Energy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 lilith27 napisał(a):tak....chociaż tyle........... na razie fotki nie nadchodzą zastanawiam się może nad wełnianym kubrakiem dla niej ale nie wiem, czy wełna się sprawdzi nasiąknie chyba zaraz Albo zaraz zje, albo nasiąknie. To nie jest suńka przyzwyczajona do ubranek, tak sądzę:p Quote
Monday Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no i jest kłopot - a jak lady do dzieci? Domek raczej bez dzieci, czy nieważne? Też pewnie nie wiadomo :( Quote
lilith27 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 źle reaguje na gwaltowne ruchy i krzyki dzieci szczekała na biegnące dzieci ale jeśli dziecko spokojnie się zachowuje, to nie ma problemu Quote
Energy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 lilith27 napisał(a):źle reaguje na gwaltowne ruchy i krzyki dzieci szczekała na biegnące dzieci ale jeśli dziecko spokojnie się zachowuje, to nie ma problemu A tego niestety nie da się przewidzieć czy będzie spokojne. Raczej w takim razie nie bardzo się nadaje... Quote
lilith27 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 to zalezy od dziecka ale raczej wymaga domku bez dzieci Quote
Energy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 lilith27 napisał(a):to zalezy od dziecka ale raczej wymaga domku bez dzieci Chociaż oczywiście nikt nie przewidzi czy "swojego" dziecka by bardzo nie kochała, ale myślę, że to za duże ryzyko :roll: Quote
tula Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Moja siostra teraz pisała taki artykuł o zwierzętach do nowej gazety, która ma się ukazać po nowym roku, niestety nie znam nawet tytułu,w każdym razie pani, która wydaje ta gazetę pomyślała że warto byłoby zamieścić jakieś ogłoszenia psiaka i kotka, które szukają domu, dzisiaj mamy wysłać maila z propozycjami, ja wybrałam Lady i kociczkę która jest u nas w schronie, którą strasznie pogryzł pies i nie ma ogonka i łapki. Może coś z tego wyjdzie, jak ta pani zdecyduje że da te ogłoszenia tro napiszę. Quote
lilith27 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 omg fantastycznie dziękujemy pięknie Quote
agnieszka24 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zamówiłam dla Lady drugi kubraczek :) Mam nadzieję, że tego nie zje :razz: Czy kubraczek wysłać na ten sam adres co poprzednio? Quote
lilith27 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 o dziękujemy pięknie tak ten sam adres może być tylko marwtię się, że znowu posłuży jako pokarm Quote
Energy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale ładnie maluch urósł:lol:dobrze, że jemu się udało. Oby mamusia też w końcu znalazła domek:p Quote
agnieszka24 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kubraczek wtym tygodniu dotrze do Lady :) Jedyny znany mi i skuteczny sposób do zniechęcenia psiaka do gryzienia i zjadania nieodpowiednich przedmiotów, to wysmarowanie sosem tabasco :diabloti: Jest tak ostry, że powinien zniechęcić psa. Może go wypróbować? U kilku psów Tabasco spisało się na medal :evil_lol: W domu wszystkie blaty kuchenne mam nim wysmarowane, bo moja tymczasowiczka ściąga wszystko, co na nich leży, zwłaszcza jedzonko :evil_lol: Koszt buteleczki to 10-12 zł i starcza na bardzo długo. Do tego nie śmierdzi tak jak inne odstraszacze, więc nie drażni wrażliwego noska psa. Quote
bullterrierka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziękujemy Agnieszko za kolejny kubraczek! Jak tylko dotrze odrazu pędzimy do Lady ;) Quote
bullterrierka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziękujemy Agnieszko za kolejny kubraczek!:loveu: Jak tylko dotrze odrazu pędzimy do Lady ;) Quote
lilith27 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 agnieszka24 napisał(a):Kubraczek wtym tygodniu dotrze do Lady :) Jedyny znany mi i skuteczny sposób do zniechęcenia psiaka do gryzienia i zjadania nieodpowiednich przedmiotów, to wysmarowanie sosem tabasco :diabloti: Jest tak ostry, że powinien zniechęcić psa. Może go wypróbować? U kilku psów Tabasco spisało się na medal :evil_lol: W domu wszystkie blaty kuchenne mam nim wysmarowane, bo moja tymczasowiczka ściąga wszystko, co na nich leży, zwłaszcza jedzonko :evil_lol: Koszt buteleczki to 10-12 zł i starcza na bardzo długo. Do tego nie śmierdzi tak jak inne odstraszacze, więc nie drażni wrażliwego noska psa. no nie wytrzymam Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Songuś ???? OO :D:D:D:D:D....troszeczkę sierciuszek z niego :D:D:D::D.....czy ja dobrze widzę na zdjeciu, że do kolan urósł??? a jak się sprawuje??????? nie ma takiego dużego brzucha :) a nadal z niego taka przylepa? nie odstępuje Pana na krok ??? Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 kradnie jajka i robi za postrach jak dziewczynki nie chcą jeść broi, ale wszystko jest ok wazy 14 kilo porównywalny jest jak moja lilu Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 myślę, że powinien już być Beata się wypowie Quote
anhata Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 już by mogło się to zimno skończyć.....ta zima to tragedia dla zwierząt... Quote
Recommended Posts