Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
No kawalek ale celowo tak wybrany :) to jest na terenie slaska tylko ze w gorach :)
w

To teraz rozumie, że można sobie jechać na działeczkę w góry i nie szukać kwater -fajnie

Posted

No tak tylko widok na gory przeslaniami las ale coz wszystkiego miec nie mozna;)
tzn ja nie chcialam dzialki tutaj na miejscu gdyz dla mnie to nie bylby pelny wypoczynek.. dla mnie otoczenie dzialek tez ma znaczenie..z okien patrze na kopalnie to z dzialki juz nie chcialam...:)

Posted

Pegaza napisał(a):
No tak tylko widok na gory przeslaniami las ale coz wszystkiego miec nie mozna;)
tzn ja nie chcialam dzialki tutaj na miejscu gdyz dla mnie to nie bylby pelny wypoczynek.. dla mnie otoczenie dzialek tez ma znaczenie..z okien patrze na kopalnie to z dzialki juz nie chcialam...:)

Doskonale Cię rozumiem, też bym nie chciała działki z widokiem na szyb :(
Od kiedy mieszkam w Głogowie (półtora roku) to zastanawia mnie fakt dlaczego tu jest moda na działki, budowlane co prawda, blisko nowo otwieranego szybu. Czy ci ludzie aż tak bardzo lubią jak im się ziemia "kołysze" pod nogami ??? Ja się nie mogę do tego do dziś przyzwyczaić ;)

Posted

iwa63 napisał(a):
Acha teraz dopiero zauważyłam że mam 100 stronkę

Jesteśmy już na 101 stronie,ale przesyłam spóźnione gratulacje z okazji seteczki :popcorn: :cunao: :beerchug:

Pozdrawiamy :multi:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Doskonale Cię rozumiem, też bym nie chciała działki z widokiem na szyb :(
Od kiedy mieszkam w Głogowie (półtora roku) to zastanawia mnie fakt dlaczego tu jest moda na działki, budowlane co prawda, blisko nowo otwieranego szybu. Czy ci ludzie aż tak bardzo lubią jak im się ziemia "kołysze" pod nogami ??? Ja się nie mogę do tego do dziś przyzwyczaić ;)

moze teren nie jest drogi...a po drugie wiesz jak husta to po czasie wystepują pekniecia a wtedy kopalnia wyplaca za taki remoncik;)

Cze Toficzki:)

Posted

Pegaza napisał(a):
moze teren nie jest drogi...a po drugie wiesz jak husta to po czasie wystepują pekniecia a wtedy kopalnia wyplaca za taki remoncik;)

Ceny właśnie tam są wysokie, ale masz racje wszyscy chyba liczą na odszkodowania z kopalni a że KGHM nie jest biedną firmą ...

Posted

jot11 napisał(a):
Jesteśmy już na 101 stronie,ale przesyłam spóźnione gratulacje z okazji seteczki :popcorn: :cunao: :beerchug:

Dzieki sama jestem zaskoczona że stuknęła mi 100

Natalia&Lola napisał(a):
Pozdrowienia dla Tofisia i jego pańci :)

dziekujemy i również pozdrawiamy

jot11 napisał(a):
Iwonko,wpadam aby zdjęcia świeżutkie obejrzeć a tu nic :shake:

Popraw się proszę :mad::mad::mad:

Poprawie się :oops: jakoś tak mi zeszło że fotek nie robiłam:shake:

Pegaza napisał(a):

Cześć

Viky i Ja napisał(a):
I znowu zagadałam się z Darią i zapomniałam przywitać z Iwonką i Toffisiem :(
Już się poprawiam:
witamy serdecznie :loveu:

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i pozdrowionka ślemy:loveu:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Faktycznie Jolu niebawem :diabloti:

Tak,tak.A później będzie setka trzecia,czwarta i dojdziemy do połówki.....:megagrin::megagrin::megagrin: