jula&czaga Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hejka! a czy moze ktos wie cos o katalogu przedwystawowym?? kiedy sie moze pojawic?? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='kingula']Ja tez bede z samoyedami ;) Powodzenia dla wszystkich :p[/quote] No Kinguś, ja zgłosiłam Wysłannika - co z tego wyjdzie zobaczymy :evil_lol: Nie wiesz czy Gosia będzie? Quote
kingula Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No to super, dawno juz Spikiego nie widzialam. A czy Gosia bedzie to nie wiem, zapytam ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Spike wreszcie włos odzyskał, ale dzisiaj znów patrze, że mu się rana zrobiła - alergik, złapie jedną pchłe i już cały w ranach... Z Gosią się spotkam w Augustowie, więc sama się jej zapytam, a czy ona nie będzie na obozie przypadkiem? :) Quote
madalenka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Chcialabym Was poznac ... Nikogo prawie nie znam, a chyba przyjemniej jest, jak sie wszyscy znaja. Tymbardziej, ze to bedzie nasz debiut i sie strasznie boje... :oops: Quote
kingula Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A nie wiem czy bedzie na obozie, odkad nie ma stacjonarnego tel. kontakt sie nam znacznie zmniejszyl :shake: Madalenka to zapraszam do ringu samoyedow :p I trzymam kciuki za debiut ;) Quote
madalenka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dziekuje!!! Jak nie zablodze, to do was zajrze na pewno!!! Bede i w sobote i w niedziele. :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 My też będziemy trzymać kciuki! I zapraszam w sobotę do seterów, a w niedzielę na Westy :) :) :) Kinguś - Gosi nie będzie w Warszawie, bo właśnie do niej dzwoniłam :( Quote
madalenka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 O jak fajnie! :cool3: Zjawimy sie z wielka checia. :razz: Quote
kingula Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Marta rozumiem, ze west to ten o ktorym zesmy kiedys rozmawialy? :razz: Czy to bedzie debiut? My tez w sobote jestesmy :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Debiut, w młodzieży. Ale ja o Westach to mam średnie pojęcie, więc błagam Kinga pomóż nam, bo Ty masz ręke do "białasów" :) Quote
kingula Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nie ma sprawy, ja do pomocy chetna- ale w jaki sposob? :evil_lol: Quote
kingula Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :lol: wiec powiedz o ktorej a bede trzymac kciuki :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nie no ogólnie nie wiem czy sobie poradze z tymi pudrami itp. a można powiedzieć, że Ty w tym chyba obeznana, bo nie wiem czy ktoś od Westów się nad nami zlituje i nam pomoże, ja wezmę go chyba w sobotę też żeby się trochę przyzwyczaił i zobaczymy czy trzeba dużo pudru na wygraną :evil_lol: :lol: Quote
Agasia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Nie no ogólnie nie wiem czy sobie poradze z tymi pudrami itp. a można powiedzieć, że Ty w tym chyba obeznana, bo nie wiem czy ktoś od Westów się nad nami zlituje i nam pomoże, ja wezmę go chyba w sobotę też żeby się trochę przyzwyczaił i zobaczymy czy trzeba dużo pudru na wygraną :evil_lol: :lol:[/QUOTE] ja będe w pogotowiu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Diana14 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jest już plan sędziowania na stronie zk warszawa i wykaz zgłoszonych psów z dopiskiem klasy, rasy i imieniem...tyle, ze według nazwisk właścicieli wiec się troszkę konkurencji naszukacie:evil_lol: Quote
karenina Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Diana14']Jest już plan sędziowania na stronie zk warszawa i wykaz zgłoszonych psów z dopiskiem klasy, rasy i imieniem...tyle, ze według nazwisk właścicieli wiec się troszkę konkurencji naszukacie:evil_lol:[/quote] Ee wcale sie nie naszukamy. Myk myk i juz. Tylko trzeba wiedziec jak :evil_lol: Quote
Gazuś Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ulala :lol: Z Dockiem mam 14 psów w klasie - źle nie jest, liczyłam na 20. Quote
Cavisia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :lol: :lol: A ja mam tylko 4 w klasie :) W tym młodzieżową i dorosłą zwyciężczynię klubu :) Młodzieżowa już pokonana w Lublinie, teraz czas na dorosłą:evil_lol: Quote
Agasia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A ja mam najwiece 5 na tej wystawie :D :D Szczesciara :D Quote
Guest ajsonowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='jo-jo']Oleńko w sobote czy w niedziele? :razz:[/quote] 8.07.06 ja nie wiem co to za dzien :eviltong: Quote
Recommended Posts