beatkacg Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziekujemy za komplementy Kaladan napisał(a):Beata, maluchy cudne. Aż mi się przypomniało jak mój potarganiec był taki malutki... Ja pamiętam jak moja była taka mała, a to już 3,5 roku minęlo i mamuśką jest. Aga76 napisał(a):Brak mi słów - fantastyczna sesja rodzeństwa, wspaniałe maluszki, pełne uroku, werwy i niesamowitej gracji. o tak werwy to one mają za 10 szczeniaków a nie za 3, gracji... chyba jak śpią :evil_lol:, bo napewno nie wtedy gdy się ganiają i gryzą, wtedy do diablątka wcielone, ale moje kochane diablątka. Aż sobie nie wyobrażam jak pusto i cicho będzie jak pojadą do nowych właścicieli. Sunie jeszcze przed świętami nas opuszczą, dobrze że chlopak narazie z nami zostaje, bo byłoby sumtno w domku jak by tak wszystkie razem zniknęły, ale jak i on znajdzie nowy domek to... w końcu się wyśpię, bo dzis mi o 4:20 zrobiły pobudkę :mad:. A jak ktoś ma ochotę zobaczyć więcej fotek maluchów, to zapraszam do ich galerii-adres stronki w moim podpisie.
AmiX Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kaladan napisał(a): Aniu, Etienka pięknieje z miesiąca na miesiąc. Gratuluję Ci takiej damy! Kaladan dzieki :) czekam z niecierpliwością na fotki Di:loveu:...juz tak dawno ich nie było:cool3: Beata maluch cudne i imiona dałaś im świetne:loveu::loveu::loveu:
Kaladan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To już wrzucam dzisiejsze :) Dawno nie było, bo byłam zaaferowana gordonami. Nasza Rubia spodziewa się dzieciaczków, a z Chani byliśmy w tym tygodniu na Węgrzech z wizytą u narzeczonego :) Di 14 miesięcy
Upiór Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Di strasznie podobna do Eti :loveu: to nie jakies siostry czy kuzynki?
AmiX Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale wyrosła:crazyeye: śliczna jest!!!:loveu::loveu::loveu: Faktyczne jest pewne podobieństwo ale pokrewienstwa chyba nie ma...?? Di jest chyba minimalnie wieksza czego jej zadrościmy:oops::) bo Eti to krasnal:shake:
AmiX Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie moge sie napatrzec ale ona śliczna:loveu::loveu::loveu: Ale fotki poprosze częściej:cool3:
Upiór Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 AmiX napisał(a):Ale wyrosła:crazyeye: śliczna jest!!!:loveu::loveu::loveu: Faktyczne jest pewne podobieństwo ale pokrewienstwa chyba nie ma...?? Di jest chyba minimalnie wieksza czego jej zadrościmy:oops::) bo Eti to krasnal:shake: jakie ma wymiary, zwlaszcza w klębie?
AmiX Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wstyd sie przyznać ale nigdy nie sprawdzałam...własnie miarka poszła w ruch i wyszło 22cm w kłebie....krasnal:lol:
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bardzo podobne! Eti nie wydaje się być malutka... ze zdjęć taka w sam raz;) Di wyrosła od ostatniego razu:loveu:
Upiór Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 AmiX napisał(a):Wstyd sie przyznać ale nigdy nie sprawdzałam...własnie miarka poszła w ruch i wyszło 22cm w kłebie....krasnal:lol: no wiesz, to nie jest duzo, ale i nie tak juz tam malo, nie 18 cm przeciez ;)
AmiX Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):no wiesz, to nie jest duzo, ale i nie tak juz tam malo, nie 18 cm przeciez ;) Moze i tak ale tylko 2 razy udało nam sie spotkac na spacerze mniejszego yorka od Eti(nie licze tu wystaw):lol: a ja zawsze byłam zwolennikiem tych sporych yorków a teraz mam kruszyne;)
Anusia & Alutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 http://i48.photobucket.com/albums/f213/beatkacg/Orka/100_2771.jpg aaaaa ratujcie prosiaka :placz: Sliczne szczeniorki! Bosko kudlate :loveu:
iberia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aguś podaj namiary na waszego fryzjera :) Trendy fryz!!!
Aga76 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 iberia napisał(a):Aguś podaj namiary na waszego fryzjera :) Trendy fryz!!! Paryski Mistrz Fryzjerstwa o dziwnie brzmiącym nazwisku Sunepodkoldre :cool1:
tigrunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aga76 napisał(a):Paryski Mistrz Fryzjerstwa o dziwnie brzmiącym nazwisku Sunepodkoldre :cool1: Oj Aguśśśśś :loveu: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Magda Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 hihihi :bigcool::bigcool: My mamy jeszcze metodę wycierania się w dywan, podobne rezultaty
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aga76 napisał(a):Paryski Mistrz Fryzjerstwa o dziwnie brzmiącym nazwisku Sunepodkoldre :cool1: Z akcentem na E- Sunepodkoldré Znamy go tyz.
Aga76 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Z akcentem na E- Sunepodkoldré Znamy go tyz. Ooo właśnie właśnie :loveu: Całkiem ten tego jest, prawda Anusia?
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aga76 napisał(a):Ooo właśnie właśnie :loveu: Całkiem ten tego jest, prawda Anusia? Wiedzialam, ze o niego Ci chodzilo :loveu: No calkiem ten, ale u nas tak bardziej sie sprawdza Pierre Pyskiętré /nie wiem jak dokladnie on sie pisze, ale tak sie wymawia/. Madzka wiedziec bedzie, bo ona francuskim wlada.
ladyyork Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Moja Ineczka- właśnie skończyła 5 miesięcy:loveu:
Recommended Posts