Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='YxNinaxY']Aga u Ciebie to się powoli robi koci świat :evil_lol: Aj tam będziesz sterylki załatwiała, nie chcesz gromadki malutkich, pięknych, słodziutki czarnuszków?:diabloti:[/QUOTE]

Właśnie :evil_lol: Pobiegasz znowu trochę do weta, poszukasz domków...a za pół roku powtórka z rozrywki :diabloti:
Wiesz, my dbamy, żebyś się nie nudziła :evil_lol:

Posted

nie dziękuję, żadnych kotów więcej proszę...chociaż karol twierdzi, że powinnam wziąć ze sobą transporter gdy będę jechała w czwartek na kilka dni do bełchatowa....:mad:
burasek-tygrysek chyba nie mógł lepiej trafić. dziś dostałam znów mms od jego pani :)

wy się tu śmiejecie a mi wcale nie jest do śmiechu. dopiero co "pozbyłam się" jednego problemu a już mam kolejny :(
etna leje. ona nie popuszcza, ona leje na potęgę :placz: założyłam jej pampersa leny ale jest za mały i pewnie jej spadnie. karol ma się za większymi rozejrzeć i furagin kupić. póki co dałam jej incurin bo nic więcej nie mam.

Posted

Szukam po necie ;)

[I]To kilka odpowiedzi:

•Zobacz w ustawieniach językowych czy masz język klawiatury na polski (programisty)

[/I]
I wątek na dogo ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242134-dlaczego-nie-dzia%C5%82a-ENTER[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']Szukam po necie ;)

[I]To kilka odpowiedzi:

•Zobacz w ustawieniach językowych czy masz język klawiatury na polski (programisty)

[/I]
I wątek na dogo ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242134-dlaczego-nie-działa-ENTER[/URL][/QUOTE]

dzięki. wychodzi na to, że chyba muszę zmienić przeglądarkę.

Posted

[quote name='Donvitow']Od jakiegoś czasu mi nie działa.:) Ale się tym nie przejmuję.:)[/QUOTE]

:multi: działa!
zmień przeglądarkę na chrome w razie jakby cię brak entera denerwował. bez niego chyba trudno by się foty wstawiało.

magda, dzięki :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Witam :)
Chętnie obejrzałabym nowe fotki zwierzyńca :)[/QUOTE]
ja też:evil_lol:
jest tak szaro-buro, że nie ma jak robić zdjęć. czekam na piękną pogodę i na kuriera, który ma mi przywieźć nowe szkiełko-prezent gwiazdkowy od taty:loveu: także jak już się doczekam, to pewnie nadrobię zaległości i zasypię galerię fotami :)