Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARES

[SIZE=4]Ares przyjechał do schroniska kilka dni temu. Został wyrzucony z samochodu, błąkał się w lesie. Jaka była tego przyczyna? Wakacje? Możliwe, że guz, który wyrósł na jego szyi, wielkości jabłka. Na szczęście to wielkie "coś" jest miękkie, i właśnie zajmuje się tym weterynarz. Przy okazji zostaną ciachnięte jajeczka.
Czekamy na wieści...

Ares jest bardzo pogodnym pieskiem, super kontaktowym. Na początku bał się człowieka, ale kilka spacerów i "rozmowy":loveu: to załatwiły. Chłopaczek uwielbia spacery, w kojcu przebywa z dwiema suniami i pieskiem, nie ma żadnych problemów w komunikacji.

Pierwszy spacer był bardzo spontaniczny, a także energiczny, Ares był jeszcze dzikuskiem, szarpał, biegał w kółko, skakał, ale szybko pojął o co w tym wszystkim chodzi:lol:

Psiunio jest stosunkowo młody, ma 2-3lata.

Jak tylko dojdzie do siebie, będziemy szukać mu najlepszego pod słońcem domku.

Dominika
(0) 608686679
Kajetan
(0) 602751299

e-mail: [email protected]
[SIZE=4]

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
tyko jedno foto Aresika jest?

Tylko jedno foto na razie, zrobiłam mu po drodze do weta, wcześniej nie było mowy bym wzięła psa i aparat, był na prawdę dzikuskiem, ciągle skakał i nie dałabym rady mu zrobić zdjęć, biorąc pod uwagę fakt, że nie spuszczam psów ze smyczy na pierwszych spacerach. Ale jak tylko dojdzie do siebie - nie omieszkam zrobić mu calutkiej sesji;)

Posted

Guz okazał się tylko torbielą, prawdopodobnie po jakimś ukąszeniu. Psina wróciła do schroniska bez jajeczek.
Jest radosny, nie lubi innych samców, duuużo skacze-pracujemy, jest bardzo energiczny, jak przypina mu się smycz to szaleje, jest tak podekscytowany.

Dziś był długi spacer

Posted

Te zdjęcia całkiem odmieniły moje zdanie o psiaku. Przedtem wydawał się taki smuuuutny, a tu proszę - rozbrykany chłopiec z wieeeeelkim jęzorem i roześmianym pycholem.

Posted

[quote name='AnkaG']waszka na urlopie - na obozie z psiurami.

na urlopie to jest weszka :evil_lol: ja niestety takowego nie posiadam :placz: i już dodaję Aresa i resztę na stronę

tel do Goni?

Posted

a ten Twój tel działa? :mad: bo ostatnio jak o Majeczkę próbowałam dzwonić to nie działał :lol: dałam na stronie tel do Kajetana bo dwa się nie zmieszczą niestety, ale wrzuć obydwa do pierwszego postu bo potem szukam jak ktoś jest zainteresowany

Posted

malawaszka napisał(a):
a ten Twój tel działa? :mad: bo ostatnio jak o Majeczkę próbowałam dzwonić to nie działał :lol: dałam na stronie tel do Kajetana bo dwa się nie zmieszczą niestety, ale wrzuć obydwa do pierwszego postu bo potem szukam jak ktoś jest zainteresowany

działa, już jest ok:)
Problem rozwiązany

Posted

hahah dodaję właśnie - tam samo wskakuje zdjęcie poprzedniego psiaka jaki był w tym miejscu dopóki nie dodam nowego :lol:

aaa i co jeszcze miałam - nie obcinajcie Baffika na sznaucera - on ma dłuższy tułów i będzie niefajnie wyglądał - tak jak ma teraz jest fajnie tylko wyczesać :loveu: