Paulina87 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Przeczytałam jeszcze raz cały regulamin i maila jakiego otrzymałam, bo już faktycznie zaczęłam wierzyć w to, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem. Fragment regulaminu: "[COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]oraz poprosić tych Użytkowników o przedstawienie planowanego sposobu wydatkowania" Nie jestem bizneswoman, ale wydaje mi się, że planowy sposób wydatkowania to jedynie taki ogólny zarys, żeby wiedzieli, że za tą kasę nie kupię sobie Auta tylko pomogę psom. Typu 10 tys przeznaczę na operacje, 10 tys na coś tam itp... A to treść maila (w którym nie było ani słowa o biznesplanie): [/FONT][/FONT][/COLOR]Mamy przyjemność poinformować, iż Twój blog poświęcony pomocy zaniedbanym zwierzętom spotkał się z dużym uznaniem i zainteresowaniem Jury, tym samym znalazłaś się w ścisłej czołówce ogólnopolskiego konkursu internetowego [B]„Dla Niepokonanych”. [/B]W II etapie konkursu, podczas spotkań finałowych z wybranymi pięcioma uczestnikami konkursu Jury zdecyduje, która z osób otrzyma nagrodę główną w wysokości 50 000 zł. Dzięki tej nagrodzie zwycięzca będzie mógł rozwinąć lub zrealizować swoją pasję. Na spotkaniu obecni będą członkowie Jury w składzie: przedstawiciele firmy US Pharmacia - producenta leku Ibuprom, przedstawiciel agencji interaktywnej obsługującej konkurs oraz bohaterki reklam Ibupromu. Jurorzy będą przyznawali punkty [URL="http://m.in/"]m.in[/URL]. za oryginalność pasji, sposób prezentacji, a także za determinację w realizacji i chęć jej rozwijania. [B]Uprzejmie prosimy o zabranie ze sobą wszelkich materiałów (zdjęć, filmików itd.), które pomogą opowiedzieć i przekazać istotę Twojej pasji.[/B] [COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/FONT][/COLOR] Quote
gameta Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 I pamiętaj, żeby im powiedzieć, że nie może Cię boleć głowa, bo masz za dużo pracy ze zwierzakami :p A w razie W to TYLKO ibupromem się pasiesz :p Quote
bela51 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='gameta']I pamiętaj, żeby im powiedzieć, że nie może Cię boleć głowa, bo masz za dużo pracy ze zwierzakami :p A w razie W to TYLKO ibupromem się pasiesz :p[/quote] To genialna rada !:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gameta Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No klikaczki kochane - [B]POTRZEBNE PILNIE WSPARCIE[/B] - kandydatka z miau przegrywa :cool1: [I][SIZE=4][COLOR=#ff0000]KrakVet-sierpień głosujemy na Mirkę Tomczak z Bydgoszczy!!! Pozycja pierwsza w ankiecie.[/COLOR][URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10160&start=300&postdays=0&postorder=asc&highlight="][COLOR=#000000]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...asc&highlight=[/COLOR][/URL][/SIZE][/I] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]Każdy głos na wagę złota !!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Paulina87 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='gameta']I pamiętaj, żeby im powiedzieć, że nie może Cię boleć głowa, bo masz za dużo pracy ze zwierzakami :p A w razie W to TYLKO ibupromem się pasiesz :p[/quote] Ja już nawet wymyśliłam spot reklamowy ibupromu z moim udziałem :evil_lol:. Głos oddany. Quote
Pajdka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Paulina! Oserwowalam Twojego bloga od jakiegos czasu i glosowalam, ile sie dalo ;-) Trzymam kciuki za to, co robisz. Pozdrawiamy cie serdecznie! Quote
KeFFir94 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Paulina: jak chcesz..to ja cie zdjęcia jakieś mogę przesłać..(w sensie psów schroniskowych).. mam ich dużo.. Quote
Molli Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Kika9004']A kiedy ma być te spotkanie??[/quote] 1 września czyli jutro. Quote
REJA Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Paulince życzę powodzenia, a na Krakvet-zagłosowane! Quote
emdziolek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Paulinko trzymam już dzisiaj kciuki za jutrzejszy dzien, jutro tez bede wysyłać mnóstwo pozytywnych mysli, UDA SIE!!!!!!!! Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Trzyma kciuki za jutro! Będzie spoko, bo pozostali wybrańcy też mieli tylko kilka dni na przygotowanie:eviltong: I powiedzmy sobie szczerze - ile można opowiadać np. o skakaniu ze spadochronem:roll: A o psach i ich ratowaniu można, można, można... Będzie dobrze:) Quote
Basia i Barni Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='madcat1981']Trzyma kciuki za jutro! Będzie spoko, bo pozostali wybrańcy też mieli tylko kilka dni na przygotowanie:eviltong: I powiedzmy sobie szczerze - ile można opowiadać np. o skakaniu ze spadochronem:roll: A o psach i ich ratowaniu można, można, można... Będzie dobrze:)[/quote] tak jest - masz rację - trzymam kciuki :multi: Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 I ja też mocno będę jutro trzymać! Powodzenia Paulina! Quote
a.piurek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na info Quote
feluska997 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A ja chyba z nerwów nie będę spała :evil_lol: Zaciśnięte kciuki nabierają fioletowego koloru. Będzie dobrze! Quote
gameta Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [B]Ja też strasznie mocno trzymam kciuki :loveu: I wierzę w Paulinę :loveu:[/B] A kto jeszcze nie głosował - zapraszam na krakvet (vide banerek) Głosujemy do 23:59:99 :cool3: Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja też zagłosowałam - w końcu przypomniałam sobie hasło:roll::lol: Quote
Paulina87 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dzięki za kciuki, ja jakoś dziwnie się nie stresuję :cool3:... jadę tam po to żeby zmieść konkurencję, to spotkanie to tylko formalność :diabloti:. Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Prawidłowe podejście do sprawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale idź już spać, musisz być wypoczęta jutro :) Dobrej nocy:) Quote
a.piurek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Paulina87']Dzięki za kciuki, ja jakoś dziwnie się nie stresuję :cool3:... jadę tam po to żeby zmieść konkurencję, to spotkanie to tylko formalność :diabloti:.[/quote] Jesteś cudowna:multi: Quote
Recommended Posts