Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']http://images35.fotosik.pl/77/bd29f4c32875814f.jpg
Fredka ubiera się stosownie do pogody ;)
U was też tak zimno jest i tak wieje ?

Filmik świetny, super jej wychodzą te ósemki. Próbowałam kiedyś Duffla tego nauczyć, ale on się boi przejść mi pod nogami i nic nie było w stanie go zachęcić.
Zimno jest, ale nie wieje az tak bardzo.
Moja na początku troche dziwnie reagowała na przechodzenie pod nogami, ale jak widać ukochana piłeczka jest w stanie zrobić wszystko :diabloti:.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minerva']Zimno jest, ale nie wieje az tak bardzo.
Moja na początku troche dziwnie reagowała na przechodzenie pod nogami, ale jak widać ukochana piłeczka jest w stanie zrobić wszystko :diabloti:.[/QUOTE]

No to fajnie masz :)
Jeśli chodzi o piłki, to niestety Duffla w ogóle nie obchodzą :( Kiedyś to jeszcze chociaż za nimi biegał jak się rzuciło (ale nie przynosił), teraz nawet nie pobiegnie :-( Jak jesteśmy w grupie psów i ktoś rzuca piłkę, to wszystkie psy za nią biegną oprócz mojego :-(

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']No to fajnie masz :)
Jeśli chodzi o piłki, to niestety Duffla w ogóle nie obchodzą :( Kiedyś to jeszcze chociaż za nimi biegał jak się rzuciło (ale nie przynosił), teraz nawet nie pobiegnie :-( Jak jesteśmy w grupie psów i ktoś rzuca piłkę, to wszystkie psy za nią biegną oprócz mojego :-([/QUOTE]
Może po prostu nie lubi piłki ;). Moja np. ma takiego czerwonego jeża i niewiedzieć czemu go nie lubi, nie pobiegnie za nim, nie chce się przeciągać, po prostu go olewa. Natomiast piłka czy frisbee to dla niej wszystko.
A może Duffel zraził się kiedyś piłką? Mój poprzedni pies dostał raz przypadkiem frisbee po głowie i już zawsze się go bał.

Posted

[quote name='Minerva']Może po prostu nie lubi piłki ;). Moja np. ma takiego czerwonego jeża i niewiedzieć czemu go nie lubi, nie pobiegnie za nim, nie chce się przeciągać, po prostu go olewa. Natomiast piłka czy frisbee to dla niej wszystko.
A może Duffel zraził się kiedyś piłką? Mój poprzedni pies dostał raz przypadkiem frisbee po głowie i już zawsze się go bał.[/QUOTE]

Na pewno nie lubi, zresztą on ogólnie mało co lubi z zabawek, jedynie szarpaka i konga. Kupiłam frisbee na bazarku, jak przyjdzie, to zobaczymy, czy coś z tego będzie ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Na pewno nie lubi, zresztą on ogólnie mało co lubi z zabawek, jedynie szarpaka i konga. Kupiłam frisbee na bazarku, jak przyjdzie, to zobaczymy, czy coś z tego będzie ;)[/QUOTE]
A mozna wiedzieć jakie frisbee-ja mam fisia na punkcie dysków :evil_lol:. Na wiosnę kupię Fredce CS'ów trochę, to sobie zaczniemy tak na prawde frisbować, bo gumiakiem to troche dziko :evil_lol:.

Posted

[quote name='zuza:D']Ad.jeżyka
Minerva może ona nie gustuje w czerwonym..

albo w jeżach:diabloti:
Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol:
Piłke miała z czerownym sznurkiem to oderwała-Zuza, czytasz w myślach mojego Cielaka :evil_lol:
Aha, żeby nie było tak sztucznie, to Tośka jestem ;)

[quote name='Ewa&Duffel']takie zwyczajne
http://www.dogomania.pl/forum/f99/frisbee-rc-super-tylko-6-zl-na-hotelik-szczepienia-do-30-xi-172648/
Patrząc na zdjęcie, to chyba plastikowe. Jak Duffel ma szczęki takie 'słabiutkie' jak Fredka, to po pierwszym frisbowaniu nic z tego nie zostanie :evil_lol:. Ale tylko 6 zeta, warto wydać na psa ;)

[quote name='wiki4']http://images48.fotosik.pl/222/e4ccc39222ec19b5med.jpg

Zaczapista jest :loveu:

Filmik- jeszcze trochę i będzie super :p
Dziękujemy :loveu:
[quote name='Shel']Czeeeeść! :loveu:
Heej :hand:
<<>><<>><<>><<>>
A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Minerva']Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol:
Piłke miała z czerownym sznurkiem to oderwała-Zuza, czytasz w myślach mojego Cielaka :evil_lol:

Patrząc na zdjęcie, to chyba plastikowe. Jak Duffel ma szczęki takie 'słabiutkie' jak Fredka, to po pierwszym frisbowaniu nic z tego nie zostanie :evil_lol:. Ale tylko 6 zeta, warto wydać na psa ;)

Dziękujemy :loveu:

Heej :hand:
<<>><<>><<>><<>>
A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz:[/QUOTE]

A dlaczego nie możesz ? :placz: Zawstydza :cool3:

Nie obrażaj się nie mniee :-(

Posted

[quote name='Minerva']Hmm... Muszę uważać kupując frisbee zeby nie było czerwone-może coś w tym jest :evil_lol:
[/QUOTE]

Ma się tą psią głowę:diabloti:

Dobrze nie będę cię już krępować..:lol:

Posted

<<>><<>><<>><<>>
A tak w ogóle! Jaka akcja xD. Zabronili mi mieć w sygnaturze TurboDymoMena! No co za wredni moderatorzy :evil_lol:. Fredka już nie zawstydza TurboDymoMena :placz::placz::placz:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie gadaj a to z jakiej okazji :mdleje: :roll:

Posted

[quote name='wiki4']A dlaczego nie możesz ? :placz: Zawstydza :cool3:

Nie obrażaj się nie mniee :-([/QUOTE]
Bo to nie ja jestem twórcą tego powiedzonka-łamanie PA
Z ta obrazą to żarcik był, z Fredką Was bardzo kochamy :loveu:

[quote name='zuza:D']Ma się tą psią głowę:diabloti:

Dobrze nie będę cię już krępować..:lol:[/QUOTE]
Nie wątpię :lol:
Się cieszę :cool1:.

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie gadaj a to z jakiej okazji :mdleje: :roll:[/QUOTE]
Patrz strona wczesniej
A szczerze mówiąc, to nie wiedziałam, że to nielegalne :eviltong:.

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to wez sobie na banerku napisz :diabloti:
phi ...[/QUOTE]

[quote name='Shel']A szkoooda. Mój hardkoreek zostanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A no zostanie, ja sobie chyba wymyślę coś innego, bo jeszcze mnie do sądu ci od Turbodymomena pozwą :cool1:
Tylko na razie nie mam pomysłu :roll:

Posted

[quote name='Minerva']Bo to nie ja jestem twórcą tego powiedzonka-łamanie PA
Z ta obrazą to żarcik był, z Fredką Was bardzo kochamy :loveu:

[/QUOTE]

Zaraz dostanę bana ale...gnojki :evil_lol:

Mi Waś teś :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Zaraz dostanę bana ale...gnojki :evil_lol:

Mi Waś teś :loveu::loveu::loveu:
Nie bij ich, szkoda Twoich sił :eviltong:. Wymyśliłam cuś nowego, ale to nie jest tak fajne jak TurboDymoMen
'Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, wejdź do galerii Cielakowej', zaraz sobie zmienię sygnaturkę :p:p
Zuza, czy ja wiem, po prostu lubie tą emotkę ;)

Posted

[quote name='Minerva']Nie bij ich, szkoda Twoich sił :eviltong:. Wymyśliłam cuś nowego, ale to nie jest tak fajne jak TurboDymoMen
'Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, wejdź do galerii Cielakowej', zaraz sobie zmienię sygnaturkę :p:p[/QUOTE]

Tak, tu zawsze jest wesoło :evil_lol:

Jak coś wymyślę rymowanego to Ci napiszę :razz:

Posted

[quote name='wiki4']Tak, tu zawsze jest wesoło :evil_lol:

Jak coś wymyślę rymowanego to Ci napiszę :razz:
No fakt :lol:
Nie koniecznie rymowane, ale smieszne-i co najważniejsze, takie, żeby nie łamało Praw Autorskich :diabloti:

[quote name='zuza:D']To dobrze.. Bo już się zaczęłam zastanwaiać.
Myslenie nie zawsze wychodzi na dobre :evil_lol:
<<>><<>><<>><<>>
FOTKI NA 77 I FILMIK NA 80 ;)