Musiałek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ja wróciłam wczoraj od weta i szok :crazyeye: co się nasłuchałam :crazyeye: że jakis pies krótkonosy po tej wystawie dostał udaru słonecznego (ugotował się) i padł :-( i jakiś cane corso na ringu :-( Czy to prawda ???? czy jakieś ploty ???? :angryy: Quote
Bulwinka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ja też słyszałam o dwóch śmiertelnych przypadkach na warszawskiej wystawie :roll: :-( Quote
Asiaczek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ja słyszałam, że rzeczywiście jakiś buldożek francuski dostał udaru na ringu, ale został odratowany. O drugim przypadku - nic nie słyszałam. Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Cane corso były dwa szczeniaki wyciagniete z zamknietego samochodu i odstawione były do weta, ale podobno żyją. jakis kretyn z jednym szczeniakiem chodził po wystawie szukająć nabywców, a dwa zamknął w samochodzie.:angryy: Quote
sylrwia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Asiaczek w sobote to było. Ta Warszawska Straz dla Zwierząt łaziła po parkingu i terenie wystawy i właśnie na parkingach jak trafiali na sprzedaż szczeniaków to straż miejska wzywali. I tak trafili na te zamkniete szczeniaki. Quote
Bulwinka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='sylrwia']Asiaczek w sobote to było. Ta Warszawska Straz dla Zwierząt łaziła po parkingu i terenie wystawy i właśnie na parkingach jak trafiali na sprzedaż szczeniaków to straż miejska wzywali. I tak trafili na te zamkniete szczeniaki.[/quote] mówili nawet o tym przez mikrofon z ringu głównego . Quote
Musiałek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no to własnie ponoć tego buldozka trzeba było uspić bo miał udar mózgu :-( Quote
karenina Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ta, ta cała Straz dla Psów w niedziele to juz sie tak rozszalała, ze chcieli wybijac szybe w moim samochodzie, w którym chodził silnik i klimatyzacja, siedziały w samochodzie psy, a razem z psami w samochodzie był mój szanowny TZ. :evil_lol: Panowie sie tłumaczyli, ze TZa nie zauwazyli :evil_lol: Quote
Bulwinka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='karenina'] w samochodzie był mój szanowny TZ. :evil_lol: Panowie sie tłumaczyli, ze TZa nie zauwazyli :evil_lol:[/quote] ale numer !!! Quote
sylrwia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :roflt: [B]karenina[/B] bo to straz dla zwierząt a nie ludzi dlatego tz-a nie widzieli:evil_lol: Quote
karenina Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='sylrwia']:roflt: [B]karenina[/B] bo to straz dla zwierząt a nie ludzi dlatego tz-a nie widzieli:evil_lol:[/quote] Masz racje, na to nie wpadłam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ja o tym zdarzeniu to słyszałam dopiero od innych, bo w sobotę to miałam sędziowania na ringu. ale makabra! Pzdr. Quote
Różyczka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Proszę o fotki sznaucerów miniaturowych białych i pieprz i sól z wystawy, gdyby ktoś miał:modla: :modla: :modla: Bardzo mi zależy Z góry dziękuję Quote
malgosia_1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 jesli znajdziesz interesujaca fotke w relacji z wystawy na stronie: [URL]http://serwis.atena.vip.interia.pl/[/URL] to byc moze bede mogla Ci pomoc. Quote
Różyczka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='malgosia_1']jesli znajdziesz interesujaca fotke w relacji z wystawy na stronie: [URL]http://serwis.atena.vip.interia.pl/[/URL] to byc moze bede mogla Ci pomoc.[/quote] Niestety nie ma:placz: :placz: :placz: popytam się jeszcze sznauceromaniaków. W każdym razie bardzo dziękuję. Zdjęcia są super Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A wiadomo kiedy można się spodziewać potwierdzenia CACIBów...? :) Quote
Recommended Posts