Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do Jamora do budy?nie dziekuję :)

Samego do u marioli nie zostawię przeciez, bo on nie moze być sam, nie chce zeby ja wywalili z mieszkania...

To juz lepiej u P. Grażyny w Otrębusach...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm....ja mam bardzo dobre zdanie na temat hotelu u Jamora. Psy, ktore tam poszly zrobily ogromny postep w socjalizacji, tzn. wiekszosc sie otworzyla. Jamor jest szkoleniowcem.

Posted

Pewnie że najlepiej w hoteliku domowym, myślałam, że rozważasz "zwykłe" hotele, czyli z boksami. A w mieszkaniu samego chodziło mi o to, że ktoś by do niego przychodził, posiedział, wyprowadził na spacery, ale to się wiąże z tym, że jednak sporo czasu między wizytami musiałby przesiedzieć sam...

Posted

To ja się wypowiem :) Yogi zostawał, tylko i wylacznie razem z Pumą. Czasem na 8 godz. Nie wiem co by było jakby był sam... Mogę i Pume zostawić jakby ktoś chcial ;)

Wczoraj np podarł gazete i sciagnal poduszki (znowu... a myslalam ze przestal..).
Jeszcze bede probowac u jednej osoby. Jak nie wypali, to to nie wiem.

Ale szczerze bym chciala zobaczyc Yogiego na plazy jak bawi się z moją suką :D

Posted

mowilam Ci jak by to wygladalo. Po pierwsze pociag. Po drugie tam pies samiec, nie tolerujacy przybyszów, po drugie czasami by musial sam zostawac w pokoju, co rowna sie z panika podejrzewam (a tego domownicy nie zniosa). Do tego cała masa biegających dzieci i nikt by nie patrzyl ze pies sie boi..

i chyba mam tymczas...

Posted

zapomniałam dodać, iż Yogi dostał od mojej znajomej biotyne z wit B i aptoballance :)
Teraz jak dostaje do miski tyle specyfikow, to sie biedny zastanawia czy na pewno ma to zjeść :D

Posted

eee Delph nic nie napisałas! ja dopiero dotarlam na dogo.
sluchajcie YOGI BYŁ W PARKU!!!
Razem z Delph w sobote wieczór , w deszczu :P wybrałyśmy się z Yogim i Pumą do Skaryszewskiego. Przechodziliśmy przez Waszyngtona!
Yogi biegał na tyle ile mógł (na dwóch smyczach - nie mam linki niestety), wyglądał na zadowolonego :)
W strone parku na waszyngtona bylo ok. W druga strone niestety utknelysmy pomiedzy na gorce. Przy podawaniu smakolykow ze dwa razy sie rozproszyl i zobaczyl, ze halooo ja stoje miedzy samochdamii.
Nie było tragedii. Ale trzeba pamietac o smakolykach, skupianiu Yogiego na czyms innym niz samochodach. DZIEKI DELPH!!!
Wrócilysmy, psy mokre, w blocie wręcz :) Puma przeszczesliwa, Yogi równiez. A potem spały jak zabite :)
Niestety ze wzgledu na deszcz i na to, że juz bylo ciemno, nie ma zdjec.

Tyle szczesliwosci :) A teraz cos innego... Yogi wczoraj zjadł pilota, już doszczętnie. Pogryzł buty i rozerwał pościel. Znowu jakiś nawrót.. a było już dobrze...

A teraz gotuje ryzyk

Posted

SZUKAM TRANSPORTU NA OK GODZINKĘ Z SASKIEJ KĘPY NA PL HALLERA!!! Dla mnie i Yogiego. Musimy pojechac z nim do dt, który bierze go na kilka dni. TRZEBA ICH ZAPOZNAC i zobaczyc jak Yogi to przyjmie.

Posted

Mariolka, zostawiłam Tobie przekazanie takich fajnych wieści :lol:
Yogi to zupełnie NORMALNY pies. Trochę nieufny do obcych, strachliwy, ale wszystko nie do przesady. Bawił się w parku jak szczeniak :lol: On za swoim człowiekiem w ogień skoczy, mówię wam. Pokonał te wszystkie swoje wielkie lęki, żeby być z Mariolką i za nią przejdzie nawet przez Waszyngtona :loveu: Kochany, superowy psiak.

Posted

do pogryzionych rzeczy mozna dopisac pasek od spodni... :/
NIC kompletnie NIC nie mozna mu zostawic. Tylko pytanie, czy jak nie bedzie mial takich drobnych rzeczy do gryzienia, czy nie wezmie sie za wieksze.. cholera