Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gazuś']Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll:
Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol:[/quote]

Baba ostatnio koncertowala w Szczecinie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,następny występ jest w Augustowie,:evil_lol: ,noooo,a później Warszawa!:evil_lol: A tak w ogóle,to Babie sie chyba wydaje,że jest akitą.....wszak pośród nich żyje....;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gazuś']Co mi się wkręciło, że Baba to Akita? :roll:
Hihi, a już się bałam, że zacznie "śpiewać" na JH :evil_lol:[/QUOTE]
nie nie, Baba to shiba z krwi i kości ;)
jak chcecie Anate na wystawe to piszcie na pw :)

Posted

Ja będę z labkiem, proszę wytłumaczcie jak dojechać samochodem, będę jechała od strony Gdańska Wisłostradą, ale jak dalej? Gdzie się kierowac?

Posted

[quote name='sylrwia']A godzinki? Zależy mi na tej informacji bo chodzi mi o czas dojazdu, jade pociagiem i nie wiem w który sie pakować.:lol:[/quote]

na 99% bedzie plan sedziowania :-)

Posted

[quote name='Matagi']Baba ostatnio koncertowala w Szczecinie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,następny występ jest w Augustowie,:evil_lol: ,noooo,a później Warszawa!:evil_lol: A tak w ogóle,to Babie sie chyba wydaje,że jest akitą.....wszak pośród nich żyje....;)[/quote]

Mam nadzieję że będzie w niedzielę :cool3: , mam wielką ochotę posłuchać prawdziwego koncertu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Mam nadzieję że będzie w niedzielę :cool3: , mam wielką ochotę posłuchać prawdziwego koncertu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
niestety piątka jest w sobote.. wiec nie będzie koncertującej Baby ;)

Posted

[quote name='Agappe']niestety piątka jest w sobote.. wiec nie będzie koncertującej Baby ;)[/quote]

No to my słyszymy a może i dotrzemy po głosie do Was :razz:

Posted

[quote name='Agappe']niestety piątka jest w sobote.. wiec nie będzie koncertującej Baby ;)[/quote]

Jaka szkoda :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Martyna']na 99% bedzie plan sedziowania :-)[/quote]

A czy bedzie to podane w formie kastalogu przedwystawowego?

A czy juz ktos dostał potwierdzenie?

Posted

[quote name='Gazuś']Ja dostałam tylko to mailowe.... Na potwierdzenia listowne nie ma co liczyć przez poniedziałkiem, tak myślę.[/quote]

Ojej... to nie dobrze... ja wyjezdzdam juz w sobote, czyli pierwszego do Warszawy... potwierdzenie mnie nie dogoni juz pózniej...:shake:

Posted

No już nie mogę się doczekać tej wystawy :) mieszkam tuż obok Gwardii, więc w tym roku mam komfortowe warunki :P od metra racławicka można dojechać 172 lub 301 jakies 3-4 przystanki, nie trzeba koniecznie robić spacerku :D pozdrawiam!

Posted

Ojej :modla: niech ktoś przygarnie do samochodu Nugatową. Ja będe z Fortkiem może sie znajdziemy i poznamy w realu.

Czy gdzieś w okolicy wystawy jest miejsce gdzie pies spokojnie może pobiegać? Bez wystawowego hałasu i tłumu?