zuza:D Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A za powiadają się dziś jakieś fotki ?:razz: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Yyyy... Nie :evil_lol:. Ale może pyknę pare domowych ujęć, chociaż w sztucznym świetle moje foty wyglądają gorzej niz zwykle więc mam obawy :evil_lol:. Mogę obiecać, że będą w środę, bo w czawartek nie będzie kociołu w szkole. Taki luzacki dzień się zapowiada :eviltong:. Quote
zuza:D Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Yyyy... Nie :evil_lol:. Ale może pyknę pare domowych ujęć, chociaż w sztucznym świetle moje foty wyglądają gorzej niz zwykle więc mam obawy :evil_lol:. Mogę obiecać, że będą w środę, bo w czawartek nie będzie kociołu w szkole. Taki luzacki dzień się zapowiada :eviltong:. To nie szkoła. To tortura, żeby nie było czasu panience fotek zrobić..:shake: U mnie takiej tragedii nie ma, ale ja co prawda jeszcze nie mam co focić.. Zdjęcia postaraj się jak najszybciej wrzucić.. (a aussika chyba będę brać z gorzowskiej panoramy) Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):Zioomeeek jak tam ? Ziomek :crazyeye:. No dobra, może być. U ziomka nic ciekawego. Nauka, kartkówki, klajby, nauka, kartkówki, klajby... Mam pisać dalej :eviltong:? zuza:D napisał(a):To nie szkoła. To tortura, żeby nie było czasu panience fotek zrobić..:shake: U mnie takiej tragedii nie ma, ale ja co prawda jeszcze nie mam co focić.. Zdjęcia postaraj się jak najszybciej wrzucić.. (a aussika chyba będę brać z gorzowskiej panoramy) Hmm... Szkolna tortura . Ale jakie ja mam foty robić? POdwórkowe? Na tle syfu :evil_lol:. Niedawno nam tuje sadzili i sała kostka brukowa jest w ziemi, bo nikt nie ma ochoty jej pozamiatac :cool1:. Bo na dalszy spacer nie wyjdę, bo jak wyjdę, to oznacza, że wrócę za dwie godziny :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):co to KLAJBY? Klasówki, mój antyrozumny język :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 I my się witamy wieczorem :) Ja już po prostu padam, nie wyrabiam w tej szkole :placz: Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Klasówki, mój antyrozumny język :lol: [FONT=Georgia]Faktycznie AUTOROZUMNY :evil_lol: duzo masz jeszcze taki slow w tym swoim jezyku ???[/FONT] Quote
bianka19 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Hej, u nas męczarnia jednym słowem. Nauka, kartkówki, klajby, nauka, kartkówki, klajby... Mam pidać dalej :eviltong:? Ja tak samo. :eviltong: Minerva napisał(a):Klasówki, mój antyrozumny język :lol: Oo.. Nowoczesny język :evil_lol: Podaj jeszcze kilka przykładów twojego języka :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):I my się witamy wieczorem :) Ja już po prostu padam, nie wyrabiam w tej szkole :placz: Nikt nie wyrabia :shake:. Ładny bannerek, od kogo :cool3:? łapeczek napisał(a):[FONT=Georgia]Faktycznie AUTOROZUMNY :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]duzo masz jeszcze taki slow w tym swoim jezyku ???[/FONT] Yyy.. Tak xD. Wymienić kilka :cool3::evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 bianka19 napisał(a):Ja tak samo. :eviltong: Oo.. Nowoczesny język :evil_lol: Podaj jeszcze kilka przykładów twojego języka :evil_lol: No więc tak. Bynca-to jest pani od matmy :evil_lol: TurboDymoCielak-To jest Fredka Lufek(męski odpowiednik lufy czyli...)-pała(w szkole, czyli ocena) Gumiak(ewnetualnie gumofilc)-nasze frisbee Hmm... Nic mi więcej nie przychodzi do głowy Quote
Ewa&Duffel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Nikt nie wyrabia :shake:. Ładny bannerek, od kogo :cool3:? No ja do tej pory jakoś sobie radziłam, ale teraz...2 LO to już nie przelewki :-( Bannerek zrobiła Zuzka od shelciaków, śliczny jest;) Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):No ja do tej pory jakoś sobie radziłam, ale teraz...2 LO to już nie przelewki :-( Bannerek zrobiła Zuzka od shelciaków, śliczny jest;) Śliczniasty i to bardzo. Heh, ja jestem w pierwszej gimnazjum i mam dość, boje sie mysleć co będzie dalej :shake:. Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Nikt nie wyrabia :shake:. Ładny bannerek, od kogo :cool3:? Yyy.. Tak xD. Wymienić kilka :cool3::evil_lol: No dajesz ;];] dajesz:diabloti: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a): Hej :hand: A w domu piesa nie mata :evil_lol: Mata ale nie turbodynamoCielaka :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):No dajesz ;];] dajesz:diabloti:\ Strona poprzednia, szukajcie a znajdziecie sunshine napisał(a):Mata ale nie turbodynamoCielaka :evil_lol: Mocne :diabloti:. Witam w stowarzyszeniu prawieumarłych pseudopoetów :evil_lol::evil_lol: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Najpierw mnie oskarżasz o morderstwo psa a teraz ze niby jakimś prawieumarłym poetą jestem :evil_lol:?! Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 sunshine napisał(a):Najpierw mnie oskarżasz o morderstwo psa a teraz ze niby jakimś prawieumarłym poetą jestem ?! Tak. Dodatko powiem, że piszę artykuły do gazet :lol: Nie pominę watku o Tobie. Ps.To chyba mi się komputer przegrzewa :evil_lol: Pss.Niedługo skonczę tak jak kwiatek w moim pokoju, tylko mnie nikt nie będzie wspominał. Łapeczek, Jeszcze narzekasz?! :evil_lol: Quote
Ania :) Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bry wieczór :buzi: I uciekam uczyć się angielskiego i biologi :shake: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja wykończyłam dwa bonsaie w moim pokoju naraz :placz:...Tylko kaktusy mi zostały i jeden storczyk :evil_lol:... chyba jednak powinnam zostać przy psach:lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ania :) napisał(a):Bry wieczór :buzi: I uciekam uczyć się angielskiego i biologi :shake: Dobry;) Jak chcesz to przy okazji poucz się za mnie historii:cool1: sunshine, też mam kaktusy. To jedyne kwiatki, którymi umiem się zajmować ;) Quote
Ewa&Duffel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Śliczniasty i to bardzo. Heh, ja jestem w pierwszej gimnazjum i mam dość, boje sie mysleć co będzie dalej :shake:. Dalej będzie tylko gorzej :diabloti: Dobra, wracam do niemieckiego...:angryy: Quote
bianka19 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Siemanko :D Fajne te słowa z "twojego" języka :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts