Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

W końcu jesteś:) ale smutne wiadomości przyniosłaś, chociaż dobrze sie skończyły i to jest najważniejsze:) ja dzisiaj tez mam zły dzień, ale coż zrobić nie wszystkie beda doskonale.. Pozdrawiam serdecznie!!:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Iwonko :)
Dobrze, że skończyło się na strachu i Toffiś już jest zdrowy. Wiem co czułaś bo ja ostatnio tak bałam się o Viky po jej durnym pomyśle połknięcia zatyczki do ucha :( Bałam się że się zaklinuje i trzeba będzie operować i tylko modliłam się, żeby nic się nie działo w nocy bo nie wiedziałabym co robić.
Po tej akcji przy kolejnej wizycie u weta muszę zapytać do kogo można dzwonić w razie nagłego wypadku w nocy czy w wolne dni bo nigdy nie wiadomo kiedy może być taka potrzeba.

Posted

[quote name='jot11']Najważniejsze,żeby wszystko było dobrze z Toffisiem :loveu:
Też byłabym bardzo wystraszona :-(
No to w nocy pobiegałaś sobie....:cool3:
Serdecznie pozdrawiam i zdrówka dla słodziaka małego :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Teraz pełno wirusów w powietrzu się unosi może coś złapał:([/QUOTE]

[quote name='chrupcia']W końcu jesteś:) ale smutne wiadomości przyniosłaś, chociaż dobrze sie skończyły i to jest najważniejsze:) ja dzisiaj tez mam zły dzień, ale coż zrobić nie wszystkie beda doskonale.. Pozdrawiam serdecznie!!:)[/QUOTE]

[quote name='Viky i Ja']Witaj Iwonko :)
Dobrze, że skończyło się na strachu i Toffiś już jest zdrowy. Wiem co czułaś bo ja ostatnio tak bałam się o Viky po jej durnym pomyśle połknięcia zatyczki do ucha :( Bałam się że się zaklinuje i trzeba będzie operować i tylko modliłam się, żeby nic się nie działo w nocy bo nie wiedziałabym co robić.
Po tej akcji przy kolejnej wizycie u weta muszę zapytać do kogo można dzwonić w razie nagłego wypadku w nocy czy w wolne dni bo nigdy nie wiadomo kiedy może być taka potrzeba.[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny za miłe słowa Toffiś ma się dobrze:)
U nas jest lecznica całodobowa

Posted

[quote name='jot11']Najważniejsze,żeby wszystko było dobrze z Toffisiem :loveu:
Też byłabym bardzo wystraszona :-(
No to w nocy pobiegałaś sobie....:cool3:
Serdecznie pozdrawiam i zdrówka dla słodziaka małego :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Teraz pełno wirusów w powietrzu się unosi może coś złapał:([/QUOTE]

[quote name='chrupcia']W końcu jesteś:) ale smutne wiadomości przyniosłaś, chociaż dobrze sie skończyły i to jest najważniejsze:) ja dzisiaj tez mam zły dzień, ale coż zrobić nie wszystkie beda doskonale.. Pozdrawiam serdecznie!!:)[/QUOTE]

[quote name='Viky i Ja']Witaj Iwonko :)
Po tej akcji przy kolejnej wizycie u weta muszę zapytać do kogo można dzwonić w razie nagłego wypadku w nocy czy w wolne dni bo nigdy nie wiadomo kiedy może być taka potrzeba.[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny za miłe słowa Toffiś ma się dobrze:)
U nas jest lecznica całodobowa

Posted

hej :)
Dawno mnie u was nie było - przepraszam :roll:

Strasznie jest jak coś się psiakowi dzieje... najgorsze jest to, że nie może powiedzieć co mu dolega, co boli...
Dobrze, że mały doszedł do siebie.... A koszmarów nie zazdroszcze, ja to w ogóle nie lobię jak coś mi się śni, bo rano wstaję zmęczona :roll:

Posted

Czesc niedzielnie:) mi sie dzisiaj też śniło cos w związku z pieskiem, tylko ze bardziej przyjemniejszy sen mialam chyba.. snilo mi sie ze mialam mala kluseczke juz w domu i tak sie przejmowałam, tylko ze ten piesek był taki smutny i nie wiem czy to mial byc sen pozytywny czy nie.. tak jakos poł na pol mi sie wydaje bo ten smutek w piesku mnie tak zastanawia.. Pozdrawiam!:) moze jakieś zdjecia dzisiaj zawitaja w galeri:)

Posted

Hej:)
ja tez ostatnio mam jakies zle sny ale nie zwiazane z psami..
Super ze masz blisko do lecznicy..ja tez potem mam obawy jak noc nadchodzi a co by bylo jakby sie cos robilo..
ale najwazniejsze ze Tofis juz zdrowy:)

Posted

sandra291 napisał(a):
Witam po długiej przerwie!
Super zdjęcia.U nas nowe fotki Suzi.

pozdrawiamy serdecznie

Witam piękną Suzieńkę i miło nam że wróciłaś

karkakarka napisał(a):
hej :)
Dawno mnie u was nie było - przepraszam :roll:

Strasznie jest jak coś się psiakowi dzieje... najgorsze jest to, że nie może powiedzieć co mu dolega, co boli...
Dobrze, że mały doszedł do siebie.... A koszmarów nie zazdroszcze, ja to w ogóle nie lobię jak coś mi się śni, bo rano wstaję zmęczona :roll:

Dziękujemy za odwiedzinki po tak długim czasie,buziole ślemy

Yoko2009 napisał(a):
Wiatm, cieszę sieże z Toffisiem jest wszystko w porzadku, serce pęka jak coś się dzieje naszym maluchom:)

Witam i dokładnie sie z tobą zgadzam

chrupcia napisał(a):
Czesc niedzielnie:) mi sie dzisiaj też śniło cos w związku z pieskiem, tylko ze bardziej przyjemniejszy sen mialam chyba.. snilo mi sie ze mialam mala kluseczke juz w domu i tak sie przejmowałam, tylko ze ten piesek był taki smutny i nie wiem czy to mial byc sen pozytywny czy nie.. tak jakos poł na pol mi sie wydaje bo ten smutek w piesku mnie tak zastanawia.. Pozdrawiam!:) moze jakieś zdjecia dzisiaj zawitaja w galeri:)

Witam -Może smutny piesek śni Ci się, bo go nie ma przy tobie

ewa2909 napisał(a):
Pozdrawiamy niedzielnie i mroźnie.
Jakieś foteczki Tofisia by se przydały.
Wieczorem wpadne i sprawdze czy już są.

Witam ,miło że wpadłaś fotki będą i owszem ale nie dzisiaj -buziole ślemy

Nati28 napisał(a):
Witamy :)
Dobrze ze Toffis ma sie juz dobrze, pozdrawiamy :loveu:

witamy,ja tez się cieszę że skończyło się na strachu

Pegaza napisał(a):
Hej:)
ja tez ostatnio mam jakies zle sny ale nie zwiazane z psami..
Super ze masz blisko do lecznicy..ja tez potem mam obawy jak noc nadchodzi a co by bylo jakby sie cos robilo..
ale najwazniejsze ze Tofis juz zdrowy:)

Witam,no właśnie

jot11 napisał(a):
A ja mam daleko do lecznicy :-(
Ale też jest całodobowa :p

Dario,jestem za Tobą.Znowu....:evil_lol:

Witamy

Pegaza napisał(a):
Widze widze Jola idziesz po moich sladach...:razz:

jot11 napisał(a):
Idę,idę....Rubin mnie prowadzi jak się zgubię :eviltong:

chrupcia napisał(a):
Witam w poniedziałek:) znowu chyba awaria internetu u Iwonki..:( jak będziecie obecni to zdjęcia zaległe poprosze!!:) Zmykam dalej:)

Fajnie że mnie odwiedzasz ,fotek na razie nie mam nowych
Net jest w porzo tylko ja miałam trochę pracy w domu i nie miałam czasu na dog,dzisiaj umyłam wszystkie okna (4)

Yorkomanka napisał(a):
Hej
Tofiś jest śliczny!

Dzięki za komplemencik :)

Posted

Cześć Iwonko! Ale nas dawno u Ciebie nie było:oops: Już nadrobiłam zaległości. Toffiś urósł i włoski mu urosły. Śliczniusi jest. Będziemy zaglądać do Was częściej.