Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetny filmik :D
My póki co stoimy na rollerach i to gumowym dyskiem z frisbee, co i tak uważam za sukces biorąc pod uwagę to, że Aza jeszcze niedawno nie chciała go wziąć do pyska. xD

Posted

Cześć kochani!

My na necie ostatnio sporadycznie-praca,uczelnia i...przeprowadzka:roll:
Nie wiem jak długo będziemy bez neta,bo finansowo za krucho żeby podciągać łącze,a w bloku sami starsi ludzie wiec nikomu net nie potrzebny:placz:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Onomato-Peja']Witamy ! Jak sprawuje się nasz kaganiec ;) ? Nie przeszkadza Ringulcowi ; ) ?
P.S. Nowe fotki by się przydały ; )[/QUOTE]

aaaaa!!! :P Nie Ringulcowi a Paculcowi :P
tonacja, wina Twoja i Twojego banera, który ujrzałam przed napisaniem posta :PP :evil_lol:

Posted

Cześć słonka
:multi:
:loveu:Karolcia-przecież wiesz ze my kochamy tylko Was:loveu:
Mieszkamy teraz w Dąbrowie Górniczej,ale tak czy siak codziennie dojeżdżam do Sosnowca-do pracy. Paco niestety okazał się problematycznym sublokatorem.Kiedy nie ma nikogo szczeka i wyje dodatkowo robiąc niemałą demolkę w mieszkaniu:shake:
Kiedy tylko moge odwoze go do rodziców żeby łosiek nie siedzia sam,ale na dłuższą metę jest to mocno uciążliwe-zarówno dla mnie jak i rodziców.Myślę nad zakupem klatki kennelowej żeby wyelimonować chociaż trochę szkody przez niego poczynione:-(

Posted

Agniecha93 napisał(a):
Ale wyrósł :)
Jakie macie dyski i jak długo wytrzymują?

Dyski mamy:
1 szt. Praxis Distance
1 szt. Praxis Freestyle
1 szt. Hero Air 235 Pomarańczowy
1 szt. Hero Xtra 235 Distance Granatowy
1 szt. Hero Xtra 235 Freestyle Biały
Praxis distance niestety poległ:eviltong:
Ogółem trzymają się nieźle ale nie pozwalam kudłatego na żadne przeciąganie,podgryzanie czy memłanie dysków