pumcia02 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Sławek - mój TZ, stwierdził dzisiaj, że brakuje nam w domu takiego psa jak Yogi. Przynajmniej wszystko było poukładane, a na niskich półkach w zasadzie nic nie było. A teraz wszędzie leżą moje rzeczy :) Nasze psy do niczego się nie nadają. Nie umieją utrzymać porządku :) A do tego kot złodziej. Sławka rzeczy giną w nieznanych okolicznościach :) Quote
idusiek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Ty nie kracz Mariola ok? jak chcesz, załatwię Ci dzikusa od ręki :) Quote
ludwa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Przecież wiesz, że od nas na dostawę zawsze możesz liczyć;) Widzisz jak się docenia co się miało już po czasie:) A nie masz żadnych info o Yogim? Quote
pumcia02 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nie mam, czekam może przyśle ;) Dzikuskę to i ja mam do zabrania :( ale nie mam możliwości :( Quote
Szarotka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 pumcia02 napisał(a):Nie mam, czekam może przyśle ;) Dlugo czekasz ... Quote
Recommended Posts