Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ja właśnie też poznałam cię po psach :D

a tak z innej beczki: [B]RODZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!![/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:

za jakąś godzinkę do dwóch jadę do szpitala. wody mi odchodzą, byłam w gabinecie u mojej pani doktor, mam 3cm i zero skurczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tam gdzie miałam rodzić ze znieczuleniem znieczulenia nie dostanę, więc jadę tam gdzie moja pani doktor przyjmuje, bo będzie tam z samego rana.
wszystko mam już gotowe, czekam tylko aż szwagierka przyjedzie do nas na noc by z kamilkiem zostać i pojadę. mam nadzieję, że szybko mi pójdzie...
tzrymajcie kciuki :)[/QUOTE]

O kurczę, to jednak nie dadzą Ci tego znieczulenia...

Agata, ja czekam na mmsa w środku nocy, trzymaj się!!!!

Posted

No, mogłaby już przysłać tego mmsa :razz: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale się denerwuję, jak zobaczyłam, że Agata do mnie dzwoniła, to pomyślałam, że chce tylko pogadać. Oddzwoniłam i standardowo pytam, czy już rodzi, oczywiście spodziewając się oczywistej negatywnej odpowiedzi. A tu zdziwienie :crazyeye::evil_lol:

Trzymam kciuki, by Frania była malutka, chudziutka, drobniutka i cichutka :evil_lol: Przynajmniej na razie :diabloti:

Posted

Mam mmsa, ale nie mogę znaleźć kabla do komórki...
Komu mogłabym go przesłać? Mała jest cudowna :loveu:

Rozmawiałam z agagą21, mówi że poród był krótki (bagatela, tylko 3,5 godziny :evil_lol:), ale za to hardcore :diabloti::roll:
Maleńka zdrowa i obie czują się dobrze :lol:

Posted

ja tak pogrzebalam w telefonie ze od miesiaca to do mnie nawet mmsy nie dochodza...:roll:
fajnie ze porod krotki (cokolwiek to znaczy:evil_lol:), wiadomo do kiedy zostaja w szpitalu?

Posted

Wychodzą chyba dopiero w weekend (nie pamiętam, czy w sobotę czy w niedzielę) - długo dość trzymają, w moim szpitalu wyszliby jutro :)

A teraz - śliczna Lenka :loveu:
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/1073/resizep1011111536.jpg[/IMG]