chita Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jezu ale mnie zaskoczylas! tomek mowi ze masz pchac i nie zasnac w trakcie:evil_lol: ale numer mamy porod on line:diabloti: Quote
conceited Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ale numer :) wszystkiego dobrego !!! ps. jak Was zaczepi na fejsie ktos z kotem na kolanach, to ja ;) Quote
Tengusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 o zesz ty orzeszku ... to pchaj, przyj, cisnij co by jak najszybciej miec to z glowy (badz tez z innej czesci ciala) :diabloti: Quote
bira Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 :crazyeye:Aleś wyskoczyła:crazyeye::crazyeye: W takim razie trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród. Trzymaj się :-) Quote
fonia123 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jezu... to trzymamy wszyscy kciuki za szybki i bezbolesny poród :) Quote
agnieszka32 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='agaga21']ja właśnie też poznałam cię po psach :D a tak z innej beczki: [B]RODZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!![/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2: za jakąś godzinkę do dwóch jadę do szpitala. wody mi odchodzą, byłam w gabinecie u mojej pani doktor, mam 3cm i zero skurczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tam gdzie miałam rodzić ze znieczuleniem znieczulenia nie dostanę, więc jadę tam gdzie moja pani doktor przyjmuje, bo będzie tam z samego rana. wszystko mam już gotowe, czekam tylko aż szwagierka przyjedzie do nas na noc by z kamilkiem zostać i pojadę. mam nadzieję, że szybko mi pójdzie... tzrymajcie kciuki :)[/QUOTE] O kurczę, to jednak nie dadzą Ci tego znieczulenia... Agata, ja czekam na mmsa w środku nocy, trzymaj się!!!! Quote
agnieszka32 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No, mogłaby już przysłać tego mmsa :razz: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się denerwuję, jak zobaczyłam, że Agata do mnie dzwoniła, to pomyślałam, że chce tylko pogadać. Oddzwoniłam i standardowo pytam, czy już rodzi, oczywiście spodziewając się oczywistej negatywnej odpowiedzi. A tu zdziwienie :crazyeye::evil_lol: Trzymam kciuki, by Frania była malutka, chudziutka, drobniutka i cichutka :evil_lol: Przynajmniej na razie :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='chita']kurde myslalam ze juz co wiesz:evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Tak myślałam, że tak pomyślisz :evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 hahah zebrało sie na budowanie napięcia:evil_lol: Franka wyłaz no juz:loveu: Quote
agnieszka32 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [B]Mała Lenka waży 3,080 kg, 51 cm. Na świat przyszła o godzinie 4.40[/B] :loveu::loveu::loveu: Agatka, jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!!! Quote
chita Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [SIZE=3][B]GRATULUJEMY[/B][/SIZE]:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 o jaaa pierdziu!!! :mdleje: ależ mnie ominęły emocje :D GRATULACJE!!!!! :laola: zdrówko małej :drinking: i mamusi :drinking: Quote
bira Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ogromne gratulacje :-) BNiech się malutka zdrowo chowa :-) Quote
Tengusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no i kolejny watek zamieni sie w baby room :mdleje: zartuje oczywiscie :eviltong: gratuluje coreczki :smilecol: :popcorn: Quote
agnieszka32 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mam mmsa, ale nie mogę znaleźć kabla do komórki... Komu mogłabym go przesłać? Mała jest cudowna :loveu: Rozmawiałam z agagą21, mówi że poród był krótki (bagatela, tylko 3,5 godziny :evil_lol:), ale za to hardcore :diabloti::roll: Maleńka zdrowa i obie czują się dobrze :lol: Quote
chita Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja tak pogrzebalam w telefonie ze od miesiaca to do mnie nawet mmsy nie dochodza...:roll: fajnie ze porod krotki (cokolwiek to znaczy:evil_lol:), wiadomo do kiedy zostaja w szpitalu? Quote
agnieszka32 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wychodzą chyba dopiero w weekend (nie pamiętam, czy w sobotę czy w niedzielę) - długo dość trzymają, w moim szpitalu wyszliby jutro :) A teraz - śliczna Lenka :loveu: [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/1073/resizep1011111536.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts