Czarnulka Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Daisy666 napisał(a):Kiedy fotki. :D Oj nie wiem xD Jak będzie długi spacerek to i będą foootki ;) Quote
ruler of cherry <3 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a ja za chwile idę. ;) Bo daisy trzyma smycz i czeka przed dżwiami. :] bes obrozy. xd dobra idę, bo mi się sesika w domuu. xDD Quote
Czarnulka Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Daisy666 napisał(a):a ja za chwile idę. ;) Bo daisy trzyma smycz i czeka przed dżwiami. :] bes obrozy. xd dobra idę, bo mi się sesika w domuu. xDD Hehe okej xD Quote
Minerva Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Siema :hand: Kiedy nowe fotki Lunki:mad:? Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Minerva napisał(a):Siema :hand: Kiedy nowe fotki Lunki:mad:? jak czytasz? porzeciez napisala wyzej kiedy beda..:angryy: Quote
wilczanda Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Łoo... Dzięks za zdjęcia Łowcaka.:diabloti: U mnie dopiero w sobotę foty. Sorka, ze mnie nie było, ale mi sie spać straszliwie chciało.:oops: Quote
Czarnulka Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Minerva napisał(a):Siema :hand: Kiedy nowe fotki Lunki:mad:? Jak mi sie bedzie chciało zrobic ;p deer_1987 napisał(a):jak czytasz? porzeciez napisala wyzej kiedy beda..:angryy: wilczanda napisał(a):Łoo... Dzięks za zdjęcia Łowcaka.:diabloti: U mnie dopiero w sobotę foty. Sorka, ze mnie nie było, ale mi sie spać straszliwie chciało.:oops: Spoko ;) Quote
halgre Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [SIZE="5"]Witam deszczowo Ile tu nowych fot ... :multi::multi::multi: http://img12.imageshack.us/img12/7316/p1050923m.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Idolka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 hihi jak lunka podrosła :crazyeye: śliczna :loveu: Quote
Czarnulka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58']Witam deszczowo Ile tu nowych fot ... :multi::multi::multi: http://img12.imageshack.us/img12/7316/p1050923m.jpg :loveu::loveu::loveu: o deszczowo. ;/ dzięki ;) [quote name='Idolka']hihi jak lunka podrosła :crazyeye: śliczna :loveu: Dzięki no trochę urosła bo szelki juz są trpochę ciasne .;) Quote
wiki4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jak się miewa Luncia? :razz: Założyłam galerię i zapraszam :) Quote
sunshine Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Hej Lunkowate:multi:. Co tam słychać? wpadnijcie do nas mamy duży wybór zdjęć z nad jeziora:loveu: Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale panna coraz większe, coraz bardziej siwieje na grzbiecie :evil_lol: Piękny kolega Łowca! PrzecudownY! Quote
Czarnulka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 wiki4 napisał(a):Jak się miewa Luncia? :razz: Założyłam galerię i zapraszam :) To juz lecę ;) sunshine napisał(a):Hej Lunkowate:multi:. Co tam słychać? wpadnijcie do nas mamy duży wybór zdjęć z nad jeziora:loveu: Dzięki a u Lunki wszystko dobrze i ogólem też ;) lece zobaczyć ;) as_kate napisał(a):Ale panna coraz większe, coraz bardziej siwieje na grzbiecie :evil_lol: Piękny kolega Łowca! PrzecudownY! Dzięki ;) Quote
Czarnulka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 deer_1987 napisał(a):co tam wieczorem robisz? A spałam hah ;) Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czarnulka napisał(a):A spałam hah ;) i wyspana jestes´? :D Quote
Guest Vampirzyca Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 witam po raz pierwszy. x] Słodka. o.o xD ^.^ Ja tez mam SYBERIANKE. xd Seberianaaaa. : DD Quote
wiki4 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A co porabia ruda ślicznotka? :loveu: Quote
halgre Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [SIZE="4"]Cześć ... :multi::multi::multi: Quote
wiki4 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy się z rana :hand: No i czekamy na zdjęcia ... :diabloti: Quote
Czarnulka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']i wyspana jestes´? :D wczoraj nie byłam, a teraz tak xD [quote name='Vampirzyca']witam po raz pierwszy. x] Słodka. o.o xD ^.^ Ja tez mam SYBERIANKE. xd Seberianaaaa. : DD dziękujemy i zapraszamy ponownie. To schęcią bym zobaczyła twoje Syberianka pewnie z niego taki piękniś.. Moze link do galeri wślesz? [quote name='wiki4']A co porabia ruda ślicznotka? :loveu: Nasz rudzielec łazi po domu i patrzy czy jej dom jakis chlebek. Ino jak słyszy że ktoś cos robio w kuchni juz leci i chce zeby jej ktoś dał cuś do zjedzenia xD A jak tam u was? [quote name='halgre58']Cześć ... :multi::multi::multi: Witam was ;) [quote name='as_kate']Siema :D co nowego słychasć ?? ;> A same nudy.. ;p Ja z Luną nie byłam juz prawie cały tydzien na długim spacerze i musze się z nią wybrać możliwe ze jutro bydzie spacer taki długi z kol na muchowcu ale jeszcze nie wiem ;p A u was jak? [quote name='wiki4']Witamy się z rana :hand: No i czekamy na zdjęcia ... :diabloti: My też was witamy.. A zdjęcia porobie ale tytlko domowe. ;p [quote name='Shel']Dzieńdoberek :cool3: Witamy pięknie ;) co u was? Quote
Shel Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy pięknie ;-) co u was? Streszczenie na polski... :shake: :lol: Ale rano bylam pobiegać wokół boiska, zrobiliśmy 5 kółek, a potem prosto do lasu na półgodzinny spacerek :multi: Quote
Recommended Posts