Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

iwa63 napisał(a):
Tak się długo męczyłam ,bo nie skasowałam http:cool3:

:evil_lol: ,hi,hi,hi,ja 3 dni kombinowałam co robie nie tak.A teraz trzymamy cię za słowo :evil_lol:.Zdjęcia napewno nam sie nie znudzą,o co to,to nie :cool3: .A oczka Neli też przemywam przegotowaną wodą.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa63']Dzięki dziewczyny za pomoc :lol:
Teraz jak się rozkręcę to nie będzie końca aż wam się znudzi:loveu:
Ważyłam dzisiaj Tofficzka i waży 90 dag ,czy to dobra waga? Mama waży 2,5kg a tata 2kg.
jeszcze jedno,czym przemywacie oczka ,bo Toffiś ma mokre pod oczkami;)

Myślę, że to dobra waga;)
Ja również przemywam toffisiowi oczka przegotowaną wodą albo samym wacikiem

Posted

Halo jest tam kto ,bo nie wiem czy mam dalej wklejać fotki ?:placz:
A muszę jeszcze wpaść w odwiedziny ,bo się dziewczyny obrażą a jeszcze mam dużo chodzenia:evil_lol:

Posted

Połączyłam posty;) Kiedy wklejasz zdjęcie naciśnij dwa razy Enter, wtedy zrobisz odstęp i możesz znowu wkleić kolejne fotki. Nie będziesz musiała pisać kolejnego posta.

Posted

Dzięki Magda za pomoc;)
Przepraszam,że masz ze mną trochę roboty,ale to z powodu mojego niekumania ,chyba będę musiała iść na kurs dla początkujących:evil_lol:Pozdrawiam

Posted

Jestem zasmucona :placz:bo tyle pracy włożyłam, żeby pojąć tajniki wrzucania zdjątek na forum a tu takie puchy:shake:
Tofiś to żywe srebro z dnia na dzień widzę jakie robi postępy ,jest taki szybciutki że boimy się chodzić bo pojawia się w momencie pod nogami.Tyle jest w nim radości że choćbym miała na niego nerwy to zaraz mi przechodzi.
Dzisiaj dwa razy poszedł wysikać się na podkład ,nie wiem czy już coś łapie ale zaraz patrzy na ręce czy mam coś dla niego.Coraz szybciej biega ,skacze,już sobie wyobrażam co będzie póżniej .Nie wiedziałam że ta rasa daje tyle radości.Moja Pandzia też była wesołym i żywiołowym pieskiem i też bardzo ją kochałam ale dopiero teraz widzę różnicę w charakterze ras psów :)

Posted

Zapraszam wszystkich yorkomaniaków i nie tylko do mojej galerii (Tofiś jest bardzo zasmucony)sorry że jeszcze nie byłam w wielu galeriach ale nie mogę się wyrobić a czas na czytaniu mija i ani się obejrzę to już północ(lepsze to od seriali)także uzbrojcie się w cierpliwość napewno postaram się do każdej galerii wpaść Pozdrawiam:hand:

Posted

Witamy ponownie:lol:
Toffikczek jest po prostu cudny!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ps. Mój tofficzek też był taki szybki że baliśmy się że go podepczemy z resztą do tej pory taki jest:eviltong: Nawet raz nadepnęłam mu na łapkę:placz:
Buziole dla toffisia

Posted

Dzięki dziewczyny że wpadłyście :roll: i że podoba wam się mój skarbeczek ,już myślałam, że mnie opętało zauroczenie ale skoro i wy podzielacie moje zdanie
(bo jesteście ekspertami) to chyba nie jest ze mną tak żle :shake: Pozdrawiam
nocną porą:evil_lol: A cha fotki będą dzisiaj;)

Posted

Witam wszystkich w piękne ,słoneczne przedpołudnie.
Tofiś przespał całą kolejną noc w swojej budce,czy już tak ostanie ?Chyba nie jestem wyrodna pani, że nie śpi z nami w łóżku,ale strasznie się bałam, że go przygniotę.Zaraz będą zdjęcia, nie wiem czy uda mi się wrzucić 5 na raz bo coś mi nie wychodziło a nie chcę robić pojedyńczo bo Magda mnie... :mad:,:evil_lol: