Agga Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Pagaj my sie na bank spoznimy standardowo 10 minut Olek ja chce mamusie poznac... Quote
olekg89 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 nie ma takiej opcji :evil: bo ona sie zwalnia na godzine z pracy wiec i tak nie zobaczysz bo postaram sie byc przed 11 co by bogarka sie nie zanudziła na śmierć :D Quote
Agga Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 szkoda... ALe moze mamusia cie odbierze na dworcu:P Quote
TRUSKAWA Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Czolem,jestem 8) W koncu sie pojawialam po wielu problemach,ale nie ma to jak fachowa pomoc :wink: Kto ma sie skontaktowac ? Ja z Wami czy Wy ze mna ? Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 do bogarki-bogarko ja postaram sie byc koło 9 na dworcu i dotrzymam ci towarzystwa ,no chyba ,ze wolisz siedziec sama :D może być??????? truskawa ty jestes ta kaska od carraganki???? :roll: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 olekg18 napisał(a):do bogarki-bogarko ja postaram sie byc koło 9 na dworcu i dotrzymam ci towarzystwa ,no chyba ,ze wolisz siedziec sama :D może być??????? truskawa ty jestes ta kaska od carraganki???? :roll: licze ze qtosik przysle mi swoj numer telefonu 8) czekam na pw :D ;) Quote
00000 Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 UWAGA!!!!!!!!! Uprzejmnie informuję, że udało mi się zaklepać transport z Zawiercia do Morska.... 8) :lol: :lol: :lol: Warunkiem zabrania się z Aghatką i Coberkiem, którzy przyjadą po nas około 16:00 dwoma samochodami, jest umilenie im wieczoru - wy już wiecie jak.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: To byłem ja - mózg waszego zlotu. :evilbat: Dziękuję za uwagę. :drinking: Quote
agatha Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Bez takiego mózgu nie byłoby zlociku :) Potwierdzam fakt, że limuzyny będą podstawione pod dworzec w Zawierciu w odpowiednim czasie :) Do zobaczenia... A to byłam ja, Wasz szofer ;) (jeszcze tylko czapeczke musze sobie sprawić ;) ) Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 hahahahah Pay musisz zrobic jeszcze dwa extra szablony dla Szoferow ;) :lol: Mozgu nasz kochany dziekuje za telefonik wrazie co dzwonie i maltretuje Cie ;) Olo puscilam Ci pika sygnala cobys wiedzial jaki do mnie numerek ;) :lol: Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :D widziałem debest widziałem :D ja jednak głupi jestem bo nie wiem po kogo cober i agatka przyjadą ,a ten warunek powiewa grozą(wiem ,żew jestem głupi) :D mam to po moim starym głupim ojcu :evilbat: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Pagaj']Czyli z Katowic jedzie: Pay, Pagaj, Agga, Antu, Kaska, Dbsst+TZ, Bogarka Asik i Linka :D jedziemy jedziemy z Wami z katowic :D jak poczekacie to jestescie debesciaki :D A mamy inne wyjscie nie...zreszta ja musze terapie z twoim TZ przeprowadzic...Gorzej jak po tej terapi on cie z łóżka nie bedzie chciał wypuścić... 8) ja bym tego wcale gorzej nie nazwala 8) zawsze zostanie Ci Szpila do bawienia ;) Quote
Agga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 czyli prasowanki dla: PaYooK AnTu Agga Linka Bogarka Dbsst Olekg Asik Pagaj Agatha Przypominam: koszulki sami musimy sobie kupic. Każdy swój rozmiar Quote
agatha Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 olekg18 napisał(a)::D widziałem debest widziałem :D ja jednak głupi jestem bo nie wiem po kogo cober i agatka przyjadą ,a ten warunek powiewa grozą(wiem ,żew jestem głupi) :D mam to po moim starym głupim ojcu :evilbat: Przyjedziemy po tych, co znajdą się na dworcu w Zawierciu w odpowiednim czasie i wykażą chęć przetransportowania się do ośrodka dla PSYchopatów w Morsku :P ;) Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 to ja bym chciał :D jechac jakby co to se zamawiam miejsce ,ale wiesz o tym ze ja z psem no nie :evilbat: to ja dobrze zrozumiałem ,a odpowiednia godzina to ???? :roll: Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 jaki ja jestem głupi :lol: przeciez ja z katowic bede jechał :lol: jeb jaki ze mnie trep :evilbat: Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 jestem głupszy niz myslałem :lol: :lol: chce jednak jechac autem <hahaha> bo zawiercie to tam gdzie bedziemy wysiadac <hahaha> wiec zle rozumuje :evil: jestem tak głupi ze szok :lol: :lol: :lol: :lol: zamawiam miejsce w agatowym aucie ,bo jest ładne :lol: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ło matko jak beda fury to czy ktos poczeka na nas w Katowicach!!!!!!!! czuje ze nie moge oddychac ja sie zguubie ;) :lol: Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja sie nie zgubie :evilbat: bo bede sie trzymał bogarki od 9 rano :evilbat: Quote
Agga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 hahah Olek ale ty zakrecony jestes jak termos... No to super, że bedziemy mieli transprt, bo wizja spacerku mnie przeraziła... Pay wie ile ma zrobic prasowanek...mowicie kto jeszcze, żeby potem było a ja nie wiedziałem/łam :lol: dbsst spoko kochana ja sie zabawie z Szpila... Yupi wczasy w zakładzie dla Psy_chopatów :angel: :angel: olek no po kogo Agata i cober przyjada...ja ci powiem po przyjaciół dogomaniaków Quote
olekg89 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja juz rozumiem chyba :lol: :lol: :lol: 8) 8) no niewiem czy mnie ktos zechce wziąc do auta :lol: Quote
Agga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 olekg18 napisał(a):ja juz rozumiem chyba :lol: :lol: :lol: 8) 8) no niewiem czy mnie ktos zechce wziąc do auta :lol: wiesz auto jest tak skonstruowane, że dowlolna liczba osób może za nim biec :lol: Quote
Bogarka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 olekg18 napisał(a):do bogarki-bogarko ja postaram sie byc koło 9 na dworcu i dotrzymam ci towarzystwa , ok Super ze bedzie transport z zawiercia :multi: Quote
Recommended Posts