Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUGI JEGO NR 1280/08 TEN SUPER PIESEK JUZ OD ROKU CZEKA NA DOM - A CHARAKTEREK MA SUPER - RODZINNY PIESEK TRZEBA GO POOGLASZAC, A MOZE KTOS GO POKOCHA, BO JAKOS PRZYPADKOWI LUDZIE NIE DOSTRZEGAJĄ TEGO CUDENKA

Bugi - cztery lata, pies, średni. Miły, pogodny, przyjazny i wylewny. Wspaniały pies rodzinny. Uwielbia pieszczoty i długie spacery.
ZDJ ZE STRONY NEGRI:

I ZDJECIA ZE SCHRONISKA :

od Mruczki 25zl na allegro
25zl-12,5zl=12,5
Wystawienie przedmiotu

0,15 zł

Opłata za pokazanie miniaturki

0,15 zł

Opłata za wyróżnienie

12,00 zł

Opłata za 14 dni

0,20 zł

Suma

12,50 zł

1. NIEDUŻY PIES KOCHAJĄCY LUDZI OD ROKU W SCHRONIE (719563132) - Aukcje internetowe Allegro
2. to jeszcze jedno podejście

Posted

właśnie zaraz po naszej wizycie w schronisku, jak zobaczyłamjaki on słodki jak rozdaje całusy pielęgniarzowi... ogłaszałam Bugiego w niemczech...

słodziutki jest, taki wylewny jak mało który....

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a Ty Kikou nie masz zdjęc jak te buziaki daje bo u mnie nie ma :shake:

mam właśnie foty z buziakami;)
wstawie w nocy bo teraz musze leciec....

Posted

Super ,że Bugi doczekał się wątku - on jest rewelacyjny i bardzo mi leżał na sercu , ale zawsze były bardziej potrzebujące bidy i go odkładałam na później .

Posted

Bugiego obserwuję od dawna na stronie Negri. Takie "proludzkie" pieski w schronisku cierpią najbardziej. Gdyby ktoś mógł zrobic mu allegro ( wyróżnione), to sfinansuję.

Posted

nie wiem czy się ktos podjmie - moja tworczosc sięga bruku:shake: ale jak nikt nic nie wymysli to cos takiego- bo ja juz zaczynam wszytsko na jedno kopyto pisac :eviltong:.
Bugi -najmilszy piesek w cały schronisku - to niezwykle rodzinny i przyjacielski piesek. Ten psiak kocha ludzi- rozdaje buziki, wskakuje na kolanka - jest przecudny. Pracownicy schroniska bardzo go chwalą, jaki to z niego pieszczoch i przymilny piesek.
Dlatego tak bardzo boli serce , gdy patrzy się jak psiak marnuje się za kratami, przez rok czasu czeka na dom, jak to możliwie- sama nie wiem- ludzie przede wszytskim kierują się urodą i wiekiem, a dla niektórych 4-5latek to już za dużo.....i tak piesek siedzi już ponad rok bez swojego człowieka. Jesli szukają Państwo niedużego psiaka - o cudowny charakterze- proszę nie szukać dalej- bo właśnie znaleźli Państwo wiernego przyjaciela na całe życie.
Pokochaj Bugiego tak jak i on Ciebie będzie kochać.
Piesek szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomożemy w transporcie.
[email protected]

i problem do kogo dac nr tele Kikou tez wyjezdza i nie bédzie jej w Pl wiéc trzeba bédzie czyjs nr kto bédzie na miejscu??? Kto da swoj nr do kontaktu?

Posted