Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Piromanka']Zapomniana Kora prosi o każdy grosz....

[IMG]http://www.zyczeniawalentynkowe.com/img/19.gif[/IMG][/QUOTE]

Sprzeciw. Kora nie jest zapomniana. Pamiętamy.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Robiłam jej ogłoszenia, ale chyba nie było odzewu. Nawet raz do metra się załapała.
Sądzę, że dług tylko się powiększa, niestety...[/QUOTE]

Niestety :(

• 2 weeks later...
Posted

Ależ dziewczyny, ja jestem u Kory codziennie. I bardzo mi przykro, że sytuacja Kory jest taka niejasna. Trzeba jakoś przyciągnąć więcej ludzi. Jest szansa, że jeden z moich podopiecznych znajdzie wkrótce domek a wtedy zwiększę Korze datek. Musimy jej pomóc.
Poproszę córkę o zrobienie dla niej bazarku, nie możemy pozwolić, żeby wróciła do schronu. Ma takie smutne oczka :(

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Anią o Korze. Co tu pisać, skoro psina siedzi i z ogłoszeń żywego ducha nie ma. Beznadzieja po prostu. To typowo podwórzowy psiak, nie nadaje się do mieszkania, więc myśle, że ma szanse, tylko trzeba ją znów poogłaszać, jak tylko zrobi się cieplej. Zajmę się tym.
A nad długiem też trzeba popracować, myślę, że bazarek trochę by pomógł.

Posted

przepraszam zapomniałam o przelewie... dzisiaj przelałam 30 bo więcej nie mam na koncie... po weekendzie oczywiście dopłacę
proszę prześlijcie mi zdjęcia Kory jakieś info o suńce może powieszę u nas na e-beagle może dziewczyny zrobią ogłoszenia ładne
[email][email protected][/email]

Posted

Dzisiaj była piękna pogoda.Dzień minął na spacerach i wygrzewaniu się na słońcu.Ziemia odmarzła.Psy chętnie już kopały doły i sprawdzały co mysich norach słychać:-)Kora biegała z moim Borysem ,zawsze to dzikie harce:-)

Posted

[quote name='obraczus87']Zapisuje.... poprosze o numer konta. Wpłacę grosik.[/QUOTE]

Grosik:crazyeye: w wysokości 50 zł wpłynął , bardzo , bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Byłam u Kory w niedzielę , ja tych ludzi nie rozumiem , jak by nie to , że Kora nie lubi małych psów , a u mnie maluchów sztuk 4 , to już by była u mnie .

Posted

[quote name='Anja2201']Byłam u Kory w niedzielę , ja tych ludzi nie rozumiem , jak by nie to , że Kora nie lubi małych psów , a u mnie maluchów sztuk 4 , to już by była u mnie .[/QUOTE]

Porobiłaś jakieś zdjęcia dziewczynie??:)

Posted

[quote name='Anja2201']Nic nie zrobiłam bo mi się o aparacie przypomniało jak do domu wracałam :oops::oops:
Soni którą zawoziłam też nawet jednego nie zrobiłam :shake:[/QUOTE]

No trudno musimy przezyc :)

Donka, czy jest szansa na nowe wiosenne zdjecia Kory ??:)

A moze ktos robiąc porządki wiosenne znajdzie coś w domu na bazarek dla niuni??

Posted

[quote name='obraczus87']No trudno musimy przezyc :)

Donka, czy jest szansa na nowe wiosenne zdjecia Kory ??:)

A moze ktos robiąc porządki wiosenne znajdzie coś w domu na bazarek dla niuni??[/QUOTE]

Niestety, nie potrafię robić bazarków a i czasu mam jak na lekarstwo. Mogłabym jednak przesłać rzeczy komuś, kto zrobi to za mnie. Chciałabym pomóc Korze :(

Posted

[quote name='pola53']Niestety, nie potrafię robić bazarków a i czasu mam jak na lekarstwo. Mogłabym jednak przesłać rzeczy komuś, kto zrobi to za mnie. Chciałabym pomóc Korze :([/QUOTE]

A czy chociaż zdjęcia byłabyś w stanie porobic tym przedmiotom ??:)

[quote name='Donka5']Tak,tak...postaram sie zrobić zdjęcia w najbliższym czasie:-)[/QUOTE]

Superrrrr :)