Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za komplementy

Kaladan napisał(a):
Beata, maluchy cudne. Aż mi się przypomniało jak mój potarganiec był taki malutki...

Ja pamiętam jak moja była taka mała, a to już 3,5 roku minęlo i mamuśką jest.

Aga76 napisał(a):
Brak mi słów - fantastyczna sesja rodzeństwa, wspaniałe maluszki, pełne uroku, werwy i niesamowitej gracji.

o tak werwy to one mają za 10 szczeniaków a nie za 3, gracji... chyba jak śpią :evil_lol:, bo napewno nie wtedy gdy się ganiają i gryzą, wtedy do diablątka wcielone, ale moje kochane diablątka.
Aż sobie nie wyobrażam jak pusto i cicho będzie jak pojadą do nowych właścicieli. Sunie jeszcze przed świętami nas opuszczą, dobrze że chlopak narazie z nami zostaje, bo byłoby sumtno w domku jak by tak wszystkie razem zniknęły, ale jak i on znajdzie nowy domek to... w końcu się wyśpię, bo dzis mi o 4:20 zrobiły pobudkę :mad:.

A jak ktoś ma ochotę zobaczyć więcej fotek maluchów, to zapraszam do ich galerii-adres stronki w moim podpisie.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaladan napisał(a):

Aniu, Etienka pięknieje z miesiąca na miesiąc. Gratuluję Ci takiej damy!

Kaladan dzieki :) czekam z niecierpliwością na fotki Di:loveu:...juz tak dawno ich nie było:cool3:

Beata maluch cudne i imiona dałaś im świetne:loveu::loveu::loveu:

Posted

To już wrzucam dzisiejsze :) Dawno nie było, bo byłam zaaferowana gordonami. Nasza Rubia spodziewa się dzieciaczków, a z Chani byliśmy w tym tygodniu na Węgrzech z wizytą u narzeczonego :)

Di 14 miesięcy

Posted

Ale wyrosła:crazyeye: śliczna jest!!!:loveu::loveu::loveu:
Faktyczne jest pewne podobieństwo ale pokrewienstwa chyba nie ma...??
Di jest chyba minimalnie wieksza czego jej zadrościmy:oops::) bo Eti to krasnal:shake:

Posted

AmiX napisał(a):
Ale wyrosła:crazyeye: śliczna jest!!!:loveu::loveu::loveu:
Faktyczne jest pewne podobieństwo ale pokrewienstwa chyba nie ma...??
Di jest chyba minimalnie wieksza czego jej zadrościmy:oops::) bo Eti to krasnal:shake:

jakie ma wymiary, zwlaszcza w klębie?

Posted

AmiX napisał(a):
Wstyd sie przyznać ale nigdy nie sprawdzałam...własnie miarka poszła w ruch i wyszło 22cm w kłebie....krasnal:lol:

no wiesz, to nie jest duzo, ale i nie tak juz tam malo, nie 18 cm przeciez ;)

Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
no wiesz, to nie jest duzo, ale i nie tak juz tam malo, nie 18 cm przeciez ;)

Moze i tak ale tylko 2 razy udało nam sie spotkac na spacerze mniejszego yorka od Eti(nie licze tu wystaw):lol: a ja zawsze byłam zwolennikiem tych sporych yorków a teraz mam kruszyne;)

Posted

iberia napisał(a):
Aguś podaj namiary na waszego fryzjera :)

Trendy fryz!!!

Paryski Mistrz Fryzjerstwa o dziwnie brzmiącym nazwisku Sunepodkoldre :cool1:

Posted

Aga76 napisał(a):
Paryski Mistrz Fryzjerstwa o dziwnie brzmiącym nazwisku Sunepodkoldre :cool1:

Oj Aguśśśśś :loveu:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Z akcentem na E- Sunepodkoldré
Znamy go tyz.

Ooo właśnie właśnie :loveu:

Całkiem ten tego jest, prawda Anusia?

Posted

Aga76 napisał(a):
Ooo właśnie właśnie :loveu:

Całkiem ten tego jest, prawda Anusia?

Wiedzialam, ze o niego Ci chodzilo :loveu:

No calkiem ten, ale u nas tak bardziej sie sprawdza Pierre Pyskiętré /nie wiem jak dokladnie on sie pisze, ale tak sie wymawia/. Madzka wiedziec bedzie, bo ona francuskim wlada.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...