Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolka a który to dzień? A może termometr jest uszkodzony, zmierz sobie temperaturę, moze sama masz 65 stopni;) . U wieloródek wyciek siary jest nawet do tygodnia przed porodem, sam czop odchodzi na mniej więcej 24 h przed, więc wszystko jest możliwe jeszcze. :-)
Nie martw się, będzie dobrze. Porodu i tak nie przegapisz, suczo cie obudzi, postaraj się spać, bo potem padniesz w nocy gdy będziesz najbardziej potrzebna. A ty jeszcze bardziej musisz na siebie uważac niż my :cool3:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdziłam, ja mam 36,4 czyli termometr ok :multi:

Dziś jest 59 dzień ciąży.

dziś o 12 dami ma 37,0 stopni :crazyeye:

Cały czas jest wyciek ze sromu, gęsty, przeżroczysty, jest już od kilku dni, więc to chyba jeszcze nie czop.

Posted

[quote name='karolka']Sprawdziłam, ja mam 36,4 czyli termometr ok :multi:

Dziś jest 59 dzień ciąży.

dziś o 12 dami ma 37,0 stopni :crazyeye:

Cały czas jest wyciek ze sromu, gęsty, przeżroczysty, jest już od kilku dni, więc to chyba jeszcze nie czop.[/quote]

Karolka ja to znawca nie jestem ale na pewno dzis w nocy urodzi . Zobaczysz .Powodzenia.

Posted

Karolka cierpliwosci :lol: , to dopiero 59 dzień jak piszesz. Temperatura jest nadal jeszcze wysoka.U moich wszystkich suk zawsze następował spadek tempertatury 36,2-36,5 i po tym spadku w 24-48 godzin następowały porody.
3 dni temu oszczeniła się moja suczka poród nastąpił w 27 godzin po spadku temperatury, urodziła w 62 dniu ciązy ( tylko 1 raz ja kryłam) urodziła 7 szczeniaczków:lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Przecież maluchy nie wyskakują jeden za drugim, że trzeba je łapać w pośpiechu... Można w międzyczasie uspokoić towarzystwo:razz: U nas na razie cisza... przed burzą :cool3:
56 dzień minął...[/QUOTE]

Niekoniecznie. U mnie tak wyskakiwały niemalże jeden za drugim. :)

Posted

U nas była dziś ciężka noc.Sunia nie mogła sobie znaleść miejsca,szwendała się i szwendała.Chyba zaczął jej się rozpuszczać czop śluzowy,bo bez przerwy się lizała.O 4 się uspokoiła i teraz sobie śpi.Myślę,że dziś w nocy lub jutro rano nastąpi godzina zero:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Cześć dziewczyny, miała problem z kompem, u nas spokój, tzn, 2 dni temu juz myślałam że się zacznie ale nagle wszystko ustałao, tem. wróciła do 38,1, i DEMI cały czas śpi, przestała kopać i dyszeć, poprostu śpi i je na zmianę, martwię się to juz 63 dzień.
A co u ciebie Ewita, który dzień?

Posted

Karolka 11.10 pisałaś ze to 59 dzień , czyli dzisiaj jest 62 a nie 63 dzień ciązy.
Spokojnie , bez nerwów.Równie normą są porody w 64- 65 dniu.
NO ale Twoja suka i tak jeszcze ma 1 dzień czasu.:lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Co by wam sie za dobrze wekend nie spedzało, powiem wam, że chyba się zaczęło. :eek2:
Będę zaglądać jak coś się wykluje, ale parę godzin przed nami ;)
Miłego weekendu :evil_lol:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Miałyście być 3 w kolejności,a okazuje się,że będziecie pierwsze.............Czekam w napięciu na dobre wiadomości i trzymam kciuki:cool3::cool3::cool3:

Posted

Ot psikus. ;) Szybko zleciało...na razie czekamy. Suczo zieje, jest niespokojna, nie może znaleźć sobie miejsca, nie chce iść na dwór, kopie i podgryza prześcieradło, zjadła łaskawie mój jogurt i jedną pierś z kurczaka. Przykleiła się do posłania :lol: