Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłoszenia dla niego to ja mogę sama zrobić, z resztą miał juz allegro i nic z niego nie wyszlo, nawet pies z kulawą łapą nie zadzwonił.....:roll:zeby np. zapytac o jego zdrowie :shake:

Posted

Jak potrafisz to zrob ogloszenia, ale trzeba napisac, ze Ogonek ( imie tez by trzeba zmienic, na np. czarus lub cos podobnego) szuka osoby, ktora wyjatkowo kocha psy i lubi im przywracac zycie :):) spokojnej z ogrodkiem, majacej duzo ciepla i cierpliwoci. Jest cala masa ludzi ktora chce komus przywrocic zycie:):)

• 2 weeks later...
Posted

Halo, Halo. Tu Ogonek.
Nie boję się juz tak bardzo Ewy, zjadam z ręki smakołyki i nawet daję sie dotknąc a jak jest z psem to i podejdę.
No ale na smycz, na spacer ..ni chu............nie pojdę. Od razu przywieram do podłogi i szukam dziury do schowania Ewa nazywa mnie Mr. Hide....

Nie wiem jak długo jeszcze wytrzyma Ewa i ja..:oops:

Posted

Czy Ogonek chodzi w obroży? Może spróbować z szelkami? Mój schroniskowiec miał jakiś uraz i panicznie bał się obroży. Nie chciał na spacer wychodzić. Pomogła mu nasza suka - powoli zaczął za nią coraz dalej się wypuszczać. Do tej pory chodzi w szelkach.

Biedny Ogonek, ktoś strasznie musiał mu dokuczyć. Ale jakiś postęp jest. Przecież w końcu musi zaufać...

Posted

Lepszy malutki postep niz zaden. Mnie sie wydaje, ze jakby Ogonek mieszkal u kogo na stale to by postep byl szybszy, dalej wolny, ale szybszy, bo kontakt na codzien z dobrym czlowiekiem czyni cuda :loveu::loveu::loveu: