Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzielne dziewczyny pokazujcie sie z rana.

Pewnie dorobie jeszcze jakiś fajnych fot i Fiszce przydałoby sie oddzielny watek założyć...:razz: oraz konkretnie poogłaszać.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Dzielne dziewczyny pokazujcie sie z rana.

Pewnie dorobie jeszcze jakiś fajnych fot i Fiszce przydałoby sie oddzielny watek założyć...:razz: oraz konkretnie poogłaszać.

Majuska ja ją zaczęłam ogłaszać tylko nie mam dobrego tekstu( posklejałam opis ze stronki i tyle) A może Albiemu coś wyskrobie :modla::modla: jej to tak wychodzi :lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Majuska ja ją zaczęłam ogłaszać tylko nie mam dobrego tekstu( posklejałam opis ze stronki i tyle) A może Albiemu coś wyskrobie :modla::modla: jej to tak wychodzi :lol:

No to coś wspólnymi siłami sklecimy, tylko jeszcze poczekajmy chwilkę, bo muszę fot dorobić. Na razie mam takie średnie i przeważnie razem z Fizią

Posted

Od Gabi został tylko 1 szczeniaczek i od Brendy jeden, nieskromnie liczę, że przy następnej wizycie w schronisku już ich nie zastanę.
Wygląda na to, że Juka może pomalutku być ogłaszana....

Dziś pod schronisko jakiś :zly7: podrzucił w malym kartonowym pudełku 2 śliczne sunieczki kilkutygodniowe:shake: ( na słońcu , bez wody... )

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mamuski na stronce tylko wiek by sie przydał bo strzelałam

Trzeba wypytać w schronisku dokładnie, bo ostatnio to wiesz jak było... nic nie robiłyśmy;)

Posted

pamiętacie o Meli -Toni ,to tez niestety wyrosniety w schronisku szczenior.......juz niestety 2-letni:shake:Jeszcze radosna i zywiołowa....Jeszcze,ale jak długo?

Posted

halcia napisał(a):
Ale becia obiecywała ogłaszać Mele,prosiła o zdjecia,zrobiłam wysłalam.....i???

halciu , obejrzałam zdjęcia i nic...:niewiem:...nie mam weny....:shake:...cięzko mi zakładac wątek psu, którego praktycznie nie znam bo emocje tez tu grają wielką rolę.....
We wrzesniu pojadę do schroniska, wezmę ją na spacer, poobserwuję, porobię swoje zdjęcia i pewnie coś zaskoczy....:roll:

Posted

Babeczki powracam do tematu Fiszki. Tekst... hm gdyby mi ktoś napisał coś o Fiszce jak trafiła do schronu, wiek charakter,itd. to może bym coś wykombinowała.
Zdjęcia, majuska będziesz za niedługo w schronisku? Jak byś była to proszę zrób parę jakiś zdjęć, wiesz będę strasznie wdzięczna. :loveu:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Babeczki powracam do tematu Fiszki. Tekst... hm gdyby mi ktoś napisał coś o Fiszce jak trafiła do schronu, wiek charakter,itd. to może bym coś wykombinowała.
Zdjęcia, majuska będziesz za niedługo w schronisku? Jak byś była to proszę zrób parę jakiś zdjęć, wiesz będę strasznie wdzięczna. :loveu:

Mam Karolciu troche fotek i niebawem je tu wstawię ( jak znajde wolna chwilkę ) Poczekajmy jeszcze ze 2 tyg. na konkretne ogloszonka ponieważ Fiszka w przyszłym tyg. idzie na sterylkę, więc jak już dojdzie do siebie to weźmiemy sie do roboty, ok?

Posted

Wiemy o niej,ze miała nieudana adopcje za soba.Dostała cieczke i ktos oddał ja spowrotem do schronu.Tylko,ze nie przyznał sie,co sie stało.Fiszka potem miała własnie maluchy.

Posted

Fiszunia swój wątek na pewno dostanie, a póki co wkleję parę fotek ze środy. Niunia siedzi sobie teraz w drewnianych boksach, została tam przeniesiona, żeby zmienić otoczenie po rozstaniu z córunią i przy okazji może się kilka razy dziennie wyszaleć po wybiegu, bo przecież wesoła i pełna energii z niej sunia:

Posted

Szczeniaczków w schronie mamy 5 sztuk. U Gabi jedna sunia została. 2 sunie podrzucone w pudełku + 2 sunie przywiezione z Jarosławia przez SM.
Wszystkie podobnej urody jak te 2 maluszki na fotce ( reszta spała w budach;) )