GoniaP Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Miód na moje serce :loveu: Mam nadzieję Domiś, że udzieliłaś Pani wszelkich wskazówek co do żywienia? Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):Jakieś nowe wieści o Monciaku?? Jakiś tydzień temu z Państwem się kontaktowałam - wszystko ok, Monti gania po domu z Gackiem, wszystko w jak najlepszym porządeczku. Pani obiecała podesłać zdjęcia. Czekamy. Co do poprzedniego pytania - oczywiście, napisałam Państwu wskazówki żywieniowe. Quote
Helga&Ares Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 " Witam, w załączeniu przesyłam fotki Montiego . Następne będą chyba na śniegu . Jest zdrowy i szczęśliwy. Ma wilczy apetyt i bardzo lubi biegać. Nauczył się od Gacka bardzo ładnie bawić piłeczką. Może godzinami ją przynosić i prosi, aby mu rzucać. Kot się do niego łasi ale Monti chyba trochę boi się kocich pazurków, bo podchodzi do niego z rezerwą. Czasem tylko kota poliże po pyszczku. Jak zrobimy kolejne fotki to prześlę. Pozdrawiam serdecznie Krystyna M." Quote
kamilawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Monti trafił na wspaniały dom!! Foteczki przepiękne! :loveu: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Domiś, dzięki za danie mi znać! Coś niesamowitego, klucha w gardle i poczucie szczęścia szczęściem Montiego. :loveu: :loveu: :loveu: Ogromne podziękowania dla Pani Krystyny!!! :loveu: Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 majqa napisał(a):Ogromne podziękowania dla Pani Krystyny!!! :loveu: Dołączam się do podziękowań! :lol: Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Nie wiem, czy pamiętacie jeszcze tego eleganta? "Witam Pani Dominiko, na wstępie Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2010 dla Pani, Pana Kajetana oraz całej załogi Schroniska no i oczywiście dla piesków, aby znalazły szczęśliwy dom tak jak Monti. Załączam zdjęcia Montiego, tak jak wcześniej obiecałam, na śniegu. Jak widać trochę przytył no i z Gackiem całkiem fajnie się dogaduje, ale jak zdobędzie kostkę to nie popuści i strasznie warczy na Gacka, za to Gacek jak pierwszy wejdzie do łóżka to nie chce Montiego wpuścić i jakoś musimy łagodzić sytuację. W efekcie Monti raczej stara się pierwszy umościć na poduszkach, żeby przechytrzyć Gacka. Jest zdrowy i zadowolony, jak widać na zdjęciach szczęśliwy. Kocha spacery, więc często z nimi wychodzimy. Dziękujemy za Montiego. Daje nam dużo szczęścia. Pozdrawiam serdecznie Krystyna M." ZDJĘCIA W ALBUMIE: http://picasaweb.google.com/dm6172/MontiDs# Poniżej kilka: Quote
kamilawa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cudowny chłopak, wspaniały dom, kochani ludzie. Nic wiecej nie trzeba :) Quote
Recommended Posts