YxNinaxY Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Aga u Ciebie to się powoli robi koci świat :evil_lol: Aj tam będziesz sterylki załatwiała, nie chcesz gromadki malutkich, pięknych, słodziutki czarnuszków?:diabloti: Quote
*Magda* Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='YxNinaxY']Aga u Ciebie to się powoli robi koci świat :evil_lol: Aj tam będziesz sterylki załatwiała, nie chcesz gromadki malutkich, pięknych, słodziutki czarnuszków?:diabloti:[/QUOTE] Właśnie :evil_lol: Pobiegasz znowu trochę do weta, poszukasz domków...a za pół roku powtórka z rozrywki :diabloti: Wiesz, my dbamy, żebyś się nie nudziła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ahahaha Grubcio rodzinę zakłada bo wreszcie mu się powodzi :multi: :loveu: a buraskowi prawdziwy pałac się trafił wow! Quote
agaga21 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 nie dziękuję, żadnych kotów więcej proszę...chociaż karol twierdzi, że powinnam wziąć ze sobą transporter gdy będę jechała w czwartek na kilka dni do bełchatowa....:mad: burasek-tygrysek chyba nie mógł lepiej trafić. dziś dostałam znów mms od jego pani :) wy się tu śmiejecie a mi wcale nie jest do śmiechu. dopiero co "pozbyłam się" jednego problemu a już mam kolejny :( etna leje. ona nie popuszcza, ona leje na potęgę :placz: założyłam jej pampersa leny ale jest za mały i pewnie jej spadnie. karol ma się za większymi rozejrzeć i furagin kupić. póki co dałam jej incurin bo nic więcej nie mam. Quote
Izabela124. Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Biedna, pewnie zapalenie pęcherza ma. Zdrówka jej życzę! Quote
Donvitow Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Kradnę z Miau.[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images54.fotosik.pl/175/10f2033f9018ab47med.jpg[/IMG][/URL] Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Agata, pamiętam jak pisałaś o problemach z abonamentem za rtv :roll: Jutro w Gazecie Wyborczej ma coś być o tym jak się odwołać od kary ;) Quote
agaga21 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 może mi ktoś powiedzieć, dlaczego nie działa u mnie "enter " na dogo? Quote
*Magda* Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='agaga21']może mi ktoś powiedzieć, dlaczego nie działa u mnie "enter " na dogo?[/QUOTE] U mnie działa, więc nie pomogę :shake: Quote
agaga21 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Vibro']może to coś u Ciebie?[/QUOTE] z pewnością u mnie, w dodatku z tego co zauważyłam tylko na dogo nie działa mi ten enter. Quote
*Magda* Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Szukam po necie ;) [I]To kilka odpowiedzi: •Zobacz w ustawieniach językowych czy masz język klawiatury na polski (programisty) [/I] I wątek na dogo ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242134-dlaczego-nie-dzia%C5%82a-ENTER[/url] Quote
agaga21 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='magdabroy']Szukam po necie ;) [I]To kilka odpowiedzi: •Zobacz w ustawieniach językowych czy masz język klawiatury na polski (programisty) [/I] I wątek na dogo ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242134-dlaczego-nie-działa-ENTER[/URL][/QUOTE] dzięki. wychodzi na to, że chyba muszę zmienić przeglądarkę. Quote
Donvitow Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Od jakiegoś czasu mi nie działa.:) Ale się tym nie przejmuję.:) Quote
agaga21 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Donvitow']Od jakiegoś czasu mi nie działa.:) Ale się tym nie przejmuję.:)[/QUOTE] :multi: działa! zmień przeglądarkę na chrome w razie jakby cię brak entera denerwował. bez niego chyba trudno by się foty wstawiało. magda, dzięki :) Quote
*Magda* Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='agaga21'] magda, dzięki :)[/QUOTE] Cieszę się, że udało mi się pomóc :) Quote
Izabela124. Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Witam :) Chętnie obejrzałabym nowe fotki zwierzyńca :) Quote
agaga21 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Izabela124.']Witam :) Chętnie obejrzałabym nowe fotki zwierzyńca :)[/QUOTE] ja też:evil_lol: jest tak szaro-buro, że nie ma jak robić zdjęć. czekam na piękną pogodę i na kuriera, który ma mi przywieźć nowe szkiełko-prezent gwiazdkowy od taty:loveu: także jak już się doczekam, to pewnie nadrobię zaległości i zasypię galerię fotami :) Quote
Donvitow Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Izabela124.']A co to będzie za szkiełko?[/QUOTE] Szkiełko do fot? Pewnie wypasiony obiektyw.:) Quote
Izabela124. Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Donvitow']Szkiełko do fot? Pewnie wypasiony obiektyw.:)[/QUOTE] Domyśliłam się, że obiektyw, ale jaki :D Quote
Recommended Posts