Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lilith27 napisał(a):
tak....chociaż tyle...........
na razie fotki nie nadchodzą

zastanawiam się może nad wełnianym kubrakiem dla niej
ale nie wiem, czy wełna się sprawdzi
nasiąknie chyba zaraz

Albo zaraz zje, albo nasiąknie. To nie jest suńka przyzwyczajona do ubranek, tak sądzę:p

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):
źle reaguje na gwaltowne ruchy i krzyki dzieci
szczekała na biegnące dzieci
ale jeśli dziecko spokojnie się zachowuje, to nie ma problemu

A tego niestety nie da się przewidzieć czy będzie spokojne. Raczej w takim razie nie bardzo się nadaje...

Posted

lilith27 napisał(a):
to zalezy od dziecka
ale raczej wymaga domku bez dzieci

Chociaż oczywiście nikt nie przewidzi czy "swojego" dziecka by bardzo nie kochała, ale myślę, że to za duże ryzyko :roll:

Posted

Moja siostra teraz pisała taki artykuł o zwierzętach do nowej gazety, która ma się ukazać po nowym roku, niestety nie znam nawet tytułu,w każdym razie pani, która wydaje ta gazetę pomyślała że warto byłoby zamieścić jakieś ogłoszenia psiaka i kotka, które szukają domu, dzisiaj mamy wysłać maila z propozycjami, ja wybrałam Lady i kociczkę która jest u nas w schronie, którą strasznie pogryzł pies i nie ma ogonka i łapki. Może coś z tego wyjdzie, jak ta pani zdecyduje że da te ogłoszenia tro napiszę.

Posted

Kubraczek wtym tygodniu dotrze do Lady :) Jedyny znany mi i skuteczny sposób do zniechęcenia psiaka do gryzienia i zjadania nieodpowiednich przedmiotów, to wysmarowanie sosem tabasco :diabloti: Jest tak ostry, że powinien zniechęcić psa. Może go wypróbować? U kilku psów Tabasco spisało się na medal :evil_lol: W domu wszystkie blaty kuchenne mam nim wysmarowane, bo moja tymczasowiczka ściąga wszystko, co na nich leży, zwłaszcza jedzonko :evil_lol: Koszt buteleczki to 10-12 zł i starcza na bardzo długo. Do tego nie śmierdzi tak jak inne odstraszacze, więc nie drażni wrażliwego noska psa.

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Kubraczek wtym tygodniu dotrze do Lady :) Jedyny znany mi i skuteczny sposób do zniechęcenia psiaka do gryzienia i zjadania nieodpowiednich przedmiotów, to wysmarowanie sosem tabasco :diabloti: Jest tak ostry, że powinien zniechęcić psa. Może go wypróbować? U kilku psów Tabasco spisało się na medal :evil_lol: W domu wszystkie blaty kuchenne mam nim wysmarowane, bo moja tymczasowiczka ściąga wszystko, co na nich leży, zwłaszcza jedzonko :evil_lol: Koszt buteleczki to 10-12 zł i starcza na bardzo długo. Do tego nie śmierdzi tak jak inne odstraszacze, więc nie drażni wrażliwego noska psa.

no nie wytrzymam

Posted

Songuś ???? OO :D:D:D:D:D....troszeczkę sierciuszek z niego :D:D:D::D.....czy ja dobrze widzę na zdjeciu, że do kolan urósł??? a jak się sprawuje??????? nie ma takiego dużego brzucha :) a nadal z niego taka przylepa? nie odstępuje Pana na krok ???