Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

Naprawde trzeba muec niezle nasr..ne w glowie, zeby cos takiego wymyslic. To zalosne nawet nie jest. A co dynie, pajaki czy inne baby jagi (wystepujace tez w ksiazeczkach dla dzieci) maja do szatana? To chore. Na naszym halloween dla maluchow tez byla jedna taka nawiedzona wariatka; ktora jest przeciwna, bo szatan... nie szczepi dziecka, bo komus tam ukazal sie Jezys i powiedzial, ze szczepienia sa zbedne i gromadzi zywnosc na nadchodzacy koniec swiata. Nie wiem tylko po kij jej ta zywnisc jak ten swiat sie w grudniu skonczy...

Posted

[quote name='agaga21']a ja chyba stanę się wielką zwolenniczką halloween-tak na przekór :diabloti:[/QUOTE]
No to przejdź przez bramę Szatana do odchładzani piekieł i witaj Siostro w naszych Demonicznych szeregach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

ale macie słodziaste zdjęcia na fb :loveu:[/QUOTE]

a bo my w ogóle tacy słodziaści jesteśmy ;)
co do sekty halloweenowców:evil_lol::evil_lol:, to już nie wiem czy się śmiać z tego czy wkurzać. taka nasza polska, tacy ludzie...co zrobić? trzeba żyć po swojemu i póki nie robi się nikomu nic złego, to mieć gdzieś to co myślą inni. dziś wyczytałam, że w wolsztynie na radzie miejskiej rodzice protestowali przeciw organizowaniu przebierańców na halloween w szkołach i przedszkolach...no cóż. ciekawe ilu z tych rodziców pójdzie się bawić na andrzejki :)
obłuda, hipokryzja i nic więcej.

Posted

[quote name='agaga21'][B]a bo my w ogóle tacy słodziaści jesteśmy[/B] ;)
co do sekty halloweenowców:evil_lol::evil_lol:, to już nie wiem czy się śmiać z tego czy wkurzać. taka nasza polska, tacy ludzie...co zrobić? trzeba żyć po swojemu i póki nie robi się nikomu nic złego, to mieć gdzieś to co myślą inni. dziś wyczytałam, że w wolsztynie na radzie miejskiej rodzice protestowali przeciw organizowaniu przebierańców na halloween w szkołach i przedszkolach...no cóż. ciekawe ilu z tych rodziców pójdzie się bawić na andrzejki :)
obłuda, hipokryzja i nic więcej.[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dokładnie !

co ludziom przeszkadza że dzieci się bawia , u nas po domach też chodziły dzieciaki poprzebierane z tym ze u nas niestety nie dostali cukierka bo Qwenda zrobiła im psikusa i nie dała im nawet podejść do płota :roll: a jak przyszłam z pracy i juz lezelismy w łóżku to mój mąż mi opowiadał że go po ulicy kościotrup gonił i krzyczał za nim " cukierek albo psikus " :evil_lol: a że Sebastian miał przy sobie tylko piwo i że był na rowerze to zrobił mu psikusa i mu uciekł :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']...u nas po domach też chodziły dzieciaki poprzebierane z tym ze u nas niestety nie dostali cukierka bo Qwenda zrobiła im psikusa i nie dała im nawet podejść do płota :roll: a jak przyszłam z pracy i juz lezelismy w łóżku to mój mąż mi opowiadał że go po ulicy kościotrup gonił i krzyczał za nim " cukierek albo psikus " :evil_lol: a że Sebastian miał przy sobie tylko piwo i że był na rowerze to zrobił mu psikusa i mu uciekł :evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
co ludziom przeszkadza że dzieci się bawia , u nas po domach też chodziły dzieciaki poprzebierane z tym ze u nas niestety nie dostali cukierka bo Qwenda zrobiła im psikusa i nie dała im nawet podejść do płota :roll: a jak przyszłam z pracy i juz lezelismy w łóżku to mój mąż mi opowiadał że go po ulicy kościotrup gonił i krzyczał za nim " cukierek albo psikus " :evil_lol: a że Sebastian miał przy sobie tylko piwo i że był na rowerze to zrobił mu psikusa i mu uciekł :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bira'] Nie wiem tylko po kij jej ta zywnisc jak ten swiat sie w grudniu skonczy...[/QUOTE]

I nie wiem czy teściowej mam prezent na urodziny kupić, bo koniec świata ma być dzień przed jej urodzinami :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']to gwiazdki nie będzie???:placz:[/QUOTE]

O tym nie pomyślałam :-(

wczoraj tylko powiedzialam Sebastianowi ze szybko musimy kupić jakiegos szczeniaczka zeby sie jeszcze nim nacieszyc :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Niby tak ;)

A ja wtedy dojadę do PL, [B]więc chociaż rodzinę zobaczę przed końcem świata[/B] :multi:[/QUOTE]

to jakieś pocieszenie jest :roll:

Posted

To ja 21 akurat do Pl wyjezdzam... ciekawe czy mnie koniec swiata w drodze zastanie czy dojade do domu. U mojej mamy jest zawsze pelno jedzenia, to na kilka dni wystarczy ;-)
No i urodziny zdaze miec i prezenty zgarnac, bo to dwa dni po moich urodzinach swiat sie konczy ;-)

Posted

Ja zawsze w związku z końcem świata mam myśl - co gdyby ogłosili, że koniec świata jutro, cała ludzkość by uwierzyła, i w ostatniej chwili by to odwołali :megagrin: Ciekawe ile osób po tym co nawyprawiało, palnęłoby sobie w łeb albo przez tydzień wstydziło się wyjść z domu :evil_lol:

Posted

[quote name='bira']To ja 21 akurat do Pl wyjezdzam... [/QUOTE]

Jak chyba cała polska społeczność :roll: Dlatego ja kazałam Bogdanowi pisać wolne już od 21, żeby wyjechać w czwartek, a nie w piątek jak wszyscy :evil_lol: Nie mam ochoty na masakryczne korki :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)

moze jakies zdjęcia ?? :cool3:[/QUOTE]

nie mam :(
a w ogóle to tak paskudnie się przeziębiłam, że odwołaliśmy jutrzejszych karola gości imieninowych bo nie czuję się na siłach ani nic szykować ani w ogóle siedzieć z ludźmi i udawać, że się dobrze czuję. poza tym pewnie bym wszystkich pozarażała.