Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

robię rozliczenie za okres od 14.09 do dziś

stan konta wyjściowy to --------------------------------- 720 złotych
16.09.2011 wpływ z bazarku od lilith ------------------------+ 4 złote
21.09.2011 wpływ z bazarku od lilith ------------------------+ 15 złotych
26.09.2011 wpływ dotacji od fochu ---------------------------+20 złotych
26.09.2011 wpływ z bazarku od lilith --------------------------+3 złote
27.09.2011 wpływ od madziak25 deklaracja za X -----------+10 złotych

łącznie stan konta na 29.09.2011-------------------------772 złote
30.09.2011 opłata za hotel za wrzesień --------------------- -450 złotych
po opłacie za hotel stan konta na 03.10.2011 -----------+ 322 złote

03.10.2011 wpływ deklaracji za X od wiking042 ------------+30 złotych
03.10.2011 wpływ deklaracja za IX od lilith27 ---------------+50 złotych

stan konta na dzień 03.10.2011 to kwota -------------------402 złote

04.10.2011 wpływ deklaracji tuli za m-c X ....................... + 30 złotych
stan konta zatem po zasileniu to łącznie _____________432 złote

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj ode mnie poszła kasa na hotel dla Lady. Wpłaciłam na poczcie takze za jakieś trzy dni powinny dojść na konto. Gdybym się ociągała z wpłatami proszę śmiało mi o tym przypomnieć ;)

Posted

[quote name='D O R K A']Dzisiaj ode mnie poszła kasa na hotel dla Lady. Wpłaciłam na poczcie takze za jakieś trzy dni powinny dojść na konto. Gdybym się ociągała z wpłatami proszę śmiało mi o tym przypomnieć ;)

ok
dziękuję bardzo

Posted

robię rozliczenie za okres od 14.09 do dziś

stan konta wyjściowy to --------------------------------- 720 złotych
16.09.2011 wpływ z bazarku od lilith ------------------------+ 4 złote
21.09.2011 wpływ z bazarku od lilith ------------------------+ 15 złotych
26.09.2011 wpływ dotacji od fochu ---------------------------+20 złotych
26.09.2011 wpływ z bazarku od lilith --------------------------+3 złote
27.09.2011 wpływ od madziak25 deklaracja za X -----------+10 złotych

łącznie stan konta na 29.09.2011-------------------------772 złote
30.09.2011 opłata za hotel za wrzesień --------------------- -450 złotych
po opłacie za hotel stan konta na 03.10.2011 -----------+ 322 złote

03.10.2011 wpływ deklaracji za X od wiking042 ------------+30 złotych
03.10.2011 wpływ deklaracja za IX od lilith27 ---------------+50 złotych

stan konta na dzień 03.10.2011 to kwota -------------------402 złote

04.10.2011 wpływ deklaracji tuli za m-c X ....................... + 30 złotych
stan konta zatem po zasileniu to łącznie _____________432 złote

05.10.2011 wpływ deklaracji od dorki za m-c IX---------------+ 50 złotych
stan konta zatem na dzień 05.10 to kwota ____________482 złote

[quote name='anhata']Damy radę jakoś ;>

jasne że damy rade

Posted

Mam już rzeczy (ubrania męskie-sportowe/trekingowe) na bazar.
Jezeli ktoś ma możliwość je obfocić i powystawiać to podrzucę!!!'
Do tego dodam książki, które nie poszły mi na bazarkach. Poza tym nic nie mam, bo wszystko na bieżąco wystawiałam.

Póki co nawet ogłoszeń nie robię dla psiaków, ale mam nadzieję, że się to niedługo zmieni.

Posted

[quote name='Monday']Mam już rzeczy (ubrania męskie-sportowe/trekingowe) na bazar.
Jezeli ktoś ma możliwość je obfocić i powystawiać to podrzucę!!!'
Do tego dodam książki, które nie poszły mi na bazarkach. Poza tym nic nie mam, bo wszystko na bieżąco wystawiałam.

Póki co nawet ogłoszeń nie robię dla psiaków, ale mam nadzieję, że się to niedługo zmieni.[/QUOTE]

dbaj o siebie i o synka

zatrzymaj rzeczy
troszkę luźniej mi się zrobi to zabiorę od Ciebie
dużo tego? objętościowo?

Posted

Chociaż podniosę.. jejku, wiem od lilith27 jak jest ciężko, ja mam tyle deklaracji i psów, że nie mogę osobiście pomóc, ale będe pamiętać o niej. Jak chociaz jednego psa z hotelu wydam, to wtedy coś mogę finansowo pomóc. na razie dramat, zwłaszcza, ze mam same starsze kundelki piękne inaczej

Posted

wybaczcie ale nie zczytam tego wszystkiego....czy ona ma wydarzenie na fb? na razie jestem spłukana z kasy.... a mój Bandyta.... źle się z nim dzieje i jestem przerażona bo serce ma za słabe na jakieś poważniejsze leczenie.... ale Lady trzeba jakoś pomóc.

Posted

to może by zrobić-może tam ktoś się znajdzie? ja moge zrobić. jakiś tekst do wydarzenia dostanę żeby nie szukać już. i nr osoby do kontaktu w spr. ewentualnej adopcji. nr rachunku bankowego do wpłat i fotki.

Posted

[quote name='Agnes_Jot']to może by zrobić-może tam ktoś się znajdzie? ja moge zrobić. jakiś tekst do wydarzenia dostanę żeby nie szukać już. i nr osoby do kontaktu w spr. ewentualnej adopcji. nr rachunku bankowego do wpłat i fotki.[/QUOTE]

tekst taki sctricte do ogłoszeń, czy coś więcej? Zbiórka kaski?

Posted

no jak do ogłoszenia jakiegoś. jej historia, opis, fotki itp. no zbiórka kaski jak najbardziej. pilnie szukamy ale datki nas również meeega zachwycą ponieważ niunia nie wróci do schronu.

Posted

[quote name='anhata']Byłam w Komisji Wyborczej, więc połowę pieniędzy 80 zł plus 20 zł od mamy przekkazuję na Lady. Druga połowa idzie na Bruna, który jest u Jamora.[/QUOTE]

dzięki ciotka.........
wiem, że sama jesteś w ogromnej potrzebie

Posted

[quote name='anhata']Proszę o nr konta na PW.

a osobiście to nie łaska? :eviltong:
zapraszam na kawe :diabloti:;)

[quote name='Agnes_Jot']Lilith chwyć ich za serce :)
a i to ogłoszonko do rozklejania też :)

dopiero się biorę
wczoraj niestety nie mogłam w ogóle nic zrobić ..............

[SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Już dwa lata minęło odkąd Lady śni swój sen i nie może się z niego obudzić. Widzi w nim człowieka, dla którego warto oddychać, strzec go, trwać u jego boku pomimo, wbrew i na przekór wszelkim psikusom, jakie płata los. Lady, połowę swego życia czeka, aż przewrotny los w końcu to właśnie jej da szansę na szczęście. Choć ciągle młoda i w pełni zdrowa (odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana) sunia o niezwykłej urodzie, wciąż przegrywa w loterii życia.
Cóż z tego, że swym wdziękiem, ogromnym optymizmem i energią, inteligencją oraz ufnym wpatrzeniem w ludzi zaskarbiła sobie łaski akurat tych, którzy nie mogą ofiarować jej najcenniejszych, najbardziej pożądanych przez nią darów - siebie i domu.
Problemem Lady jest to, że nie jest dość rasowa, a z drugiej strony wyglądem przypomina te majestatyczne psy w typie bull, które budzą respekt. Czy to, że na pierwszy rzut oka przypomina groźne zwierzę ją całkiem musi dyskredytować w kolejce do szczęścia?

Lady nie należy do psich morderców, a w drugim kontakcie okazuje bardzo fajnym towarzyszem. W rzeczywistości Lady to pies w typie stafforda jedynie z pozoru. Na prawdę to po prostu radosna, bardzo żywa i inteligentna suka o dość dużych gabarytach, która wymaga spacerów i zabaw. Lady przeszła już pod okiem behawiorysty podstawowe szkolenie pod kątem posłuszeństwa. Suczka wykazuje ogromną chęć do współpracy i bardzo lubi uczyć się nowych sztuczek. Szukamy dla niej domu, ale najlepiej bez zwierząt i małych dzieci. Lady potrzebuje doświadczonego opiekuna. Najlepiej kogoś kto chętnie będzie zabierał ją na długie spacery, ku zdrowotności i radości obydwojga.

Lady przebywa w hotelu dla zwierząt pod Warszawą, gdzie pod okiem osoby pracującej nad socjalizacją psów buduje wspaniałą więź z człowiekiem i poznaje nowe sytuacje (wizyta w szkole, kilkukilometrowe biegi, spacery po mieście wśród ludzi, pływanie w rzece).* Hotel dla Lady to wspaniałe miejsce, gdzie niczego jej nie brakuje, a ona sama czuje się tam doskonale. Niestety jego koszt to 450zł/miesiąc, a my nie mamy już funduszy na jej utrzymanie. Dlatego pilnie szukamy jej dobrego domu.

Niestety telefon wciąż milczy.......
Tymczasem czas płynie nieubłaganie, a zabezpieczenie finansowe Lady się kurczy. Kiedy się całkiem skończą środki finansowe, a do tego czasu nikt nie zadzwoni, Lady trafi do schroniska, gdzie wśród watahy innych zwierząt, zupełnie już zgaśnie, by dalej śnić swój sen o człowieku dobrej woli.....

telefon w sprawie adopcji:
792 395 081
[/FONT]

może być? coś poprawić?coś dodać, coś ująć?