Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zumka jest niesamowitym szczeniakiem- nic nie niszczy :-o nie rusza butów,kabli, niczego! Ma swoje zabawki i tylko nimi się zajmuje. Od kilku dni mam w domu mega przewałkę -stosy bambetli walają się po całej chacie- mała parę razy zostawała sama z tym bajzlem i nic nie ruszyła, totalnie NIC :-o
Takiego szczeniaka jeszcze nie miałam na dt- anioł nie pies :mdrmed:

Angels- to jest ta łąka na której kiedyś sprawdzaliśmy relacje Twojego psiura z Agrafką :) Jakbyście chcieli kiedyś zahaczyć w moje okolice,to daj znać ;) A na marginesie-wybieracie się może w najbliższym czasie na pola mok.?

Posted

Jesteśmy z powrotem cali i zdrowi ;)
Padł mi net,więc piszę dopiero dziś z kompa brata.
Zumi spisała się na medal- mała (w sumie już nie taka mała-sięga pod kolano) jest super :loveu: i coraz intensywniej rozważam czy jej nie zostawić u siebie :oops::oops:

Sylwia-dzięki!- pogoda się udała :)

Kashdog- :bye: witamy na wątku! co do tych domków,to jakoś średnio idzie..ale nie martwi mnie to specjalnie ;)
a fotki robię canonem EOS 20D (za "czasów" Fifi robiłam nikonem), fajnie,że Ci się podobają :)
Postaram się niebawem powstawiać parę z ostatniego wyjazdu.

Posted

Nie oddawaj jej!!!!:loveu:Zobaczysz bedziesz potem zalowac,na fotkach wygląda jak cudo, jeszcze do tego piszesz ze taka grzeczna,gdzie ona bedzie miala lepiej jak u Ciebie?;)
Jak odwiozlam mojego tymczasowicza do DS to potem przez tydzien nie moglam wyjsc z deprechy tak za nim tęsknilam,na twoim miejscu bym jej za zadne skarby nie oddawala:mad:Buziaki dla Zumi

Posted

jeśli zostanie u Ciebie to będzie najszczęśliwsza na ziemi, jeśli jednak ją oddasz do adopcji to na pewno znajdziesz jej super dom w którym będzie najszczęśliwsza na ziemi -czyli tak czy siak będzie jej w życiu dobrze:p