AmiX Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 On jest śliczny!!!!:loveu::loveu::loveu: Widzę ze już ćwiczycie postawę…no i dobrze, bo ćwiczenia czynią mistrza, my też często ćwiczymy żeby dojść do perfekcji ;)a moim zdaniem to nie jest takie proste jak wygląda:shake: Pozdrawiamy braciszka Ania i Eti
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aniu ale Feniksio piknie stoi :loveu: Channelka Twoje psiaki są urocze :loveu:
edi,feti,gusia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witam serdecznie po przerwie :-) Chcialam przedstwaić Wam maleńkich synków Miamki ,którzy powitali swiat w naszym domku tuz przed mikołajkami.Szczesliwa mamusia starannie pielegnuje swoje Skarbki a my mozemy cieszyc sie tym słodkim widokiem ;-) Oto oni Today i Toomorow. Today
Guest Agata_B Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jakie słodziaki :loveu: Marzy mi się taki psiak jak Miami. Po jakim ojcu są maluchy ?
AmiX Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale śliczne maluszki!!!!:loveu::loveu::loveu: Nie mogę się napatrzeć:loveu::loveu:
Magda Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nareszcie doczekaliśmy się maluszków po Miamce - czyli jednak się zdecydowałaś:razz: Teraz to musisz wklejać więcej zdjęć. Ich przyszli właściciele będą na pewno zadowoleni:loveu:
Ramona Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kurcze ale slicznosci i takie malutkie jeszcze to najsłodsze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
pysiulka86 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Maluszki przeurocze, jestem wręcz zachwycona :):):)
Kincia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 O boze jakie one przekochane :loveu::loveu::loveu: Daj foto maluszkow razem z szczesliwa mamusia :eviltong::loveu:
Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 aha, koniecznie pokaz i ojca maluszkow, są takie slodkie i boskie :loveu:
edi,feti,gusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 bedzie i mamusia :-) alw jeszcze jej nie moge wykapac,dopiero jak mae skoncza 2 tyg :-) Miamka to psia dama i nie wybaczylaby mi jak bym Ja pokazala w szlafroku i w walkach na glowie :-) A tatus to moj piesek Decoris Heartbreaker ;-)
danani Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 edi,feti,gusia napisał(a): A tatus to moj piesek Decoris Heartbreaker ;-) Patrząc na jego zdjęcie-to rzeczywiście Heartbreaker :loveu::loveu::loveu: Masz cudowne psiaczki-w tej parze można się zakochać, a dzieciaczki przekochane :lol:
Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):bedzie i mamusia :-) alw jeszcze jej nie moge wykapac,dopiero jak mae skoncza 2 tyg :-) Miamka to psia dama i nie wybaczylaby mi jak bym Ja pokazala w szlafroku i w walkach na glowie :-) A tatus to moj piesek Decoris Heartbreaker ;-) a jak to tak? to ten sam Hetti, ktory wazyl pamiętam okolo 4 kg, a Miami okolo 2 kg. Czy tak mozna? Czy nie balas się, ze szczeniaczki będą za duze dla matki i ona trudno urodzi? :smhair2:
edi,feti,gusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Vici,nie balam sie,poniewaz konsultowalam to z kilkoma lekarzami :-) sunia nosi pieski takie jakie moze urodzic,a moja sunia ma bardzo szeroka miednice.Pieski urodzily sie 80 i 100 gr,gdzie normalnie yorki rodza sie nawet do 160gr :-) Wiec to ze Hatti jest duzy nie znaczy ze dzieci beda duze,bo Jego rodzice sa mali a w miocie sa zawsze szczeniaki mniejsze i wieksze.Miamka urodzila sama bez zadnych komplikacji :-)
edi,feti,gusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Reasumujac dzieci Miamki zapowiadaja sie na yorki 2 kilowe :-)
Guest Agata_B Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No to czekamy za foteczkami Miamki :loveu:
Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):Vici,nie balam sie,poniewaz konsultowalam to z kilkoma lekarzami :-) sunia nosi pieski takie jakie moze urodzic,a moja sunia ma bardzo szeroka miednice.Pieski urodzily sie 80 i 100 gr,gdzie normalnie yorki rodza sie nawet do 160gr :-) Wiec to ze Hatti jest duzy nie znaczy ze dzieci beda duze,bo Jego rodzice sa mali a w miocie sa zawsze szczeniaki mniejsze i wieksze.Miamka urodzila sama bez zadnych komplikacji :-) no to fajnie :cool1: i widzisz jak to jest... a ja ile wiem, to wszyscy strasznie się boją większego samca od samicy, (jezeli chodzi o yorkach)
edi,feti,gusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Vici,ja kiedys tez sie balam i nie rozmnazalam dlatego Miamki(ona ma 3 lata i to sa jej pierwsze szczeniaki)ale na szczescie spotkalam na swojej drodze wybitnych lekarzy którzy wyjasnili mi wszytsko i rozwiali moje watpliwosci.Dzieki nim zdecydowalam sie na szczeniaki,Miamka zostala mama,Hatti tata i pod opieka wybitnych lekarzy moglismy doswiadczyc cudu narodzin tych pieknych pieskow.Trzymaj za nas kciuki :-)
aneczka__wwa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Edytko a ile Hattim waży ?ja tez myślałam że pies musi być mniejszy od suni CUDNE MALUCHY:loveu:
Recommended Posts