Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 idusiek napisał(a):a Ty czemu mnie kochasz? :D Bo jestes psem :):) Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 idusiek napisał(a):ja ????????? a od kiedy?!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyznania robilam Ogonkowi :multi::multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A JA MYSLAŁAM ZE MI:d Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 pustki pustki, a ja mam wieści :) nowe foty Ogonka tutaj w albumie - jako pierwsze. Jestem zachwycona Ogonasem, bo pies posunął sie do przodu, jak widać po wyprowadzeniuu boi sie ,ale chodzi i nawet się czyms interesuje ! Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 o Jezusie Drogi, właśnie zadzwonił fajny Pan w sprawie Ogonka, trzymajcie kciuki, żeby jutro się odezwał !!!!!!! Quote
ludwa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oj trzymam, nawet nie będę pracowała dzisiaj, tylko zaciskałą moooooocnoooooooooo Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Idusiek, wprawdzie późno się pojawiam.., bo nie miałam pojęcia o istnieniu Ogonka, ale lepiej późno niż wcale. Podobno. A tu takie wieści... Quote
Szarotka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 idusiek napisał(a):o Jezusie Drogi, właśnie zadzwonił fajny Pan w sprawie Ogonka, trzymajcie kciuki, żeby jutro się odezwał !!!!!!! Ogonek jak Pirat znalazl super domek to ty tez znajdziesz :):) mlody jestes, zycie przed toba :):) Quote
Marta666 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cały czas podczytuje co u Ogonka i w końcu jakieś dobre wieści!!!oby tylko nie zapeszyć :) Quote
idusiek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 weźcie.... fanie by było, ja osobiście bardzo się zajarałam tym telefonem, ale wiecie jak to moze być.... :/ Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hej Ogoniasty, co tam u ciebie slychac:razz::razz::razz: Quote
idusiek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 nie, cisza :( głupia jestem ze sie tak napaliłamm, ale to był 1 telefon z jego sprawie :( Quote
idusiek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 trudno, teraz jak ma nowe zdjęcia moze coś ruszy :( Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Piekny Ognek szuka swoj domek szuka z mozolem domu pod stolem szuka go w budzie pomozcie ludzie Biedny Ogonku Nie widac domku :( A moze domek schowal sie chmurach Uciekl przez plotek, bo w plocie dziura Moze ten domek jest niedaleko za 7 gora i 7 rzeka :):) Czeka i mysli: moj ty Ogonku Czemu nie mozesz trafic do domku Czekam wytrawale, gotuje mleko Tak do mnie blisko a tak daleko :):) Quote
LadyBell Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jestem pewna że taki wierszyk pomoże Ogonkowi znaleźć domek! :klacz::Cool!: A żeby trochę to szczęście popchąć zrobiłam nowe gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Roczny-uratowany-z-wypadku-OWCZAREK-NIEMIECKI-DO-ADOPCJI-W0QQAdIdZ178188703 Ostatnio ogłądalność miał doprawdy rekordową: 302 wizyty w ciągu 3 dni! Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Mysle, ze ogloszenia z ladnym poetyckim tekstem tez sie przydadza :):) Quote
Recommended Posts