Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']MALEŃSTWO STRASZNIE CIERPI! :cry: :cry: :cry:
nie jest w stanie nawet główki podnieść, właśnie odłączyłam kroplówke a on znów zwymiotował :cry: :cry: :cry:[/QUOTE]

:-(....jak mu pomóc ......

Posted

[quote name='agaga21']MALEŃSTWO STRASZNIE CIERPI! :cry: :cry: :cry:
nie jest w stanie nawet główki podnieść, właśnie odłączyłam kroplówke a on znów zwymiotował :cry: :cry: :cry:[/QUOTE]

Agata trzymajcie się ... qrde no :placz:

Posted

[quote name='tatankas']Jakieś przeciwbólowe mu podać trzeba,albo rozkurczowe,coś dla psów jak dla ludzi nospa.
Trzymamy kciuki.[/QUOTE]
dostał rano. ciborowski sprawdza czy mają jeszcze surowicę, danusia podpowiedziała by mu podać drugi raz...zaraz będę wiedziała czy jadę do śremu czy nie. tylko taka podróż znów może go osłabić!!!

Posted

[quote name='agaga21']dostał rano. ciborowski sprawdza czy mają jeszcze surowicę, danusia podpowiedziała by mu podać drugi raz...zaraz będę wiedziała czy jadę do śremu czy nie. tylko taka podróż znów może go osłabić!!![/QUOTE]
Kochana, musicie dać radę.
Trzymam mocno kciuki, oby meli surowicę! Wiem, że strasznie się na to patrzy....

Posted

No mój wet też właśnie radził,żeby tą surowicę zostawić na wszelki wypadek,ale u nas była waga mniejsza,więc mniej tego poszło.Na dwa razy by starczyło tej jednej.Trzymajcie się,w razie czego jedźcie,nie będzie się w podróży więcej męczył niż teraz w domku.Trzeba spróbować,nic innego przecież już mu nie możecie podać.

Posted

Agata ,trzymaj się...

U nas podaje się surowicę przez kolejne dni , aż do poprawienia stanu zdrowia.
Do głowy mi nie przyszło wcześniej ,że tak nie jest robione.
Surowicę to mamy , tylko tak daleko...........

Posted

[B]ŻEGNAJ OKRUSZKU!!![/B]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
przepraszam, że nie udało mi się ciebie uratować!!!!!!!!!!!!!!!
wybacz kochany!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

miałam jechac do śremu właśnie a DRAGUŚ już nie żyje!:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='agaga21'][B]ŻEGNAJ OKRUSZKU!!![/B]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
przepraszam, że nie udało mi się ciebie uratować!!!!!!!!!!!!!!!
wybacz kochany!:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

miałam jechac do śremu właśnie a DRAGUŚ już nie żyje!:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Boże,jaki ból,a myślałam,że chociaż jemu się uda,wiem co przeżywasz i bardzo ci współczuję.Trzymaj się.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[FONT=Arial]:-(...tak mi przykro ... :glaszcze: Agatko ...trzymaj się :-(

Maleńki Okruszku ......:-(
[*]
[/FONT][CENTER][FONT=Arial]

[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/rozne/inay430h.gif[/IMG]
[/FONT][/CENTER]