Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no katastrofa z tymi transportami :placz:

Helga a powiedz mi - Wy macie daleko do Swarzędza? ja bym chciała stamtąd wziąć sznupa do hotelu - i też nei wiem jak to zrobić - moim gratem nie mam jak jechać bo dziś go ściągałam juz z drogi tak się rozkraczył - ale może dwa psy byłoby łatwiej wykombinować w sensie podziału kosztów podróży

Posted

malawaszka napisał(a):
no katastrofa z tymi transportami :placz:

Helga a powiedz mi - Wy macie daleko do Swarzędza? ja bym chciała stamtąd wziąć sznupa do hotelu - i też nei wiem jak to zrobić - moim gratem nie mam jak jechać bo dziś go ściągałam juz z drogi tak się rozkraczył - ale może dwa psy byłoby łatwiej wykombinować w sensie podziału kosztów podróży

Do Swarzędza mamy ok. 40km
A dokąd chcesz wieść tego sznupka?

Posted

no właśnie tu mam problem bo w Swarzędzu kilka zabranych psiaków miało parwo - głównie szczeniaki i boję się żeby czegoś do hotelu nie zawlec :( przydałoby się najpierw wziąć go tam na miejscu gdzieś (tylko kurcze gdzie...) żeby poobserwować i zaszczepić - no i ja jestem tak daleko, że nie wiem jak mam to zrobić :placz: a jakby się udało to więłabym go do hotelu tu na śląsku

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie tu mam problem bo w Swarzędzu kilka zabranych psiaków miało parwo - głównie szczeniaki i boję się żeby czegoś do hotelu nie zawlec :( przydałoby się najpierw wziąć go tam na miejscu gdzieś (tylko kurcze gdzie...) żeby poobserwować i zaszczepić - no i ja jestem tak daleko, że nie wiem jak mam to zrobić :placz: a jakby się udało to więłabym go do hotelu tu na śląsku

No to rzeczywiście ciężki orzech:-(
Z parwo lepiej nie ryzykować,szkoda, że nie masz tymczasu dla małego.

Przyszli Państwo Areska śledzą wątek;)

Posted

a nie macie jakiejś lecznicy gdzie tamten psiak mógłby przejść coś w stylu kwarantanny?

przepraszam za zaśmiecanie wątku Aresika, ale no chciałabym i tamtemu pomóc a nie mam tam na miejscu jak :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
a nie macie jakiejś lecznicy gdzie tamten psiak mógłby przejść coś w stylu kwarantanny?

przepraszam za zaśmiecanie wątku Aresika, ale no chciałabym i tamtemu pomóc a nie mam tam na miejscu jak :placz:

Podam Ci namiar na pw

Posted

[quote name='malawaszka']eeee bo nie słucha? mało ktory słucha od samego początku - mam nadzieję, że to nieprawdziwe podejrzenia - trzymam :kciuki: za Ciebie Aresiku

Nie, Państwo z Nim poszli do weta, bo mrużył nieustannie oczko. Przy okazji oględzin wynikło coś nieprawidłowego ze słuchem. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm

Aresik po kąpieli:loveu:

Posted

Nowe wieści z domku

Przy okazji pierwszej wizyty Aresik dostał kropelki do oczu Naclof, oczka miał zakraplane 3 razy dziennie.
Dzisiaj był kolejny raz u weta, dostał dwa zastrzyki [FONT=MS Shell Dlg 2]+ kropelki GENTAMICIN WZF 0,3%VET i żel CORNEREGEL. W poniedziałek pójdzie znowu do weterynarza na zastrzyk i zobaczymy, czy mu się poprawi. Ponoć miał coś na źrenicy.
Tak piszą Państwo o Nim:

[/FONT]
"[FONT=MS Shell Dlg 2]Ares jest coraz weselszy, ma dużo energii w sobie, potrafi nas rozbawić do łez. Poprostu tego nam było trzeba, tej radosci którą wnosi w nasze życie. Dzisiaj kupiliśmy Opla Omegę kombi żeby miał więcej miejsca w aucie, będzie wszędzie z nami. On jest jak dziecko, tak go kochamy..."

W środę powinnam dostać kolejne zdjęcia:multi:
[/FONT]