Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

kciuki zaciśnięte ;)

u nas strasza ze w sobotę pogorszenie pogody i nawet mozliwe opady śniegu :placz:

dobrze ze z Lenką już lepiej , najwazniejsze ze gorączki juz nie ma ;) a i Tobie niedługo pewnie te dokuczliwe dzwieki znikną ;)

Posted

dziękuję za kciuki :) tata już po operacji, rozmawiałam z nim, czuje się dobrze :)
u nas piękne słońce, przy oknie na słońcu 22 stopnie. psiska się wylegują na kocach na tarasie. myślę, że wezmę lenkę jak się wyśpi trochę na dwór. wiatru nie ma a może świeże powietrze jej pomoże trochę.

Posted

dziękuję wam za kciuki, za to, że zaglądacie.
kajetan, tobie za życzenia ;)
jakoś nie mam ostatnio chęci by się udzielać za bardzo, nie mam energii ani humoru, dlatego też sama w galeryjkach mało piszę, choć zaglądam. w poniedziałek wyjeżdżam, może te moje "wakacje" dodadzą mi trochę więcej chęci do życia.
tymczasem zaraz jadę z lenuszkiem do lekarza na kontrolę ale widzę, że jest już dużo lepiej i naprawdę mniej kaszle. nie wiem tylko czy mam kontynuować jeszcze ten bactrim czy odstawić.
u nas sypie śnieg:shake:

Posted

Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll:
U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni :multi:

Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś?

Posted

[quote name='magdabroy']Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll:
U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni
:multi:
Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś?[/QUOTE]
NOOO, JAKAŚ SCHYŁKOWO-ZIMOWA DEPRECHA ;)
lenka chodziła w kasku tydzień i nie protestowałą a potem wykombinowała, że umie go zdejmować i na tym się skończyło :) na szczęście(odpukać) mało się przewraca i dość stabilnie chodzi, nawet zaczęła biegać jak sobie uroi, że ktoś ją goni :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dorwało Cię pewnie przesilenie wiosenne i dlatego brak Ci energii ;) No i dużo ostatnio przeszłaś :roll:
U mnie słońce próbuje przebić się przez chmury i mam już 13 stopni :multi:

Ciągle zapominam zapytać: czy Lenka chodzi w tym kasku co jej kupiłaś?[/QUOTE]

Rany +13*. ? U nas śnieg sypie,wiatr i -1*. W karmiku znowu afery. całe towarzystwo przypomniało sobie o stołówce.:)

Posted

cześć Agatko:)

dobrze, że operacja się udała i tata czuje się ok.

u nas pogoda do d.... śnieg z deszczem i wiatr:( a już momentami było tak ładnie, ja chce już wiosnę!:)
wczoraj na fb przeczytałam, że w mojej gminie zgineły już 4 owczarki niemieckie:( jakieś pseudo kradnie chyba, teraz już nie zostawię mojego Cezara samego w domu jak będę jechała do mamy bo strach.