Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :)

Ja na temat diety się nie wypowiadam. Jem tak "zdrowo"... jak np. tortilla o 23:00 :evil_lol:

Jak kociaki i pieski?[/QUOTE]hej :)
wczoraaj pisałam, że morris już z kociakami bez kagaańca i bez smyczy. dzisiaj pada więc znów będzie cieżko psy z domu wywalić ale jakoś damy radę zorganizować etnie spotkanko. może się później rozpogodzi.

Posted

o kurde, ale postepy!!!:multi: brawo Gamon:)

Etna tez sie przekona, tylko do specjalnych stworzen potrzeba specjalnie wiecej czasu:evil_lol:

musimy sie zgadac na skypie ktoregos dnia;)

Posted (edited)

[quote name='chita']o kurde, ale postepy!!!:multi: brawo Gamon:)

Etna tez sie przekona, tylko do specjalnych stworzen potrzeba specjalnie wiecej czasu:evil_lol:

musimy sie zgadac na skypie ktoregos dnia;)[/QUOTE]
dzięki ;) damy radę i z etną. teraz to tylko mam takie lęki, by czasem ktoś psów do domu nie wpuścił jak koty biegają, bo czasami się o nich zapomina jak np idą spać na drapak. w kółko chodze i wszystkim przypominam: nie wpuszczać psów :evil_lol:
koniecznie musimy się zgadać w najbliższych dniach. miło będzie znów pogawędzić ale też mamy parę spraw do omówienia.
[quote name='justysiek']gartulacje z powodu tak szybkich postepow w relacjach koty-psy!!!
super z Ciebie zaklinacz psio-koci:loveu:
buziaki i powodzenia![/QUOTE]
dzięki justyna. pozdrawiam również :)

[B]i już kiedyś pytałam ale nikt mi nie podpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. jak w windows 7 włączyć podkreślanie błędów?[/B]

Edited by agaga21
Posted

[quote name='agaga21']
[B]i już kiedyś pytałam ale nikt mi nie podpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. jak w windows 7 włączyć podkreślanie błędów?[/B][/QUOTE]A jakiej przeglądarki używasz? Bo to zależy od przeglądarki a nie systemu

Posted

Dzień dobry :)
Fajnie, że sa takie postępy w relacjach kocio-psich :):multi:

[quote name='agaga21'][B]i już kiedyś pytałam ale nikt mi nie podpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. jak w windows 7 włączyć podkreślanie błędów?[/B][/QUOTE]
Chodzi Ci by np. na forum podkreślało błędy?
Jeśli tak to zależy jeszcze jaką masz przeglądarkę. W Mozilla Firefox wchodzi się w [B]Opcje[/B] - [B]Zaawansowane[/B] - i zaznaczasz [B]"sprawdź pisownię podczas wprowadzania tekstu".
[/B]

Posted

ooo a tu jakie postępy!!! :)

spokojnie, krzywdy nie zrobi jak będzie łapami "turlał", nawet jak nadepnie na ogon to nic nie powinno się stać.
Moja kicia jak jeszcze była mała- praktycznie codziennie była "myta", obraca, "połykana" - takie ich zabawy.

Posted

[quote name='Donvitow']Czarownica.:)[/QUOTE]potraktuję to jako komplement :evil_lol:

[quote name='magdyska25']ooo a tu jakie postępy!!! :)

spokojnie, krzywdy nie zrobi jak będzie łapami "turlał", nawet jak nadepnie na ogon to nic nie powinno się stać.
Moja kicia jak jeszcze była mała- praktycznie codziennie była "myta", obraca, "połykana" - takie ich zabawy.[/QUOTE]ja się obawiam o nadepnięcie brzuszka jak kot lezy na plecach. gamoń naprawdę ma ciężkie łapy i strasznie twarde pazury. nieraz jak mi na stopę nadepnie, to mam ochotę wyć z bólu.

Posted

[quote name='Izabela124.']Z tego co wiem nie da się w tej przeglądarce. W każde innej się da[/QUOTE]
No właśnie tak myślałam.
Mozilla jest świetna z dodatkami. Służę pomocą jakby coś :)

Posted

a no właśnie, bo szukam szukam i nie moge znaleźć. jest ale jakaś inna ta autokorekta, taka która mi nie pasuje. chyba zmienie na firefoxa. ptysiu, dzięki ale z mozillą dam sobie radę bo kilka lat z niej korzystałam

Posted

[quote name='agaga21']a no właśnie, bo szukam szukam i nie moge znaleźć. jest ale jakaś inna ta autokorekta, taka która mi nie pasuje. chyba zmienie na firefoxa.[/QUOTE]
Dobry pomysł :)

Posted

[quote name='lula2010']gratuluje kocio/psich postepow :multi:[/QUOTE]oj tam, jak etna polubi koty to będzie postęp. ale dzięki ;)

mam już firefoxa :) i mam autokorektę.

Posted

[quote name='magdyska25']a tak "z czapy" zadam pytanie:
ile waży? (oczywiście chodzi mi o Gamonia ;) )

PS: czy on na to imię reaguje? he he[/QUOTE]
teraz sie wielki zrobił, w ogóle wszystkie psy mi przytyły, także myślę że 35kg może ważyć. będę go szczepić w najbliższym czasie to wtedy napiszę ile dokładnie. lucyna waży 8, 700kg a myślałam że z 10, bo wygląda jak kluska.

gamoń reaguje na to imię, bo w domu jest najczęściej "gamońkiem" :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Ja na temat diety się nie wypowiadam. Jem tak "zdrowo"... jak np. tortilla o 23:00 :evil_lol:
[/QUOTE]

Ja też tak potrafię :evil_lol:

Ja kocham jeść i zrezygnowanie dla mnie z jakiegoś np. mięsa to największe zło :( No nic, moja nadwaga poczeka do wiosny i zacznę wkońcu ponownie biegać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też tak potrafię :evil_lol:

Ja kocham jeść i zrezygnowanie dla mnie z jakiegoś np. mięsa to największe zło :( No nic, moja nadwaga poczeka do wiosny i zacznę wkońcu ponownie biegać ;)[/QUOTE]akurat w tej diecie mięso można jeść w większości. ja jednak jestem mało mięsożerna więc pewnie obyłabym się bez mięsa również.

Posted

tak sobie popijam kawkę i patrzę przez kuchenne okno a tam, jakieś 10-15m dalej po ogródku, między kwiatami biegają myszki, po czym wskakują na kamienny murek i znikają między kamieniami! musiały sobie tam chyba korytarze porobić.
a wczoraj byłam w szoku. morris leżał na tarasie, nagle się odwrócił i zaczął wpatrywać w kąt między zwykłą ścianą z tynkiem a właśnie taką kamienną ścianą. pomyślałam, że pewnie znów tam mysz siedzi i byłam ciekawa co gamoń zrobi. podszedł, powąchał chwilę, po czym poleciał po etnę, która w tym czasie biegała za boomerem. dosłownie za minutkę razem przyleciały i prościutko w ten narożnik!!!!! szok. ja wiedziałam, że psy się komunikują ale on musiał jej wyraźnie "powiedzieć" o co chodzi, bo biegła od razu w to miejsce, w którym wcześniej morris wąchał :crazyeye:

Posted

Nom... tak właśnie sobie pokazują i się zwołują do danego celu/ zadania. :-) U swoich, choć nie u wszystkich, też zaobserwowałam takie komunikaty.

Cieszę się bardzo, że kocie przedszkole idzie Wam pełną parą. :-) Czytam o postępach w sferze psio - kociej i ogromnie ich gratuluję. :-)