agata51 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='idusiek']Ogonek nie ma ogłoszeń, bo jest dzikuś :oops: kto by chciał takiego psa? Może tu spróbujecie? Nigdy nie wiadomo... http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-hotel-dla-betka-uslugowy-wystawiam-ogloszenia-kup-teraz-do-14-10-a-148289/ Quote
idusiek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ogłoszenia dla niego to ja mogę sama zrobić, z resztą miał juz allegro i nic z niego nie wyszlo, nawet pies z kulawą łapą nie zadzwonił.....:roll:zeby np. zapytac o jego zdrowie :shake: Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jak potrafisz to zrob ogloszenia, ale trzeba napisac, ze Ogonek ( imie tez by trzeba zmienic, na np. czarus lub cos podobnego) szuka osoby, ktora wyjatkowo kocha psy i lubi im przywracac zycie :):) spokojnej z ogrodkiem, majacej duzo ciepla i cierpliwoci. Jest cala masa ludzi ktora chce komus przywrocic zycie:):) Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 idusiek napisał(a):ogłoszenia dla niego to ja mogę sama zrobić, z resztą miał juz allegro Co tam u Ogonka, moze jednak ktos mu pomoze. Ogonek daj glos :):) Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Halo, Halo. Tu Ogonek. Nie boję się juz tak bardzo Ewy, zjadam z ręki smakołyki i nawet daję sie dotknąc a jak jest z psem to i podejdę. No ale na smycz, na spacer ..ni chu............nie pojdę. Od razu przywieram do podłogi i szukam dziury do schowania Ewa nazywa mnie Mr. Hide.... Nie wiem jak długo jeszcze wytrzyma Ewa i ja..:oops: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Czy Ogonek chodzi w obroży? Może spróbować z szelkami? Mój schroniskowiec miał jakiś uraz i panicznie bał się obroży. Nie chciał na spacer wychodzić. Pomogła mu nasza suka - powoli zaczął za nią coraz dalej się wypuszczać. Do tej pory chodzi w szelkach. Biedny Ogonek, ktoś strasznie musiał mu dokuczyć. Ale jakiś postęp jest. Przecież w końcu musi zaufać... Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ogoneś chodzi w obroży, szelki przegryzł w 5 minut....:shake: Postep jest, malutki :oops: Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Lepszy malutki postep niz zaden. Mnie sie wydaje, ze jakby Ogonek mieszkal u kogo na stale to by postep byl szybszy, dalej wolny, ale szybszy, bo kontakt na codzien z dobrym czlowiekiem czyni cuda :loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 no tak, ale jak mówiłam - Ewa ma chory kręgosłup i nie moze dzwigac Ogonka po schodach ani ciaganc na spacery....:shake: Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ogonek i co tu z toba zrobic;););):razz::razz: Quote
idusiek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 byłąm dzis u Ogoniastego, fotku jutro, bo na chwile wpadłam, ale on stał :crazyeye: i sie ruszał :crazyeye: i patrzył :crazyeye: Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 idusiek napisał(a):byłąm dzis u Ogoniastego, fotku jutro, bo na chwile wpadłam, ale on stał :crazyeye: i sie ruszał :crazyeye: i patrzył :crazyeye: no to super wieści:multi::multi: Quote
Szarotka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Idusiek ja zawsze wierze, ze sky is the limit :):) jak sie chce to sie uda :):) Quote
idusiek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 z "sie chce" problemu nie ma, tylko z wykonalnością jest, bo na głowie 25 innych psów i 3 własne :oops: Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No tak, Ogonka wziac nie mozesz, a ktos inny by mogl, byle tylko ogonek sie osmielil. Quote
idusiek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 pracujemy nad tym jak mozemy:oops: Ogoneś w sobotę: Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 idusiek napisał(a):pracujemy nad tym jak mozemy:oops: Ogoneś w sobotę: Och ogonek jest sliczny, taki czarny wilczek :):) ile on moze miec lat ?? Quote
Lu_Gosiak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 idusiek napisał(a):ma niecały rok :crazyeye: to drugi Pirat i z wieku i z zachowania...Piracikowi sie udalo teraz kolej na Ogonka Quote
idusiek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pirat tez taki dzik okropny? :shake: Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 idusiek napisał(a):ma niecały rok :crazyeye: Alez Ogonek to dziecko, to nie pies to szczeniaczek :):) Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To przed nim cale zycie :):) Ogonek zbieraj sie w garsc:loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 młodziak, jeszcze nawet trochę urósł mam wrażenie :oops: Quote
Recommended Posts