzowi... ogłaszałam Bugiego w niemczech... słodziutki jest, taki wylewny jak mało który.... Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 a Ty Kikou nie masz zdjęc jak te buziaki daje bo u mnie nie ma :shake: Quote
kikou Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 GoskaGoska napisał(a):a Ty Kikou nie masz zdjęc jak te buziaki daje bo u mnie nie ma :shake: mam właśnie foty z buziakami;) wstawie w nocy bo teraz musze leciec.... Quote
iwa77 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Super ,że Bugi doczekał się wątku - on jest rewelacyjny i bardzo mi leżał na sercu , ale zawsze były bardziej potrzebujące bidy i go odkładałam na później . Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 to do gory - trzeba tekst i ogloszenia produkowac ;) Quote
Mruczka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bugiego obserwuję od dawna na stronie Negri. Takie "proludzkie" pieski w schronisku cierpią najbardziej. Gdyby ktoś mógł zrobic mu allegro ( wyróżnione), to sfinansuję. Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 nie wiem czy się ktos podjmie - moja tworczosc sięga bruku:shake: ale jak nikt nic nie wymysli to cos takiego- bo ja juz zaczynam wszytsko na jedno kopyto pisac :eviltong:. Bugi -najmilszy piesek w cały schronisku - to niezwykle rodzinny i przyjacielski piesek. Ten psiak kocha ludzi- rozdaje buziki, wskakuje na kolanka - jest przecudny. Pracownicy schroniska bardzo go chwalą, jaki to z niego pieszczoch i przymilny piesek. Dlatego tak bardzo boli serce , gdy patrzy się jak psiak marnuje się za kratami, przez rok czasu czeka na dom, jak to możliwie- sama nie wiem- ludzie przede wszytskim kierują się urodą i wiekiem, a dla niektórych 4-5latek to już za dużo.....i tak piesek siedzi już ponad rok bez swojego człowieka. Jesli szukają Państwo niedużego psiaka - o cudowny charakterze- proszę nie szukać dalej- bo właśnie znaleźli Państwo wiernego przyjaciela na całe życie. Pokochaj Bugiego tak jak i on Ciebie będzie kochać. Piesek szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomożemy w transporcie. [email protected] i problem do kogo dac nr tele Kikou tez wyjezdza i nie bédzie jej w Pl wiéc trzeba bédzie czyjs nr kto bédzie na miejscu??? Kto da swoj nr do kontaktu? Quote
yuki Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 515 290 672 proszę , ja siedze na tyłku do końca września :p Quote
Mruczka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Tekst bardzo dobry, nie trzeba nic więcej. Poproszę nr konta . Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ok zaraz wysylam codziennie kurcze muszę notowac na wątkach co na kogo i ile się księguje- bo przy zbiorce na spanielce i czara zaraz się pogubię;) Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 OK 12,40ZL : narazie dala namiar do Kikou - pozniej jak pojedzie do zmienie na yuki i kurcze jeszcze inne fotki potrzebne:cool3: NIEDUŻY WSPANIALY RODZINNY PIESK SZUKA DOMU W PL (719563132) - Aukcje internetowe Allegro oraz : 1. http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Bugi-rodzinny-wspania-y-piesek-od-roku-gnije-w-schronisku-W0QQAdIdZ149996205 2. http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=23721 3. wp.pl 4. cafeanimal Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 {Schrom}Schronisko Wrocław blog Quote
iwa77 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Bugi został przeze mnie zgłoszony jako kandydat do adopcji niemieckiej. Na razie czekam na potwierdzenie. Quote
GoskaGoska Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 iwa polecialas jak burza z tymi zgloszeniami :cool3: Quote
Mruczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Adopcje niemieckie to świetna, bardzo skuteczna pomoc. Kiedy będzie wiadomo, czy Bugi się zakwalifikował ??? Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Mruczka z tego co wiem, to do konca nie wiadomo, ktore psiaki zabiorą. zaksiegowalo sie 25zl na jego allegro Quote
Recommended Posts