Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

Super :) widze ze venus nie ma problemow z nawiazywaniem kontaktow :)

no właśnie wbrew pozorom jeszcze trochę ma. dzięki tym spotkaniom już umie poznawać nowe psy i świetnie się bawi, ale czasem potrafi nawarczeć przy pierwszym kontakcie. w zasadzie problemy są tylko jeśli jest na smyczy.

Posted

dzisiejszy spacerek z odim. jak za tydzień nie będzie padało, to znów się spotkamy i spróbuję zabrać też etnę.

https://www.youtube.com/watch?v=0zd_d9ZWaUs&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=Wc0BWmDIC7I&feature=youtube_gdata_player

Posted

no właśnie wbrew pozorom jeszcze trochę ma. dzięki tym spotkaniom już umie poznawać nowe psy i świetnie się bawi, ale czasem potrafi nawarczeć przy pierwszym kontakcie. w zasadzie problemy są tylko jeśli jest na smyczy.

Zeby jej tak zostało,  albo było lepiej! Bolto niestety cofnął się w rozwoju jak zaczął dojrzewać :(

Posted

Co tu wejdę do galerii to Venus jest inna, zmienia się. Dorasta :)

Faktycznie teraz to co rusz na zdjęciach są nowe psy, oby jak najwięcej ich poznała.

A problem, gdy jest na smyczy to czasem smycz nie jest napięta wtedy? tak mi się przypomniało, bo nasz hodowca bardzo uczulał mnie na tym punkcie i tak tez dalej to przekazuję :lol:

Posted

mieliśmy dziś fajny spacer z psami :)

etna niestety w kagańcu i na smyczy, ale jak się jest zołzą, to niestety... ;)

etna na spacerze pod opieką "cioci" bo ja foty robiłam

IMG_7564.JPG

IMG_7568.JPG

IMG_7571.JPG

IMG_7572.JPG

IMG_7574.JPG