Flaire Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='flashka-g']ale ile?? 8)[/quote] [url]http://www.zkwp.pl/wyst05pl/warszawa_M.html[/url] Quote
flashka-g Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 dzieki;] po prostu wczesniej mi sie ta stronka nie otwierała;] 8) Ja zgłaszam...najwyzej zlecimy z bdb;p Quote
ofca Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 A ja ze względu na drastyczna zmianę sedziego juz wycofałam.Nie było z tym problemów,cóż szkoda ze pod "wlasnym domem" sie nie powystawiamy,ale są inne wystawy w innych krajach. 0X 0X 0X i tyle. pozdrawiam iwona Quote
Gośka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ja też planuję Warszawę, tyle że jakoś zawsze mamy pecha, ale może tym razem się uda;) Quote
AnkaW Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Gośka nie wywołuj wilka z lasu, musi się udać :lol: Quote
blaira Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 To ja mam pytanko do Lary albo innych obeznanych, wysylalam do ZK podanie o pomoc przy wystawie jako wolontariusz, czy mam to jeszcze raz wysylac, czy jak? Quote
Lara Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 wyslij jeszcze raz, mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol: Quote
AnkaW Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Gośka']Tfu, tfu, odpukuję, tym razem się uda. :lol:[/quote] To rozumiem. Właściwa postawa. Będziesz z dużym pudlem? Quote
blaira Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Lara']wyslij jeszcze raz, mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol:[/quote] hehe dzieki, wysle jak bede miala troche wiecej czasu, mam nadzieje ze tym razem nie spala a jak tak to nastepnym razem wyryje na jakims kawalku blachy :lol: . A powiedz rozumiem ze wystawiasz czyli pewnie nie bedziesz sie glaszac do pomocy? Quote
Lara Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 sunie ma mi kto wystawic co prawda i chetnie pomoglabym przy wystawie ale w kwietniu, teraz w lipcu mam mniej czasu wolnego :D wiec nie wiem czy sie zglosze :hmmmm: Quote
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A jak dzisiaj chciałam sprawdzić czy moje zgłoszenie wpłynęło to po 15 minutach czekania dostałam tel. kom. co bym sobie do Olsztyna zadzwoniła i tam sprawdziła, bo tam katalog robią. :evil: Quote
Gośka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='AnkaW'][quote name='Gośka']Tfu, tfu, odpukuję, tym razem się uda. :lol:[/quote] To rozumiem. Właściwa postawa. Będziesz z dużym pudlem?[/quote] Tym razem z toyem czarnym :wink: Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Zgłosiłam telefonicznie!!! :D I Okiiego i Ojosan :D Znając życie,Okii wyłysieje na maxa na 9.07.,a Ojo dostanie później cieczkę i ciekawe co zrobię? :wink: :o Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja zgłosiłam osobiście :D Matagi, dlaczego wszystko tak czarno widzisz??? :lol: Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='adda']Ja zgłosiłam osobiście :D Matagi, dlaczego wszystko tak czarno widzisz??? :lol:[/quote] [b]Adda! :P [/b] Ja widzę może nie czarno,ale w szarościach :wink: Z akitami zawsze mi Warszawa jakoś "nie tak" wychodzi :wink: A co do Okiiego,to wyszła mu część podszerstka przed Łodzią,teraz trochę z kryzy i się zatrzymało,nic nie wyrwę nawet na siłę.Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć,i 9.07 pokazać w Warszawie,a później 24.07 w Augustowie i w sierpniu rodzimy :D Ale moje suki robić w tym roku zaczęły jakieś kombinacje z cieczkami :o Zamiast mieć je w lutym,podostawały pod koniec czerwca :evil: I nic nie da się przewidzieć,ani zaplanować :evilbat: Quote
Zeliika Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='Lara'] mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol:[/quote] Jak bylam w zwiazku zaniesc zgloszenie, to widzialam, jak dziewczyny materialy z kwietniowej wystawy "wpuszczaly" w niszczarke do dokumentow. Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='Matagi']Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D [/quote] A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D [/quote] A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o[/quote] :lol: Ojjjjjjjjjjjjj!!!! Nie wiesz,że reklama czyni cuda? :wink: Po sierpniowym wypadzie na polskie wybrzeże,gdzie sprzedamy drogocenne szczenięta za grubą kasę,taka fama pójdzie w świat,że w pażdzierniku pojedziemy na jakąś plażę w Hiszpanii albo na jaką Martynikę i tam będziemy dalej sprzedawać :lol: Stać nas będzie przecie po sierpniu na wojaże :wink: :lol: :wink: A na zimę pomyślę o Akirze,coby wczesną wiosną pojechać na jakiś inny,ciepły kontynent z drogocennymi szczeniętami. :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='Matagi']w pażdzierniku pojedziemy na jakąś plażę w Hiszpanii albo na jaką Martynikę[/quote] No chyba, że!!! :lol: Quote
Lara Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ja tez osobiscie papiura zgloszeniowego zanioslam :D W koncu wystawa na miejscu i nie trzeba bedie rano wstawac :D [quote]Jak bylam w zwiazku zaniesc zgloszenie, to widzialam, jak dziewczyny materialy z kwietniowej wystawy "wpuszczaly" w niszczarke do dokumentow.[/quote] te papiery od kwietnia zawalaly niezly metraz w oddziale... :wink: ale cos sie strona warszawskiego oddzialu zmienila... a taka ladna byla.... :-? Quote
Recommended Posts