Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:) chyba masz na prawde duzo pracy Iwonko, bo w ogogle Cie nie widze na dogo..:) dobrze ze wczoraj znalazłaś czas by nam pokazac swojego Tofisia:loveu: ja dzisiaj ostatni dzien szkoly mialam, wiec jutro juz tylko praca swiateczna:) choinka juz ubrana, jutro stroiki, przekładanie orzeszków itd:) ja lubie taka prace, a jeszcze bardziej dlatego ze w wigilie siadasz przy stole czy nawet w pozniejsze dni i wiesz ze sie tak troche napracowałaś zeby bylo dobrze, a teraz mozesz spokojnie odpocząć;) ok tak sie rozppisałam znowu na takie mojej pierdułki..:oops: przepraszam:oops::) Pozdrawiam;)

Posted

Witam wszystkich miłych gości i tak szybciutko chciałam podziękować za odwiedzinki
powiem szczerze że porządki świąteczne przyczyniły się do zaniedbywania galerii ale i zmiany na dogo też mają wpływ na zmniejszenie zapału jaki miałam wcześniej ale może to przejdzie z czasem
chrupcia nie przejmuj się i pisz co chcesz mnie to nie przeszkadza a w prost przeciwnie
Wyszłam dzisiaj z Toffisiem na dwórek,pomimo marznięciu mu łapek dzielnie chodził po śnieżku i tylko co róż łapki podnosił na zmianę ale do domku nie za bardzo chciał iść ,nie byłam z nim długo bo tylko na siku ok 10 min bo mi go był żal że te łapki tak dzwiga.Mam fotki utrwalające to zdarzenie ale to już jutro
Nie gniewajcie się że nie odwiedzam wszystkich ale tak to długo schodzi że czasu brakuje a zaległości trzeba nadrobić
Dzisiaj zrobiłam bigos i kapuste z grochem i wymyłam szkliwo a czas nie stoi w miejscu.
a jeszcze zapomniałam dodać że położyłam sobie farbę na włosy bo odrosty miałam takie ze aż wstyd dobrze że się chodzi w czapkach
lece spać bo jutro do pracki nie ma zlituj
dobranoc

Posted

Iwonko w końcu to twoja galeria..:):) dobrze ze odwazyłaś się Tofisia na snieg wystawic, mysle ze mu sie podobało:) u mnie tez pracy jest duzo, ale juz pomalutku konczymy:) Pozdrawiam!:) czekam na zdjęcia:)

Posted

Witaj:)
jaka slodką zabawke ma Tofis:loveu:
fajnie ze mu sie podoba ten bialy puch;)
ja rowniez sie nie wyrabiam czasu coraz mniej a roboty przybywa..teraz pedze juz do kuchni bay..

Posted

Przyszliśmy się przywitać z Iwonką i Toffisiem przed świętami:multi:. Faktycznie Toffiś przypomina bardzo Bellcia, tylko jest jeszcze troszkę ciemniejszy od niego. Ale fajny rozczochraniec:lol:
Pozdrawiamy!

Posted

Witam juz jutro wigilia wiec chciałam złożyć życzenia
Przemiłej chwili podczas Wigilii,
marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia,
moc wrażeń w Sylwestrową noc,
dużo uroku w Nowym 2010 Roku.WESOŁYCH ŚWIĄT!
Serdeczne pozdrowienia dla Iwonki i Tofisia!:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się przedpołudniowo:) Coś mi dziś dogo szwankuje że dopiero teraz mogłam wejść;(

Mnie też już dwa razy wywaliło :angryy:

Cześć Iwonko i słodziak Toffiś :multi: