agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']A nie ma Lenka za oknem latarni? Moja mama straszyła moją siostrę, że przyjdzie baba, zgasi latarnie i ja zabierze :evil_lol:[/QUOTE] nie ma, poza tym to by było chyba zbyt skomplikowane...poki co mówie jej "przyleci bzzz i zrobi am w gołą pupcię":evil_lol: no ale to już nie działa... Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='zerduszko']Weźcie przestańcie ze straszeniem dzieci, szalone :lol: A może ona chce coś przekazać, może czas na naukę nocnikowania? :cool3:[/QUOTE] ale ona już robi na nocnik, czasem nawet kilka razy dziennie, sama woła, bijemy brawo, wszyscy się cieszą itd...co nie przeszkadza jej lać w pampersy również. ja już po prostu nie nadążam z praniem materaca. z podkładami na materac spryciula sobie świetnie radzi, tzn wyciąga je spod prześcieradła i wyrzuca na podłogę. Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 A ona śpi nadal w łóżeczku? Bo ja mam takie prześcieradła z ceratą pod spodem ;) Dzięki temu, materac nie jest zasikany :) Quote
zerduszko Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 No to może o co innego jej chodzi ;) A tak doraźnie to wczoraj oglądałam na allegro ochraniacz na materac, zasuwa się całkiem, więc nie ściągnie tak łatwo. Kombinatorka mała ;) Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']A ona śpi nadal w łóżeczku? Bo ja mam takie prześcieradła z ceratą pod spodem ;) Dzięki temu, materac nie jest zasikany :)[/QUOTE]TAK, PÓKI NIE WYŁAZI GÓRĄ, NIE ZREZYGNUJEMY Z JEJ CZASOWEJ NIEWOLI:diabloti: [quote name='zerduszko']No to może o co innego jej chodzi ;) A tak doraźnie to wczoraj oglądałam na allegro ochraniacz na materac, zasuwa się całkiem, więc nie ściągnie tak łatwo. Kombinatorka mała ;)[/QUOTE] ooo, taki ochraniacz muszę nabyć! dzięki, poszukam(chyba że masz link i podeślesz :) ) a o co jej chodzi? ja dobrze wiem. o to, że zasikany pampers jest be i lepiej się zsiurać na łóżko jak się ma goły tyłek niż w pampersa ;) lenka ma generalnie na wszystko ostatnio odmienne zdanie więc chyba trzeba to przetrwać. Quote
zerduszko Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Nie mam linka, rzuciło mi się w oczy jak przeglądałam na allegro materacyki do łóżeczka. Postanowiłam od razu nabyć, hihihi ;) To musi być coś innego, jak u kotów, bo by nie ściągała podkładu, a może nawet leciała na nocnik ;) Buntowniczka, ale śliczna :loveu: Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Młoda się buntuje :diabloti:[/QUOTE]a żebyś wiedziała. wszystko jest nie tak, nie po jej myśli. jak sobie nie radzi z czymś, to się wścieka, jak chcę jej pomóc to jeszcze gorzej. macha rączkami i pluje jak jej coś nie pasuje, do tego piszczy i wyje o wszystko...a jak się ją dotknie czy pocałuje w nieodpowiednim momencie to już w ogóle dramat:evil_lol: ostatnio karol dał jej danonka i była histeria. on zgłupiał i pyta "co jest??? a ja na to: "źle dałeś" a on: "no ale co źle?" no to mu mówię:"jak się daje danonka to się nie wkłada łyżeczki do środka tylko się daje dziecku łyżeczkę do rączki":diabloti: karol mówi, że lena będzie jeszcze gorsza i bardziej uparta niż ja...zupełnie nie wiem o co mu chodzi:diabloti: Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='zerduszko']Nie mam linka, rzuciło mi się w oczy jak przeglądałam na allegro materacyki do łóżeczka. Postanowiłam od razu nabyć, hihihi ;) To musi być coś innego, jak u kotów, bo by nie ściągała podkładu, a może nawet leciała na nocnik ;) Buntowniczka, ale śliczna :loveu:[/QUOTE] wiesz, ona czasem ma takie akcje, że wszystko z łóżeczka wywala na podłogę z łóżeczka(kołdre, poduszke, przytulanki...no i ostatnio prześcieradło i podkłady...a potem płacze, że "miś bum":evil_lol: a że śliczna....wybaczamy wszystko:loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Mi dziś Theoś wpadł w histerię i wył prawie 30 minut :roll: Nawet nie chcę wiedzieć, co sąsiedzi myśleli :evil_lol: A wszystko przez to, że pokazałam mu, że jego auto to wywrotka. Wcześniej ta część była zablokowana i Theoś nie wiedział, że to się odchyla. Ja mu pokazałam i to był mój błąd :roll: On chciał to całe z auta ściągnąć, ale się nie dało. No i wpadł w histerię :diabloti: Czym bardziej chciałam go uspokoić, tym bardziej wył :mad: Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Mi dziś Theoś wpadł w histerię i wył prawie 30 minut :roll: Nawet nie chcę wiedzieć, co sąsiedzi myśleli :evil_lol: A wszystko przez to, że pokazałam mu, że jego auto to wywrotka. Wcześniej ta część była zablokowana i Theoś nie wiedział, że to się odchyla. Ja mu pokazałam i to był mój błąd :roll: On chciał to całe z auta ściągnąć, ale się nie dało. No i wpadł w histerię :diabloti: Czym bardziej chciałam go uspokoić, tym bardziej wył :mad:[/QUOTE] hehe, nieźle. u nas ostaatnio na pierwszym miejscu są kredki. lena każe mi rysować i sama bazgra po kartonie. ale jeśli narysuję choć kreseczkę bez jej NAKAZU to już jest dramat, wyrzucanie kartonu, rozrzucanie kredek i płacz, że zepsułam jej JEJ RYSUNEK:evil_lol: [quote name='zerduszko']Straszysz mnie, wiesz :eviltong:[/QUOTE] oj, nie miałam takiego zamiaru. bunt 2-latka w wykonaniu leny jest wkurzający ale i uroczy. w wykonaniu kamila był przerażający, bo mieliśmy na karku 80-letnią sąsiadkę z demencją starczą i halucynacjami, która w kamilku widziała swojego nieżyjącego syna i cały czas nas nachodziła a kamil darł się tak, że aż my byliśmy przerażeni... karol twierdzi, że kamil również ma charakterek po mamusi... Quote
zerduszko Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Wychodzi na to, że masz sama ze soba dzieci, bo wszystko maja po Tobie :lol: Quote
agaga21 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='zerduszko']Wychodzi na to, że masz sama ze soba dzieci, bo wszystko maja po Tobie :lol:[/QUOTE] ooo, muszę cię zacytować karolowi. ciekawe co on na to... pewnie, że po nim mają urodę:evil_lol: Quote
natija Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Tak to już jest , że musimy przejść przez wszystkie etapy humoru naszych dzieci ;-)pamiętam , że jak były male to myślami jak fajnie będzie w przyszłym roku, bo już będą mądrzejszy i bardziej samodzielne, a teraz jak się kluca- czasem myślę, że jaką szkoda, że nie są takie male już:-);-) Quote
agaga21 Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='natija']Tak to już jest , że musimy przejść przez wszystkie etapy humoru naszych dzieci ;-)pamiętam , że jak były male to myślami jak fajnie będzie w przyszłym roku, bo już będą mądrzejszy i bardziej samodzielne, a teraz jak się kluca- czasem myślę, że jaką szkoda, że nie są takie male już:-);-)[/QUOTE] masz rację. im dzieci starsze, tym trudniej z nimi wytrzymać, im mniejsze tym słodsze...no ale taka jest kolej rzeczy i staram się pamiętać by nacieszyć się nimi póki jeszcze są dziećmi ;) nawet takimi pyskującymi i buntującymi się:diabloti: a tu takie na czasie z fejsa:evil_lol::evil_lol: [IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1383747_178935485630910_160753684_n.jpg[/IMG] czy tylko u nas jest tak zimno???? Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ehh u nas 9 :roll: ale bardzo slonecznie ;) Quote
agaga21 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 a u nas w dzień ok 10 ale w nocy i nad ranem 0-2 stopnie :( idzie zima, coś tak czuję. karol powoli kwiatki z tarasu wywozi do firmy. nie wiem czy to już czas osłaniać delikatniejsze rośliny korą czy jeszcze nie Quote
Izabela124. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Czytam i czytam historie z dziećmi i współczuję :D Quote
agaga21 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='Izabela124.']Czytam i czytam historie z dziećmi i współczuję :D[/QUOTE] oj tam, nie ma czego współczuć. wiadomo, dzieci=kłopoty ale i tak więcej z nich szczęścia niż problemów:loveu: Quote
zerduszko Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tak jak z psami, same kłopoty :eviltong: Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Toście mnie nastraszyły tymi dziećmi. Ale moje będzie grzeczniuteńkie - w ciązy też mówilam że moje dziecko będzie przesypiać spokojnie całą noc i przesypia więc może się sprawdzi ;) Quote
zerduszko Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Majkowska']Toście mnie nastraszyły tymi dziećmi. Ale moje będzie grzeczniuteńkie - w ciązy też mówilam że moje dziecko będzie przesypiać spokojnie całą noc i przesypia więc może się sprawdzi ;)[/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja zaklinam rzeczywistość ;) Quote
Recommended Posts