malawaszka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 a wielkości chłopaków ok? Ares mix olbrzyma a Mike średniaka? Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 malawaszka napisał(a):a wielkości chłopaków ok? Ares mix olbrzyma a Mike średniaka? dwa pozostałe (Mike, Baffi) - jak miniaturki Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 malawaszka napisał(a):hahah dodaję właśnie - tam samo wskakuje zdjęcie poprzedniego psiaka jaki był w tym miejscu dopóki nie dodam nowego :lol: aaa i co jeszcze miałam - nie obcinajcie Baffika na sznaucera - on ma dłuższy tułów i będzie niefajnie wyglądał - tak jak ma teraz jest fajnie tylko wyczesać :loveu: Może na zdjęciach nie widać, ale Baffi jest w dredach, głównie na łapkach, i jeśli pozostanie w takim stanie w schronie to będzie to raj dla pcheł i dyskomfort dla psa. Ryzykować pozostawiając go w tej fryzurce? Quote
malawaszka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Helga&Ares napisał(a):dwa pozostałe (Mike, Baffi) - jak miniaturki wow to Mike taka malotka i na łańcuchu był :placz::placz::placz: mniej niż 10 kg waży? to już zmieniam Helga&Ares napisał(a):Może na zdjęciach nie widać, ale Baffi jest w dredach, głównie na łapkach, i jeśli pozostanie w takim stanie w schronie to będzie to raj dla pcheł i dyskomfort dla psa. Ryzykować pozostawiając go w tej fryzurce? osz kurcze faktycznie nie widać, no to nie ma wyjścia bo szkoda skóry :shake: Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='malawaszka']wow to Mike taka malotka i na łańcuchu był :placz::placz::placz: mniej niż 10 kg waży? to już zmieniam On jest wielkości mojego Aresa, miniatury, max 8-9kg Quote
malawaszka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 rany - dobrze, że jest już u Was, szukamy domku!!!!! Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 malawaszka napisał(a):rany - dobrze, że jest już u Was, szukamy domku!!!!! Ten psiak przeszedł ogromną metamorfozę! Początkowo wychodziłam z nim na spacer, i totalnie nie wiedział o co chodzi, tzn. żył w swoim świecie, nie cieszył się, zero emocji, cały czas ten sam wyraz pyszczka. A teraz? Niesamowita przylepa, bezkolizyjna, całuśnik, pakuje się na kolana, przytula, przychodzi po mizianko, liże po rączkach - cud, miód i orzeszki!:loveu: Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 i co u chłopaków? sa jakieś widoki na domki? Quote
Helga&Ares Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Któryś z maluchów znalazł dom, muszę sprawdzić który:) Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Helga&Ares napisał(a):Któryś z maluchów znalazł dom, muszę sprawdzić który:) łojejujeju to cudnie :loveu::loveu::loveu: to jeszcze tylko dwa :loveu: Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu. Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina, gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata, zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu. A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :( Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Helga&Ares napisał(a):Któryś z maluchów znalazł dom, muszę sprawdzić który:) i co i co? Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 malawaszka napisał(a):????????????????????????????:mad: wybacz. Domek znalazł Mike, a Ares zrobił się jeszcze bardziej kochany, to cudny pies! Quote
malawaszka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :multi::loveu::loveu::loveu: huraa tak sięcieszę, że ten maluch już w domku :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Wieczorkiem wstawię zdjęcia Areska Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 co u chłopaków? minęło już kilka wieczorków :lol: Baffi nadal w schronisku? Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 malawaszka napisał(a):co u chłopaków? minęło już kilka wieczorków :lol: Baffi nadal w schronisku? Nikt się nie upomniał, więc zapomniałam:oops: Jutro wstawię, o ile będę pamiętać;) Ares jest na prawdę super psem, ma cudny charakter, choć jest przy tym b. żywiołowy. Baffik czeka nadal... Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Baffik w domu, a Areska można zobaczyć na tym filmiku: www.rawickie.net - film - Pomóż czworonogom Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a miały być zdjęcia kilkanaście wieczorków temu :eviltong: filmik obejrzałam - jaki Aresik klusek kochany!!!!! cudny jest!!!! może na filmiku ktoś go wypatrzy? :kciuki: :loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):a miały być zdjęcia kilkanaście wieczorków temu :eviltong: filmik obejrzałam - jaki Aresik klusek kochany!!!!! cudny jest!!!! może na filmiku ktoś go wypatrzy? :kciuki: :loveu: Nie wiem,. gdzie te zdjęcia wrzuciłam:oops: Zrobię mu na kolejnym spacerze nowe fotki, a następnie allegro, wrzucę film... Moze znajdziemy jakiś wyjątkowy domek:roll: Quote
Helga&Ares Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Zdjęcia z dziś - spacerek z wolontariuszką Picasa Web Albums - Dominika - Ares - sznaucer Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Przyjeżdżają do Niego Państwo zainteresowani adopcją, na razie biorą na spacery, ale intensywnie o Nim myślą Quote
Recommended Posts