idusiek Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 nie ruszył sie z miejsca przez 20 minut...ale obserwowal ludzi i zwierzęta ( kiedys się chował i koniec i drżał w miejscu unikając kontaktu nawet wzrokowego :cool1: ) Quote
Szarotka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Idusiek to bardzo ladny pies i robi postepy, beda z niego super psy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Popatrzecie na te stojace uszy i zaintersowanie otoczeniem. Ogonek rozkwita :loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 no własnie pojawiło się zainteresowanie ludzmi i tym co robią , no i z psami lata jak szalony i z nimi dogaduje się świetnie... tylko z ludzmi nie :shake: Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 idusiek napisał(a):no własnie pojawiło się zainteresowanie ludzmi i tym co robią , no i z psami lata jak szalony i z nimi dogaduje się świetnie... tylko z ludzmi nie :shake: Idsiek wszystko w swoim czasie, Ogonek dojdzie i do tego, ze bedzie ludzi kochal, tylko trzeba jeszcze chwile poczekac. Ludzie musza kochac jego i to mu sie udzieli. W minie Ogonka widze, ze wszystko bedzie dobrze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 no tak Szarotka, ale czemu to tak wolno idzie? mamy go od sierpnia bodajże... Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 idusiek napisał(a):no tak Szarotka, ale czemu to tak wolno idzie? mamy go od sierpnia bodajże... Ale idzie :):) on przezyl straszny szok. Niedawno sekundowalam Kumplowi w znalezieniu domu a szukal go od kwietnia. Pies byl super, bez kompleksow i kocha ludzi, zwierzeta, a mimo to zajelo sporo czasu. Kot ktorego mam z odzysku, byl najpierw u corki, przez rok. Jak przyszeld do mnie to siedzial 2 miesiace w pokoju w uzytkowej piwnicy zanim sie odwazyl wejsc na gore. Teraz nie jest super odwazny, ale spi w lozku i wychodzi na dwor, dogaduje sie z kotka - Szrotka i psica - Maya. No ale tez trwalo. Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 no do bra, dobrqa, nie marudzę,..ale nadziei nadal nie mam :oops: przy okazji ciotki, zapraszam do pomocy....:oops: KANGUREK- SKATOWANE SZCZENIĘ - prosimy o pomoc finansową ! - Dogomania Forum Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 idusiek napisał(a):no do bra, dobrqa, nie marudzę,..ale nadziei nadal nie mam :oops: Idusiek jak Cie musze odprogramowac :cool3::cool3::cool3:, powtarzaj sobie codziennie rano i przed spaniem. Ogonek jest bardzo odwaznym psem ktory kocha ludzi.:loveu::loveu::loveu: i zobaczysz, ze po tygodniu zadziala. :multi::multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ale na mnie zadziała czy na niego? :cool1: Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 idusiek napisał(a):ale na mnie zadziała czy na niego? :cool1: Na oboje. Ty staniesz sie pozytywna a Ogonek pokocha ludzi. :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:same plusy:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 ja juz przeszłam pranie mozgu- nie widać ze jestem psią wariatką?:cool3: to Ogonkowi tylko potrzebne ;) Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Idusiek czy nie daloby by sie znalezc kogos kto by pojechal z tym podhalanem do kliniki a my pokryjemy koszty ?????????????????????? Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Szarotka własnie to załatwiłam, masz PW. Pies przyjdzie jutro przed południem. A dzisiaj nafaszerowali go jeszcze licospectinem, bo "jakis niewyraźny był". Liczymy na Waszą pomoc baardzo ,bardzo ! Shtit.............................:placz: Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Idusiek i co tam z Podhalanem ??????????????????????? Quote
idusiek Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Przyjechał. stan ciezki, ledwo wstaje. :placz: Pobrali krew i za 2 godz bede wiedziec cos więcej. Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Podobno podejrzewaja bej....cos tam ?? Quote
idusiek Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 babeszję, chorobę pokleszczową. napiszę więcej na wątku bo mam aktywowane konto. Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 idusiek napisał(a):a Ogoneś czeka... A na co?? myslalam, ze Ogonek wybiera ???? Quote
idusiek Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 no wybiera i czeka na odpowiedniego kandydata na opuekuna.. Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mowilas, ze go odwiedzie pani ktora by go wziela ????????????????gdyby sie do niej przekonal ????????? Quote
idusiek Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 no własnie ostatnio go zaniedbała i nie odwiedza :( Quote
Recommended Posts