majuska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dzielne dziewczyny pokazujcie sie z rana. Pewnie dorobie jeszcze jakiś fajnych fot i Fiszce przydałoby sie oddzielny watek założyć...:razz: oraz konkretnie poogłaszać. Quote
karolciasz28 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 majuska napisał(a):Dzielne dziewczyny pokazujcie sie z rana. Pewnie dorobie jeszcze jakiś fajnych fot i Fiszce przydałoby sie oddzielny watek założyć...:razz: oraz konkretnie poogłaszać. Majuska ja ją zaczęłam ogłaszać tylko nie mam dobrego tekstu( posklejałam opis ze stronki i tyle) A może Albiemu coś wyskrobie :modla::modla: jej to tak wychodzi :lol: Quote
majuska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 karolciasz28 napisał(a):Majuska ja ją zaczęłam ogłaszać tylko nie mam dobrego tekstu( posklejałam opis ze stronki i tyle) A może Albiemu coś wyskrobie :modla::modla: jej to tak wychodzi :lol: No to coś wspólnymi siłami sklecimy, tylko jeszcze poczekajmy chwilkę, bo muszę fot dorobić. Na razie mam takie średnie i przeważnie razem z Fizią Quote
karolciasz28 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja o Fiszce wiem mało,ale wspólnymi siłami:lol: Damy radę!;) Quote
Becia66 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mamuski i ich cudne dzieciaczki czekają na domek.....:roll: Quote
majuska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Od Gabi został tylko 1 szczeniaczek i od Brendy jeden, nieskromnie liczę, że przy następnej wizycie w schronisku już ich nie zastanę. Wygląda na to, że Juka może pomalutku być ogłaszana.... Dziś pod schronisko jakiś :zly7: podrzucił w malym kartonowym pudełku 2 śliczne sunieczki kilkutygodniowe:shake: ( na słońcu , bez wody... ) Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Mamuski na stronce tylko wiek by sie przydał bo strzelałam Quote
majuska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Mamuski na stronce tylko wiek by sie przydał bo strzelałam Trzeba wypytać w schronisku dokładnie, bo ostatnio to wiesz jak było... nic nie robiłyśmy;) Quote
halcia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pamiętacie o Meli -Toni ,to tez niestety wyrosniety w schronisku szczenior.......juz niestety 2-letni:shake:Jeszcze radosna i zywiołowa....Jeszcze,ale jak długo? Quote
SZPiLKA23 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tylko to miał byc watek mamusiek ;) w schronie jak dobrze liczyłam to 3 szczeniaki :hmmmm: Quote
halcia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale becia obiecywała ogłaszać Mele,prosiła o zdjecia,zrobiłam wysłalam.....i??? Quote
majuska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): w schronie jak dobrze liczyłam to 3 szczeniaki :hmmmm: Mam nadzieję, że do dziś ani jednego.. Quote
Becia66 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 halcia napisał(a):Ale becia obiecywała ogłaszać Mele,prosiła o zdjecia,zrobiłam wysłalam.....i??? halciu , obejrzałam zdjęcia i nic...:niewiem:...nie mam weny....:shake:...cięzko mi zakładac wątek psu, którego praktycznie nie znam bo emocje tez tu grają wielką rolę..... We wrzesniu pojadę do schroniska, wezmę ją na spacer, poobserwuję, porobię swoje zdjęcia i pewnie coś zaskoczy....:roll: Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Babeczki powracam do tematu Fiszki. Tekst... hm gdyby mi ktoś napisał coś o Fiszce jak trafiła do schronu, wiek charakter,itd. to może bym coś wykombinowała. Zdjęcia, majuska będziesz za niedługo w schronisku? Jak byś była to proszę zrób parę jakiś zdjęć, wiesz będę strasznie wdzięczna. :loveu: Quote
majuska Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 karolciasz28 napisał(a):Babeczki powracam do tematu Fiszki. Tekst... hm gdyby mi ktoś napisał coś o Fiszce jak trafiła do schronu, wiek charakter,itd. to może bym coś wykombinowała. Zdjęcia, majuska będziesz za niedługo w schronisku? Jak byś była to proszę zrób parę jakiś zdjęć, wiesz będę strasznie wdzięczna. :loveu: Mam Karolciu troche fotek i niebawem je tu wstawię ( jak znajde wolna chwilkę ) Poczekajmy jeszcze ze 2 tyg. na konkretne ogloszonka ponieważ Fiszka w przyszłym tyg. idzie na sterylkę, więc jak już dojdzie do siebie to weźmiemy sie do roboty, ok? Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wiemy o niej,ze miała nieudana adopcje za soba.Dostała cieczke i ktos oddał ja spowrotem do schronu.Tylko,ze nie przyznał sie,co sie stało.Fiszka potem miała własnie maluchy. Quote
majuska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Fiszunia swój wątek na pewno dostanie, a póki co wkleję parę fotek ze środy. Niunia siedzi sobie teraz w drewnianych boksach, została tam przeniesiona, żeby zmienić otoczenie po rozstaniu z córunią i przy okazji może się kilka razy dziennie wyszaleć po wybiegu, bo przecież wesoła i pełna energii z niej sunia: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Szczeniaczków w schronie mamy 5 sztuk. U Gabi jedna sunia została. 2 sunie podrzucone w pudełku + 2 sunie przywiezione z Jarosławia przez SM. Wszystkie podobnej urody jak te 2 maluszki na fotce ( reszta spała w budach;) ) Quote
majuska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Brendy, Fiszka, Andzia , Gabi, Juka gdzie domeczki dla Was...:shake: Quote
karolciasz28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Brać mamuśki i dzieciaczki:loveu: Super że Fiszka zostanie wysterylizowana zawsze to większa szansa na adopcję:razz: Quote
Recommended Posts