Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczna kobietka - slodzizna - a mojego dzis zdeptal duzy pies bo sie w nasza zmycz zaplatal jak go zawolal wlasciciel :shake: ale maly respektu nabral troche :p bo lecial do kogo popadlo :diabloti: a ten pies bul dosc duzy :crazyeye:

Posted

śliczne maleństwo:loveu:

speddy radze uważac na duże psy, zdepczą psa i będzie po nim,ja mam w domu spokojnego ale na spacerach czesto spotykam z ADHD ;)
I Pipi od razu na rękach noszona:p aż szaleniec nas minie...

Posted

Pegaza napisał(a):
śliczne maleństwo:loveu:

speddy radze uważac na duże psy, zdepczą psa i będzie po nim,ja mam w domu spokojnego ale na spacerach czesto spotykam z ADHD ;)
I Pipi od razu na rękach noszona:p aż szaleniec nas minie...

ale reszta psow dzis byla okej - powochala mu tylek i poszla :p wiesz on tez musi byc swoj w parku miedzy psami :diabloti: tak to juz beda go znac :cool1: ale ten naprawde niechcacy :p zaplatal sie w nasza smycz :shake: niedorajda po adolfie :lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Booski sweterek :loveu: i to spojrzenie - zwala z nóg!

Heheh milo nam...tylko ten sweter akie troche niemeski,ale Tolek sie nie skarzyl

Posted

speddy napisał(a):
tolek power :diabloti:

jaki on maly jest slodki piesek:loveu:

Slodki...hymmm niech bedzie,ale te ostatnie zdjecie bardziej pokazuje jego oblicze,,,mroczne oblicze...jest strasznie niegrzeczny

Posted

Shahar napisał(a):
Jofeczko najbardziej ubawiło mie to ostatnie zdjecie :lol: powinno byc wegług mnie podpisane: łaaaaaaaa potwór mnie chce złapać!!!!!!!

tez mi sie podoba!!!! potwor normalny,potwor!!!
Pozdrawiam:loveu:

Posted

[quote name='Jofka']Ibi to slodziaczek i to ciekawski slodziaczek...fajnie wystawia jezorek:eviltong:

ibi to słodka rozrabiara mówie na nią odkurzacz co na oczach to wróg dziś dorwała papierosy

Posted

[quote name='Aga76']Aniu,

jak zwykle zdjęcia piękne, Etienna jest bardzo fotogeniczna, a krajobrazy zapierają dech w piersi

[quote name='tigrunia']Piekna :loveu: Eti :bluepaw: lapka od Jessi

[quote name='Cynia']Amix śliczne i krajobraz i Etienne :loveu: może wkleisz większe fotki ?? proszę ;)

[quote name='Shahar']Aniu Etienka jak zwykle zachwycajaca :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Yorkie']Tak, Eti śliczna :loveu:

[quote name='Kaladan']Popieram, Etienka przecudowna :loveu: Ech zazdroszczę Wam tych gór. Ja mam widok z okna akademika...

Witam bardzo dziękuje za miłe słowa;). Dopiero teraz pisze ponieważ internetu na hotelu nie było, myśleliśmy że to z powodu śniegu a co się okazało nasza amsaffka przegryzła kabel:oops:co za diabeł:diabloti:.
Fotki wstawię ale chyba dopiero w domu bo internet na hotelu jest nie za szybki...
Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...