iwa63 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Acha teraz dopiero zauważyłam że mam 100 stronkę Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Pegaza napisał(a):No kawalek ale celowo tak wybrany :) to jest na terenie slaska tylko ze w gorach :)w To teraz rozumie, że można sobie jechać na działeczkę w góry i nie szukać kwater -fajnie Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Pegaza napisał(a):Juz nie masz:eviltong: Przed chwilą jeszcze byłam na 100 Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No tak tylko widok na gory przeslaniami las ale coz wszystkiego miec nie mozna;) tzn ja nie chcialam dzialki tutaj na miejscu gdyz dla mnie to nie bylby pelny wypoczynek.. dla mnie otoczenie dzialek tez ma znaczenie..z okien patrze na kopalnie to z dzialki juz nie chcialam...:) Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pegaza napisał(a):No tak tylko widok na gory przeslaniami las ale coz wszystkiego miec nie mozna;) tzn ja nie chcialam dzialki tutaj na miejscu gdyz dla mnie to nie bylby pelny wypoczynek.. dla mnie otoczenie dzialek tez ma znaczenie..z okien patrze na kopalnie to z dzialki juz nie chcialam...:) Doskonale Cię rozumiem, też bym nie chciała działki z widokiem na szyb :( Od kiedy mieszkam w Głogowie (półtora roku) to zastanawia mnie fakt dlaczego tu jest moda na działki, budowlane co prawda, blisko nowo otwieranego szybu. Czy ci ludzie aż tak bardzo lubią jak im się ziemia "kołysze" pod nogami ??? Ja się nie mogę do tego do dziś przyzwyczaić ;) Quote
*Jot* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 iwa63 napisał(a):Acha teraz dopiero zauważyłam że mam 100 stronkę Jesteśmy już na 101 stronie,ale przesyłam spóźnione gratulacje z okazji seteczki :popcorn: :cunao: :beerchug: Pozdrawiamy :multi: Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Pozdrowienia dla Tofisia i jego pańci :) Quote
*Jot* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Iwonko,wpadam aby zdjęcia świeżutkie obejrzeć a tu nic :shake: Popraw się proszę :mad::mad::mad: Pozdrawiamy :multi: Quote
Pegaza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Viky i Ja napisał(a):Doskonale Cię rozumiem, też bym nie chciała działki z widokiem na szyb :( Od kiedy mieszkam w Głogowie (półtora roku) to zastanawia mnie fakt dlaczego tu jest moda na działki, budowlane co prawda, blisko nowo otwieranego szybu. Czy ci ludzie aż tak bardzo lubią jak im się ziemia "kołysze" pod nogami ??? Ja się nie mogę do tego do dziś przyzwyczaić ;) moze teren nie jest drogi...a po drugie wiesz jak husta to po czasie wystepują pekniecia a wtedy kopalnia wyplaca za taki remoncik;) Cze Toficzki:) Quote
Marzena* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Pegaza napisał(a):moze teren nie jest drogi...a po drugie wiesz jak husta to po czasie wystepują pekniecia a wtedy kopalnia wyplaca za taki remoncik;) Cze Toficzki:) Ceny właśnie tam są wysokie, ale masz racje wszyscy chyba liczą na odszkodowania z kopalni a że KGHM nie jest biedną firmą ... Quote
Marzena* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 I znowu zagadałam się z Darią i zapomniałam przywitać z Iwonką i Toffisiem :( Już się poprawiam: witamy serdecznie :loveu: Quote
iwa63 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 jot11 napisał(a):Jesteśmy już na 101 stronie,ale przesyłam spóźnione gratulacje z okazji seteczki :popcorn: :cunao: :beerchug: Pozdrawiamy :multi: Dzieki sama jestem zaskoczona że stuknęła mi 100 Natalia&Lola napisał(a):Pozdrowienia dla Tofisia i jego pańci :) dziekujemy i również pozdrawiamy jot11 napisał(a):Iwonko,wpadam aby zdjęcia świeżutkie obejrzeć a tu nic :shake: Popraw się proszę :mad::mad::mad: Pozdrawiamy :multi: Poprawie się :oops: jakoś tak mi zeszło że fotek nie robiłam:shake: Pegaza napisał(a):moze teren nie jest drogi...a po drugie wiesz jak husta to po czasie wystepują pekniecia a wtedy kopalnia wyplaca za taki remoncik;) Cze Toficzki:) Cześć Viky i Ja napisał(a):I znowu zagadałam się z Darią i zapomniałam przywitać z Iwonką i Toffisiem :( Już się poprawiam: witamy serdecznie :loveu: Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i pozdrowionka ślemy:loveu: Quote
*Jot* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hej! Niebawem stuknie Ci druga setka :evil_lol: Pozdrowionka :loveu: Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 To może na tą drugą setkę się załapię :evil_lol: Hej Toffisie :lol: Quote
Marzena* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jot11 napisał(a):Hej! Niebawem stuknie Ci druga setka :evil_lol: Pozdrowionka :loveu: Faktycznie Jolu niebawem :diabloti: Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Viky i Ja napisał(a):Faktycznie Jolu niebawem :diabloti: Tak,tak.A później będzie setka trzecia,czwarta i dojdziemy do połówki.....:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
megi82 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 witamy się i my-wpadłam ,zaglądam,nadrabiam zaległości ale foteczek najnowszych brak Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Witamy wszystkich gości mam kilka dzisiejszych fotek spacerkowych Nie wiem co jest, ale nie chcą mi się wklejać zdjęcia:-( już mam dosyć Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://i47.tinypic.com/14112bm.jpg jaki krówek fajny :lol: http://i47.tinypic.com/21afeh4.jpg a Toffiś jak słodko tylne łapki złożył :loveu: Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 A oto dla porównania fotka toffisia jak miał niecałe 3 miesiące Quote
Doti1986 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Toffiś bardzo przypomina mi moją Pixulkę:) Śliczniusi jest:) Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wlasciwie to niewiele sie zmienil..tylko urosl:) tez zwrocilam uwage na te lapinki Kleo:) a ten bialy kolega to jak z tej reklamy z tymi patelniami:) http://i47.tinypic.com/14112bm.jpg Quote
ewa2909 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Byłam tutaj dzisiaj i nie ma mojego posta nie wiem gdzie go znowu wkleiłam. Śliczny Toffiś.Tak jak był malutki jaki taeraz.Pozdrawiamy cieplutko Quote
Recommended Posts