Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RCookie napisał(a):
Najlepsza jest wiosna, wczesna jesień i lato, ale to ostatnie to tylko w chłodniejsze dni :cool3:.

Ulubiona pogoda: słonko temperatura około 18 stopni max, lub mrozik i śnieg
:loveu:

Posted

Słońce, lekki, ciepły wietrzyk i maks. 20 stopni :evil_lol:.
Kiedyś zimy może i były fajne, bo jak była zima, to raz i porządnie, a teraz to tak trochę śniegu popada, trochę mrozu, a potem w lecie pełno robali lata :shake:.

Posted

RCookie napisał(a):
Kiedyś zimy może i były fajne, bo jak była zima, to raz i porządnie, a teraz to tak trochę śniegu popada, trochę mrozu, a potem w lecie pełno robali lata :shake:.

Ja tam wolę zimę :evil_lol: Ale zgadzam się z tym co napisałaś :shake:

sunshine - podsunęłam Czarnulce ten sam pomysł, ale nie podziałał :-(

Posted

RCookie napisał(a):

Oj racja :roll:

Posted

sunshine napisał(a):
Ja tam też z ciotkami lubię chodzić na spacery...:siara: ślicznie razem wyglądacie:razz:

A co do wody to spróbuj wejść do wody i wołać Lu może sama się przekona :razz:.

Shira też się bała ale zaczęła biegać luzem po kałużach i błocie i jej sie spodobało później któregoś pięknego dnia wlazła za kaczkami do stawku i tak się przekonała że woda jest suuuper i od tej pory przechodząc obok jeziorek, stawków itp.muszę uważać co by nie mieć kąpieli gratis :evil_lol:

Aha.. Hm..jutro tak spróbuje bo z boness na doline sie wybieramy. Będe probowasc aż do skutku. ;)

RCookie napisał(a):
Luna ciągle taka mała mi się wydaje, nie wiem czemu :lol:.
A co do zimy, to ja jej nie cierpię, niepraktyczna pora roku :evil_lol:.

sunshine napisał(a):
Uwielbiam zimę:evil_lol:

No ja bardzo lubię zimę xD
Minerva napisał(a):
Hej Wam :hand:
Boże...Ja tam nie trawię zimy. Jest...Po prostu zimno i ja tego nie lubię :eviltong:.

Może i jest zimno ale fajnie xD
wiki4 napisał(a):
Ja też :loveu: Jak dla mnie to najlepsza pora roku :eviltong:

;);)

RCookie napisał(a):
Najlepsza jest wiosna, wczesna jesień i lato, ale to ostatnie to tylko w chłodniejsze dni :cool3:.

xD
RCookie napisał(a):

Boness. napisał(a):
Ja tam wolę zimę :evil_lol: Ale zgadzam się z tym co napisałaś :shake:

sunshine - podsunęłam Czarnulce ten sam pomysł, ale nie podziałał :-(

Hm.. jutor spróbujemy xD

Minerva napisał(a):
Oj racja :roll:

andromeda napisał(a):
Witamy sie serdecznie :p zdjecia Luny cudowne bo i fotografowana panna piekna :) ( sliczna ale oczy mowia, ze ta Lalunia aniołem bywa ale tylko tak przez przypadek :eviltong:)

hehe dzięki aniołek z niej ale także diabełek xD

Posted

Reszta zdjęć się niechce załadowac więc innym razem je dodam .;p
A w tym tygodniu czeka mnie nauka. Spr z gegry w następny pon, i z angielskiego tez spr. I musza sie uczyć xD Będe na dogo dopiero w weekend. Niestety tata mi powiedział ze w tygodniu nie ma siadania na kąpię ani zadnych wyjśc no oprócz z psem xD
Jutro zas będe robić foty xD
No to do weekendu papa;):roll:

Posted

[quote name='Czarnulka']Reszta zdjęć się niechce załadowac więc innym razem je dodam .;p
A w tym tygodniu czeka mnie nauka. Spr z gegry w następny pon, i z angielskiego tez spr. I musza sie uczyć xD Będe na dogo dopiero w weekend. Niestety tata mi powiedział ze w tygodniu nie ma siadania na kąpię ani zadnych wyjśc no oprócz z psem xD
Jutro zas będe robić foty xD
No to do weekendu papa;):roll:

No to na fotki poczekamy do weekendu :roll:

http://img186.imageshack.us/img186/782/p1050967.jpg

Ale ma fajne podniebienie :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
No to na fotki poczekamy do weekendu :roll:

http://img186.imageshack.us/img186/782/p1050967.jpg

Ale ma fajne podniebienie :lol:

Hej jestem jeszcze dzisiaj tata w pracy mamy nie ma i jestem z bratem i Lu. A dopiero dzisiaj spacerek. ;) Fotki zaraz dodam xD I dzięki ;)

sunshine napisał(a):
Hej śliczne fotki:loveu: Damulka się z niej robi:razz:. A jak tam poszło z wodą?
Wpadnijcie do nas na klimatyczne foty:cool3:

Już byłyśmy na fotach dopiero dzisiaj będzie przyzwyczajanie dowody specjalnie biorę ręcznik zeby sie móc wytrzec po wodzie xD

deer_1987 napisał(a):
Gryzienie najlepsze :P

Minerva napisał(a):

Dzięki ;)

Marta_Ares napisał(a):
ale sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

halgre58 napisał(a):
Witam ...

http://img186.imageshack.us/img186/782/p1050967.jpg - :loveu::loveu::loveu:

Hej i dziękuje ;)
A foty będeą zaraz. Mamy w domu nie ma i taty też więc na kompa weszłam xDNie wiem czy na 100 % będzie spacerek bo jeszcze dzisiaj w domu kultury mam zebranie organizacyjne w sprawie angielskiego o 17 ;/ no chyba ze da sie mame namówic to ona pójdzie za mnie. Bo jakby było wczesniej te zebranie to bym poszła xD