wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ''Gdy Ci dobrze, gdy Ci źle zawitaj do nas, he he he'' :evil_lol: ''Cielakowa Panienka stuka do okienka'' ''Cielakowa Fredzia'' Ależ ja twórcza jestem :diabloti: Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']''Gdy Ci dobrze, gdy Ci źle zawitaj do nas, he he he'' :evil_lol: ''Cielakowa Panienka stuka do okienka'' ''Cielakowa Fredzia'' Ależ ja twórcza jestem :diabloti:[/QUOTE] Widzę, ze masz wenę :eviltong: To teraz taka moja głupota, wymyślona przed chwilą U Fredki zawsze wesoło, o ile modzi nie chodzą przy nas w koło :evil_lol:-za to na pewno by mnie do sądu pozwali :diabloti: Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva'] To teraz taka moja głupota, wymyślona przed chwilą U Fredki zawsze wesoło, o ile modzi nie chodzą przy nas w koło :evil_lol:-za to na pewno by mnie do sądu pozwali :diabloti:[/QUOTE] Dobre..:evil_lol: Lepiej nie ryzykuj Quote
zuza:D Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ad.poezji Mhgmhg.. Fredka jak słońce promienna Nigdy nie jest senna. Stróżuje, pilnuje swej pańci I czasem w pokera kańci.* Ostatnio w pełnie księżyca Rozrosła się przy niej pszenica. A morał z tej bajki taki, Że warto kupować Cielaki. *Nie chcę z Cielaczka robić hazardzisty, ale takie akurat rymy wyszły..;) Quote
sunshine Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 001.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl heheh ale ziomal :evil_lol:. A nauka pieknie idzie:multi:. jeszcze trochę ćwiczeń i bedzie kumać co znaczy "FREDKA! osiem!" :evil_lol: A w jakim programie obrabiasz filmiki i jak go ściągnąć?? :cool3: "Cielak, cielak fajny jest! - Cielak cielak, SUPER PIES!! " Quote
taxelina Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [URL]http://images35.fotosik.pl/77/bd29f4c32875814f.jpg[/URL] dziewczynka na zime gotowa :D Quote
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Siemaanko Cioteczki :eviltong: Super fotki :loveu::loveu: Quote
Clandestine Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url]http://images46.fotosik.pl/220/af59723da36df4b6med.jpg[/url] Futrzaak :D Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 sunshine napisał(a):Biedne cielaczki:( Śmutno mi bez Was :placz: Ktoś wie na ile ? :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Śmutno mi bez Was :placz: Ktoś wie na ile ? :shake: wiem kto wie :evil_lol: moderator który ją zbanował :cool3: spytaj sie go :D Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiem kto wie :evil_lol: moderator który ją zbanował :cool3: spytaj sie go :D A wiesz może, który to :cool3: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Minerva napisał(a):Widzę, ze masz wenę :eviltong: To teraz taka moja głupota, wymyślona przed chwilą U Fredki zawsze wesoło, o ile modzi nie chodzą przy nas w koło :evil_lol:-za to na pewno by mnie do sądu pozwali :diabloti: Zuza, być może za to :evil_lol: Quote
zuza:D Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Zuza, być może za to :evil_lol: Przesądziła sobie z tym sądem.. Quote
Ewa&Duffel Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oj, kiepsko :( Ale za co w zasadzie ją zbanowali, to nie rozumiem. Quote
Clandestine Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Z tego co wyczytałam na poprzednich stronach, to chyba za sygnaturę z użyciem Turbodymomana :shake: Biedne cielaki Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Clandestine napisał(a):Z tego co wyczytałam na poprzednich stronach, to chyba za sygnaturę z użyciem Turbodymomana :shake: Biedne cielaki Za to miała ostrzeżenie, a bana chyba dostała za to: ''U Fredki zawsze wesoło, o ile modzi nie chodzą przy nas w koło :evil_lol:-za to na pewno by mnie do sądu pozwali :diabloti:'' Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ehh.. przeciez to był tylko taki żarcink a nie ze na prawde to napisała. ; / Nie rozumiem tych modów. ; / Ale cóż musimy czekac aż wróci... Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):ehh.. przeciez to był tylko taki żarcink a nie ze na prawde to napisała. ; / Nie rozumiem tych modów. ; / Ale cóż musimy czekac aż wróci... Jak my się obrażamy to nie reagują...ale jedno słówko na ich temat i jest ban! To jest nie fair! :placz: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):No własnie to nie fair . Piszemy petycję :evil_lol::cool3: Nie dosyć, że zbanują to jeszcze nie powiedzą który to :mad: Jakby mnie tak przejrzeli to też bym dostała bana za spamowanie :diabloti: Quote
zuza:D Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziwię się, że dali im za to bana. Co jest złego w tym wierszyku..? A pusto na dogo bez nich jest..:-( Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zuza:D napisał(a):Dziwię się, że dali im za to bana. Co jest złego w tym wierszyku..? A pusto na dogo bez nich jest..:-( No, pusto tak jakoś bez nochalka na avku :shake: Ma ktoś do niej gg :cool3: Quote
Recommended Posts