Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AmiX']iberia ale masz śliczne maleństwo:loveu:
Jeszcze trochę większych fotek moich diabełków.:evil_lol:

czy to to cudo pożarło kabel od netu :) A tak niewinnie wygląda :) Urocza

Posted

[quote name='Jofka']Slodki...hymmm niech bedzie,ale te ostatnie zdjecie bardziej pokazuje jego oblicze,,,mroczne oblicze...jest strasznie niegrzeczny

Ach.. co Ty gadasz Jofka .. Tolek to taki słodziak :loveu:

[quote name='iberia']ibi to słodka rozrabiara mówie na nią odkurzacz co na oczach to wróg dziś dorwała papierosy

IBI - jesteś the best!! :diabloti:

Posted

Dziewczyny z tej naszej złotej dziewczyny (amstaffki) to się ostatnio rozrabiak zrobił :diabloti:pogryzła nie tylko kable ale i kawałek wykładziny w hotelu:evil_lol:…nie licząc naszych strat:evil_lol:… chyba przechodzi okres dojrzewania:oops:

Diabełki w biegu:diabloti:

POLSKA ZŁOTA JESIEŃ

cały pobyt było tak

a od 2 dni jest tak...:shake:

Posted

[quote name='Jofka']Dzisiaj to mi tu tylko Jessi brakuje....:mad::placz::-(

Hehe.. no już już, co się tak gorączkujesz :)
Jessi po wczorajszej kąpieli

No i zapraszamy do galerii .. właśnie stworzyłam :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Hehe.. no już już, co się tak gorączkujesz :)
Jessi po wczorajszej kąpieli

No i zapraszamy do galerii .. właśnie stworzyłam :cool3:
Ona jest po prostu boska!!!!!! Aż Tolinek się obudził na jej widok...hym hym:cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']No to jeszcze jedno specjalnie dla niego :

Oj oj oj widzę,że Tolek fdzisiaj w nocy nie zaśnie, taka śliczna panienka...no no no..

Posted

A tak swoją drogą to żałuje,że nie zrobiłam Tolinkowi zdjęcia podczas pierwszej kąpieli, wyglądał jak szczurek...taki chudy zmoczony....

Posted

A my mamy zdjątka z pierwszej kąpieli, pokażemy w galerii ale chyba też już były :) W galerii bedą coraz nowsze zdjątka, aż dojadę do dziś :eviltong: No a te zdjątka co przed chwilą wgrałam są z wczoraj więc aktualne :)

Posted

tigrunia napisał(a):
A my mamy zdjątka z pierwszej kąpieli, pokażemy w galerii ale chyba też już były :) W galerii bedą coraz nowsze zdjątka, aż dojadę do dziś :eviltong: No a te zdjątka co przed chwilą wgrałam są z wczoraj więc aktualne :)

Piękne ma włoski...

Posted

Jofka napisał(a):
Muszę się Wam pochwalić, Tolek nauczył się siadania na komendę!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój Mądraluś!!!

No to brawa dla Tolka :loveu::loveu:

Posted

Jofka napisał(a):
Muszę się Wam pochwalić, Tolek nauczył się siadania na komendę!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój Mądraluś!!!

Tolek jesteś Wielki!!!:smilecol: GRATULUJE
Mam nadzieje że Ibi niedługo też się nauczy. powiem jej że Tolek juz umie może zrobi jej się głupio i nie bedzie chciała być gorsza hahahaha

Posted

iberia napisał(a):
Tolek jesteś Wielki!!!:smilecol: GRATULUJE
Mam nadzieje że Ibi niedługo też się nauczy. powiem jej że Tolek juz umie może zrobi jej się głupio i nie bedzie chciała być gorsza hahahaha

Możesz jej powiedzieć, że Jessi też umie , może to też podziała :lol:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']No to brawa dla Tolka :loveu::loveu:

[quote name='tigrunia']:multi::klacz::sweetCyb::klacz::sweetCyb::klacz::sweetCyb::klacz::multi:
Brawo Tolek!!

[quote name='iberia']Tolek jesteś Wielki!!!:smilecol: GRATULUJE
Heh Tolek dzisiaj pokazal co potrafi!!! Uczylam go caly tydzien i ni a dzisiaj na kazde zawolanie ladnie siadal!!!
Ibi na pewno niedlugo sie nauczy, przeciez madra z niej dziewczynka.
Nie chwalcie tak Tolinka,bo lobuz nie chce sie nauczyc lanie chodzic na smyczy...wredzior:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...