Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']http://images35.fotosik.pl/77/bd29f4c32875814f.jpg Fredka ubiera się stosownie do pogody ;) U was też tak zimno jest i tak wieje ? Filmik świetny, super jej wychodzą te ósemki. Próbowałam kiedyś Duffla tego nauczyć, ale on się boi przejść mi pod nogami i nic nie było w stanie go zachęcić. Zimno jest, ale nie wieje az tak bardzo. Moja na początku troche dziwnie reagowała na przechodzenie pod nogami, ale jak widać ukochana piłeczka jest w stanie zrobić wszystko :diabloti:. Quote
Ewa&Duffel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Zimno jest, ale nie wieje az tak bardzo. Moja na początku troche dziwnie reagowała na przechodzenie pod nogami, ale jak widać ukochana piłeczka jest w stanie zrobić wszystko :diabloti:.[/QUOTE] No to fajnie masz :) Jeśli chodzi o piłki, to niestety Duffla w ogóle nie obchodzą :( Kiedyś to jeszcze chociaż za nimi biegał jak się rzuciło (ale nie przynosił), teraz nawet nie pobiegnie :-( Jak jesteśmy w grupie psów i ktoś rzuca piłkę, to wszystkie psy za nią biegną oprócz mojego :-( Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']No to fajnie masz :) Jeśli chodzi o piłki, to niestety Duffla w ogóle nie obchodzą :( Kiedyś to jeszcze chociaż za nimi biegał jak się rzuciło (ale nie przynosił), teraz nawet nie pobiegnie :-( Jak jesteśmy w grupie psów i ktoś rzuca piłkę, to wszystkie psy za nią biegną oprócz mojego :-([/QUOTE] Może po prostu nie lubi piłki ;). Moja np. ma takiego czerwonego jeża i niewiedzieć czemu go nie lubi, nie pobiegnie za nim, nie chce się przeciągać, po prostu go olewa. Natomiast piłka czy frisbee to dla niej wszystko. A może Duffel zraził się kiedyś piłką? Mój poprzedni pies dostał raz przypadkiem frisbee po głowie i już zawsze się go bał. Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy się wieczorowo. Co tam u Cielakowej? :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Może po prostu nie lubi piłki ;). Moja np. ma takiego czerwonego jeża i niewiedzieć czemu go nie lubi, nie pobiegnie za nim, nie chce się przeciągać, po prostu go olewa. Natomiast piłka czy frisbee to dla niej wszystko. A może Duffel zraził się kiedyś piłką? Mój poprzedni pies dostał raz przypadkiem frisbee po głowie i już zawsze się go bał.[/QUOTE] Na pewno nie lubi, zresztą on ogólnie mało co lubi z zabawek, jedynie szarpaka i konga. Kupiłam frisbee na bazarku, jak przyjdzie, to zobaczymy, czy coś z tego będzie ;) Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Na pewno nie lubi, zresztą on ogólnie mało co lubi z zabawek, jedynie szarpaka i konga. Kupiłam frisbee na bazarku, jak przyjdzie, to zobaczymy, czy coś z tego będzie ;)[/QUOTE] A mozna wiedzieć jakie frisbee-ja mam fisia na punkcie dysków :evil_lol:. Na wiosnę kupię Fredce CS'ów trochę, to sobie zaczniemy tak na prawde frisbować, bo gumiakiem to troche dziko :evil_lol:. Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ad.jeżyka Minerva może ona nie gustuje w czerwonym.. albo w jeżach:diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']A mozna wiedzieć jakie frisbee-ja mam fisia na punkcie dysków :evil_lol:. Na wiosnę kupię Fredce CS'ów trochę, to sobie zaczniemy tak na prawde frisbować, bo gumiakiem to troche dziko :evil_lol:. takie zwyczajne http://www.dogomania.pl/forum/f99/frisbee-rc-super-tylko-6-zl-na-hotelik-szczepienia-do-30-xi-172648/ Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://images48.fotosik.pl/222/e4ccc39222ec19b5med.jpg Zaczapista jest :loveu: Filmik- jeszcze trochę i będzie super :p Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='zuza:D']Ad.jeżyka Minerva może ona nie gustuje w czerwonym.. albo w jeżach:diabloti: Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol: Piłke miała z czerownym sznurkiem to oderwała-Zuza, czytasz w myślach mojego Cielaka :evil_lol: Aha, żeby nie było tak sztucznie, to Tośka jestem ;) [quote name='Ewa&Duffel']takie zwyczajne http://www.dogomania.pl/forum/f99/frisbee-rc-super-tylko-6-zl-na-hotelik-szczepienia-do-30-xi-172648/ Patrząc na zdjęcie, to chyba plastikowe. Jak Duffel ma szczęki takie 'słabiutkie' jak Fredka, to po pierwszym frisbowaniu nic z tego nie zostanie :evil_lol:. Ale tylko 6 zeta, warto wydać na psa ;) [quote name='wiki4']http://images48.fotosik.pl/222/e4ccc39222ec19b5med.jpg Zaczapista jest :loveu: Filmik- jeszcze trochę i będzie super :p Dziękujemy :loveu: [quote name='Shel']Czeeeeść! :loveu: Heej :hand: <<>><<>><<>><<>> A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol: Piłke miała z czerownym sznurkiem to oderwała-Zuza, czytasz w myślach mojego Cielaka :evil_lol: Aha, żeby nie było tak sztucznie, to Tośka jestem ;) Patrząc na zdjęcie, to chyba plastikowe. Jak Duffel ma szczęki takie 'słabiutkie' jak Fredka, to po pierwszym frisbowaniu nic z tego nie zostanie :evil_lol:. Ale tylko 6 zeta, warto wydać na psa ;) Dziękujemy :loveu: Heej :hand: <<>><<>><<>><<>> A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz:[/QUOTE] A dlaczego nie możesz ? :placz: Zawstydza :cool3: Nie obrażaj się nie mniee :-( Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol: Piłke miała z czerownym sznurkiem to oderwała-Zuza, czytasz w myślach mojego Cielaka :evil_lol: Aha, żeby nie było tak sztucznie, to Tośka jestem ;) [/QUOTE] Ma się tą psią głowę:diabloti: Dobrze nie będę cię już krępować..:lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 <<>><<>><<>><<>> A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nie gadaj a to z jakiej okazji :mdleje: :roll: Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']A dlaczego nie możesz ? :placz: Zawstydza :cool3: Nie obrażaj się nie mniee :-([/QUOTE] Bo to nie ja jestem twórcą tego powiedzonka-łamanie PA Z ta obrazą to żarcik był, z Fredką Was bardzo kochamy :loveu: [quote name='zuza:D']Ma się tą psią głowę:diabloti: Dobrze nie będę cię już krępować..:lol:[/QUOTE] Nie wątpię :lol: Się cieszę :cool1:. Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie gadaj a to z jakiej okazji :mdleje: :roll:[/QUOTE] Patrz strona wczesniej A szczerze mówiąc, to nie wiedziałam, że to nielegalne :eviltong:. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 to wez sobie na banerku napisz :diabloti: phi ... Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A szkoooda. Mój hardkoreek zostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to wez sobie na banerku napisz :diabloti: phi ...[/QUOTE] [quote name='Shel']A szkoooda. Mój hardkoreek zostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A no zostanie, ja sobie chyba wymyślę coś innego, bo jeszcze mnie do sądu ci od Turbodymomena pozwą :cool1: Tylko na razie nie mam pomysłu :roll: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Bo to nie ja jestem twórcą tego powiedzonka-łamanie PA Z ta obrazą to żarcik był, z Fredką Was bardzo kochamy :loveu: [/QUOTE] Zaraz dostanę bana ale...gnojki :evil_lol: Mi Waś teś :loveu::loveu::loveu: Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :cool1: a ta mina za co?? Tak do tego krępowania? Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Zaraz dostanę bana ale...gnojki :evil_lol: Mi Waś teś :loveu::loveu::loveu: Nie bij ich, szkoda Twoich sił :eviltong:. Wymyśliłam cuś nowego, ale to nie jest tak fajne jak TurboDymoMen 'Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, wejdź do galerii Cielakowej', zaraz sobie zmienię sygnaturkę :p:p Zuza, czy ja wiem, po prostu lubie tą emotkę ;) Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Nie bij ich, szkoda Twoich sił :eviltong:. Wymyśliłam cuś nowego, ale to nie jest tak fajne jak TurboDymoMen 'Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, wejdź do galerii Cielakowej', zaraz sobie zmienię sygnaturkę :p:p[/QUOTE] Tak, tu zawsze jest wesoło :evil_lol: Jak coś wymyślę rymowanego to Ci napiszę :razz: Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva'] Zuza, czy ja wiem, po prostu lubie tą emotkę ;) To dobrze.. Bo już się zaczęłam zastanawiać.. Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Tak, tu zawsze jest wesoło :evil_lol: Jak coś wymyślę rymowanego to Ci napiszę :razz: No fakt :lol: Nie koniecznie rymowane, ale smieszne-i co najważniejsze, takie, żeby nie łamało Praw Autorskich :diabloti: [quote name='zuza:D']To dobrze.. Bo już się zaczęłam zastanwaiać. Myslenie nie zawsze wychodzi na dobre :evil_lol: <<>><<>><<>><<>> FOTKI NA 77 I FILMIK NA 80 ;) Quote
Recommended Posts