lula2010 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 trzymam kciuki za Twojego Tate ,bedzie dobrze :kciuki: :loveu: Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 kciuki zaciśnięte ;) u nas strasza ze w sobotę pogorszenie pogody i nawet mozliwe opady śniegu :placz: dobrze ze z Lenką już lepiej , najwazniejsze ze gorączki juz nie ma ;) a i Tobie niedługo pewnie te dokuczliwe dzwieki znikną ;) Quote
agaga21 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 dziękuję za kciuki :) tata już po operacji, rozmawiałam z nim, czuje się dobrze :) u nas piękne słońce, przy oknie na słońcu 22 stopnie. psiska się wylegują na kocach na tarasie. myślę, że wezmę lenkę jak się wyśpi trochę na dwór. wiatru nie ma a może świeże powietrze jej pomoże trochę. Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Super, że tata czuje się dobrze :multi: My mamy 20 stopni i za godzinkę wybywamy na drugi spacerek dzisiejszego dnia :) Quote
lula2010 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 super ,ze z Tata ok :multi:,zdrowka dla wszystkich :lol: Quote
agnieszka32 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Bardzo się cieszę, że już po operacji i wszystko jest w porządku. :) Quote
bira Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ale u Was się prosiło. Zdrowka dla Lenki :-) Tata niech szybko wraca do zdrowia :-) Lecterku (*) Quote
Donvitow Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Cześć. Kurcze a dziś znowu " szaro-buro" i wietrznie.:( Quote
magdyska25 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 u nas słoneczko. Miało być 8 st. a na słońcu 20. podobno w sob. ma znowu wrócić zima... Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Hej :) Przepraszam, że tak mało tu bywam.... I że nie trzymałam kciuków za Tatusia :( Buziaczki i pozdrawiamy cieplutko Quote
Donvitow Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Dużo szczęścia i słoneczka za oknem w Dniu KOBIET. Quote
agaga21 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 dziękuję wam za kciuki, za to, że zaglądacie. kajetan, tobie za życzenia ;) jakoś nie mam ostatnio chęci by się udzielać za bardzo, nie mam energii ani humoru, dlatego też sama w galeryjkach mało piszę, choć zaglądam. w poniedziałek wyjeżdżam, może te moje "wakacje" dodadzą mi trochę więcej chęci do życia. tymczasem zaraz jadę z lenuszkiem do lekarza na kontrolę ale widzę, że jest już dużo lepiej i naprawdę mniej kaszle. nie wiem tylko czy mam kontynuować jeszcze ten bactrim czy odstawić. u nas sypie śnieg:shake: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll: U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni :multi: Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś? Quote
agaga21 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll: U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni :multi: Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś?[/QUOTE] NOOO, JAKAŚ SCHYŁKOWO-ZIMOWA DEPRECHA ;) lenka chodziła w kasku tydzień i nie protestowałą a potem wykombinowała, że umie go zdejmować i na tym się skończyło :) na szczęście(odpukać) mało się przewraca i dość stabilnie chodzi, nawet zaczęła biegać jak sobie uroi, że ktoś ją goni :evil_lol: Quote
Donvitow Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll: U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni :multi: Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś?[/QUOTE] Rany +13*. ? U nas śnieg sypie,wiatr i -1*. W karmiku znowu afery. całe towarzystwo przypomniało sobie o stołówce.:) Quote
justysiek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 cześć Agatko:) dobrze, że operacja się udała i tata czuje się ok. u nas pogoda do d.... śnieg z deszczem i wiatr:( a już momentami było tak ładnie, ja chce już wiosnę!:) wczoraj na fb przeczytałam, że w mojej gminie zgineły już 4 owczarki niemieckie:( jakieś pseudo kradnie chyba, teraz już nie zostawię mojego Cezara samego w domu jak będę jechała do mamy bo strach. Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ehhh u nas też śnieg :placz: i zimno żę furtka nam zamarzła :roll: Quote
justysiek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ehhh u nas też śnieg :placz: i zimno żę furtka nam zamarzła :roll:[/QUOTE] a u mnie dzwonek przy furtce:( Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='justysiek']a u mnie dzwonek przy furtce:([/QUOTE] to pewnie też ale u nas to norma , musimy podkopac i zrobić normalnie dzwonek do sieci .... Quote
Recommended Posts