Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah dodaję właśnie - tam samo wskakuje zdjęcie poprzedniego psiaka jaki był w tym miejscu dopóki nie dodam nowego :lol:

aaa i co jeszcze miałam - nie obcinajcie Baffika na sznaucera - on ma dłuższy tułów i będzie niefajnie wyglądał - tak jak ma teraz jest fajnie tylko wyczesać :loveu:

Może na zdjęciach nie widać, ale Baffi jest w dredach, głównie na łapkach, i jeśli pozostanie w takim stanie w schronie to będzie to raj dla pcheł i dyskomfort dla psa. Ryzykować pozostawiając go w tej fryzurce?

Posted

Helga&Ares napisał(a):
dwa pozostałe (Mike, Baffi) - jak miniaturki

wow to Mike taka malotka i na łańcuchu był :placz::placz::placz: mniej niż 10 kg waży? to już zmieniam

Helga&Ares napisał(a):
Może na zdjęciach nie widać, ale Baffi jest w dredach, głównie na łapkach, i jeśli pozostanie w takim stanie w schronie to będzie to raj dla pcheł i dyskomfort dla psa. Ryzykować pozostawiając go w tej fryzurce?

osz kurcze faktycznie nie widać, no to nie ma wyjścia bo szkoda skóry :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']wow to Mike taka malotka i na łańcuchu był :placz::placz::placz: mniej niż 10 kg waży? to już zmieniam

On jest wielkości mojego Aresa, miniatury, max 8-9kg

Posted

malawaszka napisał(a):
rany - dobrze, że jest już u Was, szukamy domku!!!!!

Ten psiak przeszedł ogromną metamorfozę!
Początkowo wychodziłam z nim na spacer, i totalnie nie wiedział o co chodzi, tzn. żył w swoim świecie, nie cieszył się, zero emocji, cały czas ten sam wyraz pyszczka. A teraz? Niesamowita przylepa, bezkolizyjna, całuśnik, pakuje się na kolana, przytula, przychodzi po mizianko, liże po rączkach - cud, miód i orzeszki!:loveu:

Posted

Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu.

Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina,
gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata,
zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu.

A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
co u chłopaków? minęło już kilka wieczorków :lol:

Baffi nadal w schronisku?

Nikt się nie upomniał, więc zapomniałam:oops:
Jutro wstawię, o ile będę pamiętać;)
Ares jest na prawdę super psem, ma cudny charakter, choć jest przy tym b. żywiołowy.

Baffik czeka nadal...

• 3 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
a miały być zdjęcia kilkanaście wieczorków temu :eviltong:

filmik obejrzałam - jaki Aresik klusek kochany!!!!! cudny jest!!!! może na filmiku ktoś go wypatrzy? :kciuki: :loveu:

Nie wiem,. gdzie te zdjęcia wrzuciłam:oops:

Zrobię mu na kolejnym spacerze nowe fotki, a następnie allegro, wrzucę film... Moze znajdziemy jakiś wyjątkowy domek:roll:

• 4 weeks later...