wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Tego nie powiedziałam :evil_lol: Ale ja to powiedziałam :eviltong: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Ale ja to powiedziałam :eviltong: Ale Twoje zdanie sie nie liczy, cicho siedź :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Bry wieczór.:hand: Bry, dobry człowieku co włazisz do naszej galerii :loveu: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Ale Twoje zdanie sie nie liczy, cicho siedź :evil_lol: Z tym siedzeniem cicho mogą wystąpić problemy :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Z tym siedzeniem cicho mogą wystąpić problemy :evil_lol: Spodziewwałam się tego :p Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Bry, dobry człowieku co włazisz do naszej galerii :loveu: :cool3:Mam dobrą opinię. (przynajmniej tutaj) Jak widzę poważną dyskusję tu prowadzicie..:lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a)::cool3:Mam dobrą opinię. (przynajmniej tutaj) Jak widzę poważną dyskusję tu prowadzicie..:lol: Oczywiście :lol:. Problem w tym, że tylko tutaj :evil_lol:(żartuje oczywiście) Jak widać, ta bab z psychiatryka, co jeździ codziennie autobusem i ma chorobe lokomocyjną mnie zamęcza, ale dobrze jest :evil_lol:. A u ciebie jak tam? Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a): Jak widać, ta bab z psychiatryka, co jeździ codziennie autobusem i ma chorobe lokomocyjną mnie zamęcza, ale dobrze jest :evil_lol:. A u ciebie jak tam? Sama przylazłaś do mojej galerii :eviltong: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Oczywiście :lol:. Problem w tym, że tylko tutaj :evil_lol:(żartuje oczywiście) Jak widać, ta bab z psychiatryka, co jeździ codziennie autobusem i ma chorobe lokomocyjną mnie zamęcza, ale dobrze jest :evil_lol:. A u ciebie jak tam? Chyba masz racje. Shel i besztia z wykrzyknikiem przetrzepały mi mózg.:evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Sama przylazłaś do mojej galerii :eviltong: Ja do Twojej, a Ty do mojej. Chyba odwrotnie nie mogło być :lol:. Oj...Widać kto popija żubrówkę :p Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Chyba masz racje. Shel i besztia z wykrzyknikiem przetrzepały mi mózg.:evil_lol: Widzisz, tylko u mnie nikt cie nie maltretuje :loveu:. My jesteśmy łagodne jak...Cielaczki :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Ja do Twojej, a Ty do mojej. Chyba odwrotnie nie mogło być :lol:. Oj...Widać kto popija żubrówkę :p Tradycji się nie zmienia :cool3: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Widzisz, tylko u mnie nikt cie nie maltretuje :loveu:. My jesteśmy łagodne jak...Cielaczki :evil_lol: No..Chyba można tak powiedzieć..:roll: Chociaż.:diabloti: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Tradycji się nie zmienia :cool3: Oczywiście :diabloti:. Jak pić, to do dna :evil_lol: zuza:D napisał(a):No..Chyba można tak powiedzieć.:roll: Chociaż.:diabloti: Tak, tak, ja też Cię lubię ;p Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Oczywiście :diabloti:. Jak pić, to do dna :evil_lol: I za to modzi powinni karać. Jakie ty przykłady innym dajesz?!:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):I za to modzi powinni karać. Jakie ty przykłady innym dajesz?!:diabloti: Jak najlepsze :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):I za to modzi powinni karać. Jakie ty przykłady innym dajesz?!:diabloti: Buhahaha. Już nie prowokuj, agent Tomek, tfu! Agentka Cielaczka się już nie da . Tego w regulaminie chyba nie ma. Chyba :cool3:. Wiki, ja też cię lubię, teraz wiem dlaczego jesteś po mojej stronie :diabloti: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Buhahaha. Już nie prowokuj, agent Tomek, tfu! Agentka Cielaczka się już nie da . Tego w regulaminie chyba nie ma. Chyba :cool3:. Wiki, ja też cię lubię, teraz wiem dlaczego jesteś po mojej stronie :diabloti: Nie bądź pochopna. Przeczytaj na spokojnie. Jeden, drugi, trzeci raz.. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Nie bądź pochopna. Przeczytaj na spokojnie. Jeden, drugi, trzeci raz.. I jak myślisz znajdzie coś takiego ? :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):I jak myślisz znajdzie coś takiego ? :lol: zuza:D napisał(a):Nie bądź pochopna. Przeczytaj na spokojnie. Jeden, drugi, trzeci raz.. OGŁOSZENIA DROBNE Poszukuję streszczenia regulaminu z dogomani.pl, pilne. Dla osoby, która mnie o tym poinformuje nagroda :cool3: Mój numer telefonu... Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):I jak myślisz znajdzie coś takiego ? :lol: Nie mam pojęcia nie czytałam.:oops: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):OGŁOSZENIA DROBNE Poszukuję streszczenia regulaminu z dogomani.pl, pilne. Dla osoby, która mnie o tym poinformuje nagroda :cool3: Mój numer telefonu... ..999 Nagroda: Darmowa reanimacja :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Nie mam pojęcia nie czytałam.:oops: Tak szczerze to ja co 2 słowo :oops::evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Nie mam pojęcia nie czytałam.:oops: One łamią regulamin-nie czytały regulaminu! :evil_lol: Ej! Z jakiej racji darmowa! Oczywiście, że płatna :evil_lol: Quote
Recommended Posts