Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']uprzedzałam:diabloti::diabloti:

za kocinkę poczuliśmy się trochę odpowiedzialni, bo nasze psy ją napadły. poza tym to jest ten sam kot, który przyszedł do nas w helloween!!![/QUOTE]

wiem wiem , ale byłam ciekawa jak to od "srodka" wygląda :diabloti:

a moze ten kotek jest wam przeznaczony ....

Posted

[quote name='dOgLoV']wiem wiem , ale byłam ciekawa jak to od "srodka" wygląda :diabloti:

a moze ten kotek jest wam przeznaczony ....[/QUOTE]
też byłam ciekawa :)
nie jest. ale może naszym przeznaczeniem było jej jakoś pomóc.

Posted

Szczęście w nieszczęściu... wszystkim nie uda się pomóc, ale jej uratowaliście życie. I kurde... co najważniejsze, to nie będzie kolejnych kociaków na mrozie :shake: Wiem, ze jestem nudna, ale aż bałam się pytać czy to kota i czy jej nie dało się ciachać... a tu los sam pomógł. Da sobie teraz na pewno radę! Szkoda, że z domku nici :/

Posted

[quote name='zerduszko'] Szkoda, że z domku nici :/[/QUOTE]

trzymajcie kciouki, jutro może się pewna osoba zdecyduje dać jej tymczas. bardzo na to liczę, choć nie do końca w to wierzę.

Posted

jest to niewątpliwie nienormalna sytuacja ale zdarzyło się i mała czarna miała naprawdę dużo szczęścia.
i wiecie co? ona ma jeszcze więcej szczęścia!!!!!!!!! mamy dla niej dom tymczasowy w poznaniu!!!!!!!!!:multi::multi::multi: u asi, u której przewinęło się już mnóstwo kocich tymczasowiczów :)
donvitow, serdeczne dzięki za pomoc!
teraz musimy dograć szczegóły, asia będzie też potrzebowała jakiejś pomocy karmowo-żwirkowej ale myślę, że uda się to wszystko zorganizować. najważniejsze, że kocina będzie bezpieczna.

aha, zapraszam tutaj, do jej wątku: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=151995[/url]
co prawda na razie wątek "śpi" ale może coś się ruszy.

Posted

dziękuję bardzo :)
kocinka chwilę temu pojechała do asi :):)

a my z karolem mieliśmy taką refleksję...ona przyszła do naszego domu jak była maciupka-w helloween. wtedy myśleliśmy, że jest dzika, psy ją napadły, schowała się w kąt i warczała. wystawiliśmy ją przed dom do pudełka, z kocykiem i jedzeniem i myśleliśmy, że jej matka po nią przyjdzie.
już wtedy powinniśmy byli jej pomóc:oops: i tak potem przychodziła do nas na jedzenie i radziła sobie aż w końcu dała się naszym psom złapać i mało tego życiem nie przypłaciła a z drugiej strony, gdyby nie to, to pewnie już długo by nie pożyła. coś w tym jest-jak gdyby postawiła wszystko na jedną kartę. jestem szczęśliwa, że udało nam się naprawić błąd jaki popełniliśmy wtedy w helloween. stwierdziliśmy dziś, że już nigdy tak nie postąpimy, normalnie nam głupio...
hehe, mała czarna czegoś nas nauczyła :)

Posted

Asia jest czarną zachwycona :) malutka od razu wyskoczyła jej na kolana wtulala się i mruczala. Asia mowi ze wygląda na 4 mies.kota.pewnie bedzie taką mini kotką.

Życzę wszystkim spokojnych świąt :)

Posted (edited)

Che che. Kochane z Was dziewczyny. Jak ja Was lubię.:) To co opisujesz to właśnie mądrość kotów dzięki której " opanowały" świat.:) Smacznego śniadanka.:) [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.262122257257746.1073741825.100003799214983&type=1[/url]

Edited by Donvitow
Posted

z kocinką jest problem.....asia tak ją pokochała, że ma problem by ją oddać, choć znalazł się domek. wiedziałam, że ta mała jest wyjątkowa:loveu: dziś ma zamieszkać w nowym domku, ciekawa jestem, czy asia da radę...

Posted

[quote name='agaga21']z kocinką jest problem.....asia tak ją pokochała, że ma problem by ją oddać, choć znalazł się domek. wiedziałam, że ta mała jest wyjątkowa:loveu: dziś ma zamieszkać w nowym domku, ciekawa jestem, czy asia da radę...[/QUOTE]

ahahaha chciałabym, żeby ze zwierzakami były tylko takie problemy :loveu: